Książka Misja Michel Desmarquet

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Re: Książka Misja Michel Desmarquet

Postautor: soldado » 26 cze 2024, 23:24

danut pisze:Przekazywanie mi wiadomości było możliwe "przez upicie boga" zauważ, czy to nie była konspiracja, po co zacieranie śladów- szukanie czapki wojskowej, smoczka, płacz z powodu wyrzucenia listka stamtąd do naszej rzeczywistości? Ludzie nie mają pojęcia co to jest za siła, która nas tutaj więzi i o tym w jak ciężkiej misji ja biorę udział z pomocą zaświatów. Wszystko co puszcza się do ogólnej wiadomości ludzi, filozofie które mają zakrywać dalej i utrzymać w mocy dawny porządek w nowym opakowaniu są fałszywe, trzeba im dobrze się przyjrzeć.

Dla mnie jest bardzo trudne przekazać często to co wiem.
Bardzo często piszę w bardzo łagodny sposób, to co wiem, często kasuję swoje wpisy, bo uważam, że napisałem za dużo.
Mam ochotę często wywalić kawę na ławę, ale potem mam myśli, że zostanie to źle odebrane, że nie powinienem tak bezpośrednio pisać...
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 26 cze 2024, 23:27

Mam taki sam sposób przekazu.. wiem że ci którzy mają złapać sens moich zdań go wyłapią, a ci co nie powinni i tak nie zrozumieją przez co funkcjonuje na bezpiecznym polu.
danut

Postautor: lerefant » 27 cze 2024, 13:23

Zacznijcie pisać przypowieści w takim razie. Użyć odpowiednich symboli, przykładów
lerefant

Postautor: danut » 27 cze 2024, 14:12

lerefant pisze:Zacznijcie pisać przypowieści w takim razie. Użyć odpowiednich symboli, przykładów
- Razem z soldado piszemy od 2009 roku- 15 lat, w moich obserwacjach ten okres czasu jest bardzo istotny. Myślę, że nie znasz mnie i nie czytałeś "Kwantowej rzeczywistości" Jest w niej moja relacja ze spotkania z człowiekiem z innej rzeczywistości, w której on wypowiadał się na temat napisania tej książki, mówił o tym na wiele lat przed zamiarem uczynienia tego. Mówił, że będzie czytana jak Biblia i o tym żeby się nie martwić, bo ktoś mi pomoże ją napisać i ukaże się na rynku. Dokładnie tak się stało, ale co obecnie robi współautorka? :D Uznała, że skoro ma być czytana jak Biblia to będzie to jej pięcioksiąg i szerzy taki na Chomikuj pod swoim nazwiskiem, całkowicie źle zrozumiała sens tych słów - budowa Biblii i zawartość, techniczna oprawa , a przecież nie o to w tym chodzi. Chodzi o setki moich przypowieści, w których bohaterem jest prawdziwy człowiek - ja. W każdym moim spotkaniu z inną rzeczywistością kryje się bardzo dużo treści i stąd ta przepowiednia o czytaniu ich jak Biblii. Znaczenia nie ma ilość zapisanych kartek, lecz ta treść. Dlatego mylisz się polecając mi zacznijcie pisać przypowieści - zajrzyj do tej książki a niebawem do drugiej, która się ukaże.
danut

Postautor: lerefant » 27 cze 2024, 16:01

Książka zamówiona :)
lerefant

Postautor: soldado » 28 cze 2024, 22:26

lerefant pisze:Książka zamówiona :)

A która książka?
Kwantowa rzeczywistość, czy Misja?
Według mnie, obydwie są warte przeczytania. ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: lerefant » 29 cze 2024, 03:52

"Kwantowa"
lerefant

Postautor: danut » 29 cze 2024, 17:57

lerefant pisze:"Kwantowa"

Cieszę się. Mam nadzieję, że po przeczytaniu jej, podzielisz się tutaj swoja opinią.
danut

Postautor: soldado » 29 cze 2024, 22:36

Przekazywanie mi wiadomości było możliwe "przez upicie boga" zauważ, czy to nie była konspiracja, po co zacieranie śladów- szukanie czapki wojskowej, smoczka, płacz z powodu wyrzucenia listka stamtąd do naszej rzeczywistości? Ludzie nie mają pojęcia co to jest za siła, która nas tutaj więzi i o tym w jak ciężkiej misji ja biorę udział z pomocą zaświatów. Wszystko co puszcza się do ogólnej wiadomości ludzi, filozofie które mają zakrywać dalej i utrzymać w mocy dawny porządek w nowym opakowaniu są fałszywe, trzeba im dobrze się przyjrzeć.

W tym ,,upiciu boga'', chodziło o obejście pewnych zasad.
Oni nie mogą interweniować bezpośrednio, przy najmniej Ci. którzy są po ,,właściwej stronie Mocy'', ale robią to pośrednio poprzez Pośredników, z którymi miałaś i masz kontakt.
A ta szczegóły, o których tutaj piszesz... czapka wojskowa, smoczek, listek stamtąd miał pokazywać właśnie, że są pewne zasady, którymi rządzi się Druga Strona.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 29 cze 2024, 23:06

soldado pisze:
Przekazywanie mi wiadomości było możliwe "przez upicie boga" zauważ, czy to nie była konspiracja, po co zacieranie śladów- szukanie czapki wojskowej, smoczka, płacz z powodu wyrzucenia listka stamtąd do naszej rzeczywistości? Ludzie nie mają pojęcia co to jest za siła, która nas tutaj więzi i o tym w jak ciężkiej misji ja biorę udział z pomocą zaświatów. Wszystko co puszcza się do ogólnej wiadomości ludzi, filozofie które mają zakrywać dalej i utrzymać w mocy dawny porządek w nowym opakowaniu są fałszywe, trzeba im dobrze się przyjrzeć.

W tym ,,upiciu boga'', chodziło o obejście pewnych zasad.
Oni nie mogą interweniować bezpośrednio, przy najmniej Ci. którzy są po ,,właściwej stronie Mocy'', ale robią to pośrednio poprzez Pośredników, z którymi miałaś i masz kontakt.
A ta szczegóły, o których tutaj piszesz... czapka wojskowa, smoczek, listek stamtąd miał pokazywać właśnie, że są pewne zasady, którymi rządzi się Druga Strona.

W naszym życiu chodzi o to, żebyśmy odkryli i zrozumieli te ZASADY Istnieją jednak "Ci z niewłaściwej strony", którzy wciąż podsyłają nam fałszywe informacje, kuszą nimi i wabią, przeinaczając je nie pozwalając nam odkryć tej Prawdy.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Różne różności