Witaj danut

Moja córka jest obecnie młodą i dojrzałą kobietą. Ma obecnie 31 lat. Pracuje zawodowo wychowuje dwójke dzieci. Praca,szkoła,lekcje, drugie jest jeszcze małe ma 1 roczek więc czas który może poświęcic sobie jest minimalny.Stąd jej prośba o pomoc w znalezienie przyczyny jej zachowań i tego co ją trapi. Ona jest świadoma swoich odczuć i nie ma w sobie strachu tylko te ciągłe zmiany w jej ciele i umyśle nie pozwalaja jej normalnie funkcjonować. Badanie EEG pierwszy raz miała robione jeszcze w szkole średniej ze względu na utrat masy mięśni, pogorszenie ostrości wzroku i słuchu, otępienie, szybka utrata wagi, poruszała się o kulach bo nie była w stanie sama chodzić. Badanie EEG jak i inne nie wykazały żadnej choroby pomimo objawów fizycznych i zapisów EEG w spoczynku ( w trakcie odpowiadała na pytania pielęgniarki) gdzie wystąpiły fale beta, alfa, theta i delta.
Tak jak pisałam we wcześniejszym poście dolegliwości pojawią się i znikają Raz pamietam było tak że zaczęły boleć ją nogi i zrobiono USG kończyn dolnych. Pierwsze badanie pokazało bardzo mocno zwężone tętnice kończyn dolnych. A na drugi dzień powtórne to samo badanie dla potwierdzenia nie pokazało już nic. W jej żyłach przepływ był prawidłowy.
Ale to jak ja to przekazuje nie jest adekwatne do tego jak odczuwa to córka. Napewno będę ja namawiała aby sama spróbowała opisać to co widzi, czuje i słyszy.
Ja jestem w trakcie czytania tegoż niezwykłego forum

. I każdy post rozjaśnia mi umysł coraz bardziej. Każdy z Was z osobna ma bardzo ciekawą osobowość