odnowa pisze:Dzięki Pablo za zamieszczone przekazy. Dzięki temu wiem że to co napisałem było tylko i wyłącznie moim wytworem lub jak to napisała danut, weną
Tak
Ducha Prawdy dla przyszłości spirytyzmu." przesądza o poprawności mojej opinii.
odnowa pisze:Dzięki Pablo za zamieszczone przekazy. Dzięki temu wiem że to co napisałem było tylko i wyłącznie moim wytworem lub jak to napisała danut, weną

Pablo diaz pisze:Zważając na misję i pracę jaką włożył Chico Xavier irracjonalnym jest twierdzić,że Chico ponownie się wcielił na Ziemię.
Duchy odpowiednio do swoich załug mają dłuższe lub krótsze przerwy pomiędzy wcieleniami,a tak krótka przerwa byłaby karą dla Chico.
Nie byłbym tego taki pewien
odnowa pisze:Mistrz jest jeden - to Jezus Chrystus. To jego słuchajcie. Ja za życia byłem zwykłym człowiekiem z darem mediumistycznym. Wykonałem swoją misję i powróciłem do dalszego doskonalenia. Wcieliłem się ponownie na Ziemi, już nie jako medium by w spokoju dalej się rozwijać w szkole zwanej życiem w której nauczycielem jest Jezus Chrystus."
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości