Nikita pisze:Eben Aleksander w czasie spiaczki odczuwal, ze wielu jego przyjacol i rodzina modlili sie o niego....cos ta se czuje....No ale Twoja metoda Magu pewnie jest mocna..moze jeszcze trzeba poprosic Opiekuna o opieke aby sie cos innego nie przyplatalo...
czarnyMag pisze:Nikita pisze:Eben Aleksander w czasie spiaczki odczuwal, ze wielu jego przyjacol i rodzina modlili sie o niego....cos ta se czuje....No ale Twoja metoda Magu pewnie jest mocna..moze jeszcze trzeba poprosic Opiekuna o opieke aby sie cos innego nie przyplatalo...
Do mnie się już przyplątało tylu, że już nie zawracam sobie tym głowy.
Ja ten promień wziąłem od Mikulskiej. Tylko ona go ogranicza do uzdrowień a ja go nie ograniczam do niczego - biorę go i czynię cokolwiek np. używam do kontaktów zarówno z duchami zmarłych jak i z żyjących wcielonych w ciało. I nie ograniczam się niczym. A promień działa (nie oceniając mnie za to jaki jestem, za to co robię, za to jak robię). Zatrzymuje mi nagłe bóle trzustki, zatrzymuje mi bóle zęba, głowy a nawet kichanie alergiczne - dziś zatrzymał kichanie tak, że oczy mi zaszły mgłą, w nosie kręciło jak cholera, w uszach zaczęło szumieć jak muszla i w końcu powiedziałem sobie "o d p u ś ć" i odpuściło - prawie zakichałem się na śmierć

cthulhu87 pisze:
Film trwa ponad godzinkę. Może jakieś słowo wstępu na zachętę?
Ryszard pisze:cthulhu87 pisze:
Film trwa ponad godzinkę. Może jakieś słowo wstępu na zachętę?
Neguje istnienie duszy, potepia spirytyzm, chociaż potwierdza wiarę w zmartwychwstanie .
Mnie nie przekonał, jednak warto poznawać rożne punkty widzenia.
Nadal zachęcam do przeczytania " Taniec wokół świętej krowy" Lucyny Winnickiej , aktorki i podróżniczki.
Jak wierzą i w co ludzie, jak postrzegają śmierć, życie po, wychodzenie z ciała , inaczej niż tzw OOBE, leczenie, operacje bez użycia narzędzi .... na wschodzie.
Wiedza przecież nie boli.
Nie wierzę w astrologię, ale u mnie się sprawdza , jestem wodnikiem i pragnę wiedzy, nie mitów czy ślepiej wiary, czy to złe ?

Mirek pisze:A ja Rysiu proponuję Ci przeczytanie tej książki:
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość