implanty energetyczne

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: implanty energetyczne

Postautor: danut » 25 cze 2024, 23:05

Coś w tym jest, bo byłam okropnie naelektryzowana - pękały żarówki, kopał mnie kwiatek, ja nie mówię o sztucznych sweterkach i iskrach, metalowych przedmiotach, ale o organicznych- kwiatkach, ludziach , wbrew porażałam ich- nie raz było "idź już, lepiej mnie nie dotykaj" :D A o oblepieniu się wszystkimi sztućcami z mojej kuchni przy koleżankach i naszym śmiechu i zdziwieniu z tego powodu też Ci pisałam. Sprawa ucichła po operacji tętniaka i ogólnym osłabieniu fizycznym mojego organizmu. Czyli po nadwyrężeniu układu nerwowego?
danut

Postautor: soldado » 25 cze 2024, 23:11

danut pisze:Coś w tym jest, bo byłam okropnie naelektryzowana - pękały żarówki, kopał mnie kwiatek, ja nie mówię o sztucznych sweterkach i iskrach, metalowych przedmiotach, ale o organicznych- kwiatkach, ludziach , wbrew porażałam ich- nie raz było "idź już, lepiej mnie nie dotykaj" :D A o oblepieniu się wszystkimi sztućcami z mojej kuchni przy koleżankach i naszym śmiechu i zdziwieniu z tego powodu też Ci pisałam. Sprawa ucichła po operacji tętniaka i ogólnym osłabieniu fizycznym mojego organizmu. Czyli po nadwyrężeniu układu nerwowego?

Były dwie przyczyny.
Gdy rozdzielamy energię i wchodzimy w więcej niż jeden hologram, mamy jej mniej niż normalnie, stąd jesteśmy bardziej podatni na choroby.
Dzieje się też tak, gdy przez długi czas bagatelizujemy to, co nas spotyka, wtedy zaaplikowana nam energia nie ma przewidzianego przez Nich ujścia i taki może być skutek.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 25 cze 2024, 23:14

Moja misja jest dopiero ciekawa, wielu się nad nią głowi, ale dopiero ja tak wewnętrznie i prawdziwie próbuje ją zrozumieć i odczytać.
danut

Postautor: soldado » 25 cze 2024, 23:16

danut pisze:Moja misja jest dopiero ciekawa, wielu się nad nią głowi, ale dopiero ja tak wewnętrznie i prawdziwie próbuje ją zrozumieć i odczytać.

Na razie jak widać, wszystko idzie według planu.
Wydałaś książkę, niebawem będzie druga. ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 25 cze 2024, 23:20

I nadal nikomu nie daję się zbałamucić :D .
danut

Postautor: soldado » 25 cze 2024, 23:21

danut pisze:I nadal nikomu nie daję się zbałamucić :D .

No i tak trzymaj. ;)
Obecnie wypełniasz swoje przeznaczenie.
soldado
Moderator forum.

Postautor: lerefant » 27 cze 2024, 13:58

A co z myślami które nagle tracimy? szczególnie gdy wydaje się to ciekawą obserwacją?

Mawia się że istnieje coś takiego jak przeznaczenie.
Może przed wcieleniem przechodzimy po "tamtej stronie" nawet i miliony ich w mgnieniu oka ostatecznie skupiając się na jednej? Można to porównać do zapowiedzi jakiegoś filmu.I nie ma czegoś takiego jak niewypełnienie "lekcji życiowych, misji" itd. Tylko po prostu zbieramy doświadczenie, wiedzę? A rzekoma ciemna noc duszy jest po prostu czymś tam?
lerefant

Postautor: danut » 27 cze 2024, 14:29

lerefant pisze:A co z myślami które nagle tracimy? szczególnie gdy wydaje się to ciekawą obserwacją?

Mawia się że istnieje coś takiego jak przeznaczenie.
Może przed wcieleniem przechodzimy po "tamtej stronie" nawet i miliony ich w mgnieniu oka ostatecznie skupiając się na jednej? Można to porównać do zapowiedzi jakiegoś filmu.I nie ma czegoś takiego jak niewypełnienie "lekcji życiowych, misji" itd. Tylko po prostu zbieramy doświadczenie, wiedzę? A rzekoma ciemna noc duszy jest po prostu czymś tam?

To jest bardzo szeroki temat, właśnie podejmowany przeze mnie od dziesiątek lat. Nie ma gotowego scenariusza do naszego życia, są jednak szablony, według których się ono będzie układać. Łączenie tych puzzli zależy od nas, stąd nasza wolna wola. Założenia/plan odgórny można wypełnić, lub go nie wypełnić. Wszystkie możliwości algorytmu są wieczne, zapisane Gdzieś i oddziałujące z każdym punktem wielowymiarowej sieci - nasza rzeczywistość z nich czerpie, one na nią oddziałują, chociaż skupiamy się tylko na wybranych z nich plikach i na nich pracujemy - taka jest nasza predyspozycja. Nie można korzystać z wszystkiego, bo to oznaczało by chaos.
danut

Postautor: lerefant » 27 cze 2024, 15:57

W moim przypadku najpierw to był koniec :)
lerefant

Postautor: danut » 27 cze 2024, 18:21

lerefant pisze:W moim przypadku najpierw to był koniec :)

No przecież, symbolem nieskończoności jest odwrócona ósemka. Dwie linie w punkcie przecięcia jakby kończą swoją funkcję, ale tym samym zaczynają nowy ruch.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi