czarnyMag pisze:Anka pisze:Jawnie sie ze mnie śmiejesz

mam dobre poczucie humoru
Dlaczego się z Ciebie śmieję? Nie rozumie. O co Ci chodzi? Ja wierzę w coś co po wezwaniu się przedstawia szkaradną gębą nie pochodzącą z Ziemi a po wystawieniu tego w pole, się rzuca na śpiącego (i przeżyłem to właśnie z przedwczoraj/na wczoraj)!
Nie była to mrzonka gdyż tak walczyłem iż zbudziłem wszystkich i widzieli jak się duszę gdy we śnie to trzymało mnie za gardło - a ja pamiętam jak wyglądał pysk przyjmującego "audiencje" i ten sam pysk w nocy przy mojej twarzy kilka dni po zdradzie!
Jestem jedynym tu który wierzy w demony lub istoty tegoż formatu i możliwość z nimi obcowania!
Niech wytłumaczę Chodziło mi ze jawnie sie ze mnie śmiejesz ze przyznalam ci racje do tego co jest oczywiste W twojej odpowiedzi miozyna było wyczuć uśmiech

Zło istnieje naprawde Nie jestes jedynym ktory w to wierzy bo tego doświadczył i doświadcza
To jest twoj wybór masz wolna wole Od ciebie zależy kogo zapraszasz do swojego domu
Poza tym do wszystkich innych ZŁO jest ZŁEM Jeżeli jest ono mniej lub bardziej szkodliwe nadal pozostaje ZŁEM
Ludzie zło ubierają w rożne słowa a przez to pozniej zaczynaja przeinaczać prawdziwe znaczenie o czym jest mowa.
Dlaczego Bóg by pozwolił aby zło istniało? - zapytał ktos wcześniej
Odpowiedz - każdy z nas ma wolna wole
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk