czarnyMag pisze:PRZESTAŃCIE się poniżać (myśląc o sobie - a w konsekwencji o tzw. karmie)! Jesteście Wszyscy Duchami tylko wcielonymi w ciałoI nie Wasz Stwórca was w te zwierząt ciała wcielił tylko są to konsekwencje Waszych decyzji
tak , to są nasze decyzje podjęte w stanie wyższej świadomości - więc powinny zostać uszanowane
Odpowiedzią na bunt - jest akceptacja i praktykowanie wdzięczności. Osoby które się buntują - cierpią z powodu niezadowolenia, które same generują i którym się otaczają.
Osoby które praktykują wdzięczność - uczą się krok po kroku dostrzegać dobre strony swojej sytuacji, otaczającego ich świata, zdarzeń które są ich udziałem - dzięki temu uczymy się odczuwać radość i szczęście.
Ja chcę być TU i dziękuję Bogu za okazję do wcielenia się na Ziemi - polecam tą praktykę, daje dobre rezultaty
czarnyMag pisze: Sami się wcieliliście w te ciała dla energiiZaprzeczy któryś iż z tych ciał ciągnie swą energię
![]()
![]()
Istniejemy dzięki energii tegoż ciała które Nas gości![]()
Ta teza jest absolutnie nierozsądna. Odpowiedz sobie na pytanie - co się dzieje z ciałem które opuści Duch ? Odpowiedz sobie na pytanie czy Duch może istnieć poza ciałem ?
Więc wniosek jest niezaprzeczalny - to ciało potrzebuje Ducha do życia nie na odwrót
czarnyMag pisze:Czy może spróbujesz się uwolnić![]()
![]()
Walcz o W O L N O Ś Ć![]()
Wolność człowiek uzyskuje poprzez postępowanie zgodne z Prawem Bożym , czyli uniwersalnym wezwaniem do miłości i miłosierdzia. Wyzbycie się negatywnych skłonności - krok po kroku prowadzi w tą stronę
czarnyMag pisze:damy Ci energię![]()
"My" czyli kto ? z kim rozmawiam ?
Wszechświat jest przepełniony energią miłości Bożej - nikt nie musi w nikogo pompować energii - wystarczy synchronizować się z dobrem