Przez parę lat bacznie przyglądałam się informacjom otaczającym moje rozmowy właśnie z soldado, wyciągnęłam z tego dużo wniosków, badajcie takie sprawy, a sami znajdziecie, proszę byście tylko nie krzyczeli duch i nie chowali się za szafę
odnowa pisze:Nic nie dzieje się przez przypadek. Najwyraźniej "Góra" dostrzegła że jesteś idealnym kandydatem na medium i dlatego poprowadziła Ciebie tak by przebudził się w Tobie dar mediumistyczny. Pamiętaj jednak by się do niego nie przywiązywać bo w każdej chwili może przeminąć. Dobrym zachowaniem jest pomaganie nieodpłatnie ludziom. Mediumizm powinien iść w parze z rozwojem moralnym by zapewnić zarówno szczęście potrzebującym jak i ochronę przed negatywnymi istotami chcącymi wykorzystać Ciebie do własnych celów. Medytujesz, modlisz się? To przydatne pomoce wspierające psychikę.
Być może i ja w przyszłości skorzystam z Twojej pomocy gdy odejdą moi bliscy dlatego proszę co by się nie działo to nie opuszczaj tego forum i zaglądaj tu kiedy będziesz miał taką możliwość. Pozdrawiam
Nikita pisze:W tym zyciu miales zapewnie doswiadczyc bycia osoba bardzo racjonalnie myslaca jak i poznac duchowe aspekty rzeczywistosci...Sa ludzie dla ktorych, bedzie bardziej wiarygodne uslyszec o duchach od osoby twardo stojacej na Ziemi. A dlaczego Cie to spotkalo? Moze w poprzednich wcieleniach sobie na to zapracowales? Takie dary otrzymuje sie za zaslugi w poprzednich zyciach. To wspaniale, ze trafiles na top forum...pomogles juz tylu ludziom....tak trzymaj!!
Anka pisze:Od wczoraj probuje cos napisać a złośliwy internet nie pozwala wysłać![]()
Nie uwierzysz Siedzialam wczoraj w pracy na nocce i tak sobie pomyslałam ze nikt na forum specjalnie sie nie zagłębia w swoje własne doświadczenia Od jakiegoś czasu miałam wrażenie jakby to forum wysychało A jakiś czas pozniej zaglądam a ty piszesz "przemyślenia ....."![]()
Bardzo miło ze chcesz sie podzielić sobą tutaj Pisałeś kiedyś ze był moment przełomowy w twoim życiu Mam wrażenie ze od tamtego czasu zaakceptowałes to jaki jestes i jak mozesz pomoc innym I duże brawa w twoja stronę Czuje ze Ty kiedyś i teraz to jak zupełnie dwie rożne osoby
Dlaczego cie to spotkało?
Coz jak sam wiesz nic nie dzieje sie z przypadku A ja cieszę sie ze cie poznałam
annahdz pisze:Soldado, chociaż nie udzielam się aktywnie to czytam Twoje posty. zawsze mam refleksję jaką wiarę i nadzieję przywracasz tym co szukają, wątpią. Przemiany ktorych doświadczamy są niesamowite. Kiedyś pojawiłam się tu nagle w związku ze stratą brata i rożnymi zjawiskami ktorych nie umieliśmy wytłumaczyć. Dziś jest spokojniej, godzimy się ze stratą lecz co jakiś czas w trudnych chwilach, gdy myśli uciekają do Piotrka, gdy życie stawia nowe wyzwania znajduję jeden grosz... i za kazdym razem usmiecham się wspominając Ciebie i slowa ze tak Młody da znać o sobie no i wciąż daje. Czasami mam też refleksje, że ja pracownik nauki wierze w duchy...
agnieszkag pisze:Soldado
Uważam, że zostałeś wybrany, bo masz odpowiednie predyspozycje.
Zostałeś pobłogosławiony darem, który wykorzystujesz we właściwy sposób, dzieląc się z potrzebującymi. Z potrzeby serca. Bez cennika usług.
Odrzuciłeś materializm. Zrozumiałeś co jest ważne.
Pamiętam, że zanim odważyłam się pisać na tym forum, to dużo tu czytałam.
Największe wrażenie zrobił na mnie wątek Kaliny pt. Moje początki.
Pamiętasz jak wspaniale wtedy Jej pomogłeś?Pamiętasz co przekazałeś od Brata ?Wszystko się sprawdziło.
Myślę, że Twój dar będzie ewaluował.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości