To straszne, dzięki Stwórcy jestem normalnym.
Nie mylić tolerancji z prawem.
stefan12 pisze:Ivo700 pisze:Witam
Uważam że EDUKACJA SEKSUALNA jest potrzebna w szkołach oczywiście ---stosownie prowadzona do wieku dziecka, a w szkołach średnich lub zawodowych to na 100% powinna być tak jest w innych krajach Europejskich .
Co do HOMO ---to nie jest to zboczenie, ani choroba ----co najwyżej ''mutacja'' bo faktycznie geny i chromosony trochę inaczej funkcjonują u osób Homo także nie jest to kwestia tylko psychiki, a na pewno u osób Transseksualnych z tego co czytałem, nie mam nic do osób LGBT nie potępiam ---nie uważam że homo, trans to ---''sodomici'' ''zboczeńcy'' itp ....jedynie mam lekkie zastrzeżenie ---do adopcji przez nich dzieci ----ale z tego co słyszałem to sami HOMO są w tej kwestii podzieleni ---jedni są za a inni przeciw .
jestem za legalnymi ---związkami partnerskimi ===jedno i dwupłciowymi .
Także toleruje i akceptuje osoby homoseksualne .
Homoseksualni ludzie się tacy rodzą z taką orientacją .
Bzdura rozsiewana przez środowisko LGBT.
Nikt nie rodzi się homoseksualistą i nie ma genów homo czy trans.
To wszystko to psychika.
A im więcej homo w przestrzeni medialnej, w nauce od najmłodszych lat, tym więcej ludzi swoją psychikę tym zaraża.
Wśród homoseksualistów jest dużo większy odsetek osób chorujących na HIV/AIDS, choroby weneryczne, depresje i popełniających samobójstwa niż wśród heteroseksualnych.

stefan12 pisze:Wśród homoseksualistów jest dużo większy odsetek osób chorujących na HIV/AIDS, choroby weneryczne, depresje i popełniających samobójstwa niż wśród heteroseksualnych.
czarnyMag pisze:stefan12 pisze:Wśród homoseksualistów jest dużo większy odsetek osób chorujących na HIV/AIDS, choroby weneryczne, depresje i popełniających samobójstwa niż wśród heteroseksualnych.
Na Ziemi tak oczywiście, że tak ale poza Ziemią już niePoza Ziemią nie ma chorób wenerycznych które są śmiercią
![]()
Więc...? Cóż mówi Jezus o tej "przypadłości" poza Ziemią![]()
NicJezus nic nie mówi co jest poza Ziemią
stefan12 pisze:Poza Ziemią nie ma homoseksualistów, bo nie ma płci.
stefan12 pisze:Dawniej homoseksualizm był marginalny właśnie dlatego, że nie było propagandy LGBT.
Może z perspektywy spirytystycznej wytłumaczenie, że jego przyczyną jest przywiązanie do płci z poprzednich wcieleń ma jakieś podstawy, ale nadal jest to oznaka słabości jaką powinno się pokonać, a nie poddawać jej.
Co do zwiększonej podatności do depresji i samobójstw, to występuje ona również w krajach/środowiskach gdzie homoseksualizm jest w pełni akceptowalny. Nie ma to związku z homofobią.
Po prostu homoseksualizm nie daje szczęścia w dłuższej perspektywie a prowadzi do depresji.
Co do chorób wenerycznych i HIV, nie wynika to z technik współżycia, ale z rozwiązłości i ilości partnerów, która jest statystycznie dużo większa niż wśród ludzi heteroseksualnych.
Nie jest możliwe, by przyjętą ogólnie normą był homoseksualizm, taka społeczność szybko by zginęła.

jario pisze:Ja mysle ze homoseksualizm wczesniej nie byl marginalny tylko najzwyklej w swiecie skrzetnie ukrywany.
W perspektywie przekazow z tamtej strony nie spotkalem sie ze stwierdzeniem zeby homoseksualizm byl oznaka slabosci a raczej narzedziem do rozwoju ale nie w sensie pokonywania go.
Co do pozostalych twoich stwierdzen ,chetnie zobaczylbym takie statystyki lub badania bo pewne na czyms je opierasz poza swoimi przekonaniami?
stefan12 pisze:jario pisze:Ja mysle ze homoseksualizm wczesniej nie byl marginalny tylko najzwyklej w swiecie skrzetnie ukrywany.
W perspektywie przekazow z tamtej strony nie spotkalem sie ze stwierdzeniem zeby homoseksualizm byl oznaka slabosci a raczej narzedziem do rozwoju ale nie w sensie pokonywania go.
Co do pozostalych twoich stwierdzen ,chetnie zobaczylbym takie statystyki lub badania bo pewne na czyms je opierasz poza swoimi przekonaniami?
Tak samo można by powiedzieć, że zoofilia lub nekrofilia to nie oznaka słabości, ale narzędzie do rozwoju.
Tu masz artykuł prezentujący dane na temat samobójstw:
https://www.homoseksualizm.edu.pl/co-mowi-nauka/34-psychologia/183-dlaczego-homoseksualici-tak-czsto-popeniaj-samobojstwa

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości