Dziękuje za zrozumienie

Forum poświęcone informacjom dotyczącym rozwoju Spirytyzmu w Polsce. Tu znaleźć można zapowiedzi wykładów, spotkań, a także wszelkie ciekawostki dotyczące historii ruchu spirytystycznego w naszym kraju.

Dziękuje za zrozumienie

Postautor: transkomunikator » 29 paź 2010, 11:06

Pozdrawiam bardzo wszystkich szczegulnie ucieszył mnie tekst o mojej ortografi tak jest kiedy pisze szybko nie myśle czasem myśli przelatują mi przez muj umysł i szybko je zapisuję Moje kontakty z dychami nabierają mocy widzę ich coraz bardziej i wyrazniej to ci zgóry proszą mnie o pomoc o naprowadzenie ostatnio była taka fajna nawet sprawa starsza pani ok 89 lat została przez dalszą rodzine wywieziona do domu opieki i cisza moi znajomi czyli najblisza rodzina chcieli ją odnalezć i oto pomoc przyszła z za światów jej zmarły mąż naprowadził nas na nią powiedział mi dokładnie gdzie ona jest i jak ją odnależć i dokładnie tak się stało a ten zmarły stał w moim pokoju i zemną rozmawiał to jeszcze jeden dowód na to że oni istnieją i pomagają nam 8-)
transkomunikator

Re: Dziękuje za zrozumienie

Postautor: Ewa Fortuna » 29 paź 2010, 11:14

Wow!! Super historia!
Czy Ty widzisz osoby zmarłe fizycznymi oczami,czy pojawia ci sie ich obraz w umyśle?
Żyjemy, póki ktoś o nas pamięta
Awatar użytkownika
Ewa Fortuna

Re:widzę i czuje fizycznie

Postautor: transkomunikator » 29 paź 2010, 11:28

Ja widze je fizycznie to taka jagby poświata mogę opisać wygląd i jak jest ubrana i jak gestykuluje jaką ma mine w którym kierunku pokazuje itp raz lepiej raz gożej ale generalnie zawsze widać ich czsem kiedy ktoś domnie przychodzi zapytać się o swoje życie ja już w progu mówie że nie jest sam a obok niego ktoś stoi i wtedy po moim opisie stwierdza że jest to jego ojciec matka lub ktoś inny zmarły on zawszse mówi coś co utwierdza mojego słuchacza o ałtentyczności takiej wizyty bo mówi mu o jakiś zdażeniach o których tylko on może wiedzieć z dzieciństwa a napewno już nie ja
transkomunikator

Postautor: Ewa Fortuna » 29 paź 2010, 11:55

Ojjj taki dar chciała bym mieć!
U mnie wszytko to odbywa sie gdzies w glowie.
Fizycznymi oczami widze mój pokój,a obraz zmarłego jest w "środku głowy"
Odbieram go tak jak wizualizacje. wyobrażasz sobie zielone jabłko i ono pojawia sie w umysle. Wiele obrazów które do mnie napływaja nie są prawdziwe i dla tego niedy nie wiem co jest prawdą a co fantazja.Opisuje wszytko co widze,a osoba prosząca o kontak juz sama musi wychwycić prawdziwe obrazy.
Wolała bym to wszytko widzieć tak jak Ty.
Powiedz mi jeszcze gdy zadajesz pytanie zmarłemu to w jakiej formie dostajesz odpowiedz? Telepetycznie jako głos,czy jako obraz.
Sorki ze tak sie dopytuje,ale nigdy nie rozmawiałam z osoba ktura kontaktuje sie ze zmarłymi w innej formie niz ja.
Awatar użytkownika
Ewa Fortuna

Postautor: atalia » 29 paź 2010, 12:32

Kontaktuję się ze zmarłymi w podobny do Twojego sposób,tzn.kontaktowałam się,ale od chwili gdy dostałam potwierdzenia moich doświadczeń,trochę się przestraszyłam i zaprzestałam tego "procederu".Dopóki nie sprawdzilam wiarygodnosci pzrekazów,traktowałam je niezbyt poważnie.Ale od kiedy mój syn powiedział mi,w którym miejscu w domu mam szukać jego włosów(i były)oraz tego,że jedyna osoba ,której nazwisko otrzymałam,zamieszkuje miejsce,do którego skierował mnie mój Przewodnik,zwątpiłam.Chyba nie byłam przygotowana na takie rewelacje i nieco mnie to przerosło..Oczywiście mój racjonalny,sceptyczny umysł szepce mi do ucha,że to wszystko brednie i fantasmagorie podswiadomosci,ale jaka jest szansa na to,że jedyna o danym imieniu i nazwisku osoba zamieszkuje własnie to,jedyne na świecie miejsce?Chyba jakiś matematyk musiałby to wyliczyć.Nazwisko i imię,które otrzymalam,jest rzadkie i pierwszy raz się z nim zetknęłam.Tych "potwierdzeń wiarygodności"było więcej,ale te dwa były najbardziej spektakularne.
atalia
spirytystka
spirytystka

Re: słysze głos

Postautor: transkomunikator » 29 paź 2010, 14:27

No cóż ja mam djalog ze zmarłym słysze go tak jagby domnie ktoś mówił oczywiście ja go słysze reszta nie ale mówie że ma gróby głos albo się jąka albo cięki co też nadaje temu autentyczność ja sam miałem opory czy nie zwarjowałem i czy to ma jakiś sęs czy jest to moja wyobraznia ale potwierdzenia jakie dostałem utwierdziły mnie że to ma sęs a ci co przychodzą to napewno zmarli nic jednak nie jest w stanie dać więkrzej radości niż zadowolona twarz tego kto do mnie przyszedł po dwudziestu latach mojej praktyki i dowodów na to że to się sprawdza radość tym co pomogłem jest najwiękrzą zapłatom a to czy ktoś wierzy czy nie wcale mnie to nie interesuje
transkomunikator

Postautor: Ewa Fortuna » 29 paź 2010, 16:02

Dzięki :D
Awatar użytkownika
Ewa Fortuna

Postautor: Nikita » 30 paź 2010, 15:44

Jakos trudno mi w to uwierzyc panieTranskomunikator. Czy interesowal sie pan sprawa slynnej Iwony Wieczorek? I czy moglby pan cos na ten temat powiedziec?
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Re: nie trzeba rozumieć

Postautor: transkomunikator » 31 paź 2010, 21:16

Ja nikogo nie będę przekonywał bo nie oto chodzi każdy ma prawo myśleć co chce ja swoje wiem a co dotej dziewczyny to powiem jedno nikt mnie nie prosił o to więdz nie widze takiej potrzeby natomoiast ja mniejwięcej wiem oco chodzi ale widzicie jest wielu takich którzy nie wierzą w takie metody a nie proszony do tablicy nie będę się wychylał a poto by sobie albo komuś coś udawadniać to bez sęsu ja swoje wiem i tak niech zostanie
transkomunikator

Postautor: Nikita » 01 lis 2010, 00:01

Acha! juz wszystko rozumiem: to, ze ja pytam oznacza, ze Nikt nie pyta....a moze chodzi o to, ze nikt nie chce zaplacic???
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Następna

Wróć do Spirytyzm w Polsce