Bóg i Ty

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Re: Bóg i Ty

Postautor: Nikita » 28 sie 2017, 07:43

Eben Aleksander w czasie spiaczki odczuwal, ze wielu jego przyjacol i rodzina modlili sie o niego....cos ta se czuje....No ale Twoja metoda Magu pewnie jest mocna..moze jeszcze trzeba poprosic Opiekuna o opieke aby sie cos innego nie przyplatalo...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: czarnyMag » 28 sie 2017, 08:00

Nikita pisze:Eben Aleksander w czasie spiaczki odczuwal, ze wielu jego przyjacol i rodzina modlili sie o niego....cos ta se czuje....No ale Twoja metoda Magu pewnie jest mocna..moze jeszcze trzeba poprosic Opiekuna o opieke aby sie cos innego nie przyplatalo...

Do mnie się już przyplątało tylu, że już nie zawracam sobie tym głowy.
Ja ten promień wziąłem od Mikulskiej. Tylko ona go ogranicza do uzdrowień a ja go nie ograniczam do niczego - biorę go i czynię cokolwiek np. używam do kontaktów zarówno z duchami zmarłych jak i z żyjących wcielonych w ciało. I nie ograniczam się niczym. A promień działa (nie oceniając mnie za to jaki jestem, za to co robię, za to jak robię). Zatrzymuje mi nagłe bóle trzustki, zatrzymuje mi bóle zęba, głowy a nawet kichanie alergiczne - dziś zatrzymał kichanie tak, że oczy mi zaszły mgłą, w nosie kręciło jak cholera, w uszach zaczęło szumieć jak muszla i w końcu powiedziałem sobie "o d p u ś ć" i odpuściło - prawie zakichałem się na śmierć :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Ryszard » 28 sie 2017, 20:56

czarnyMag pisze:
Nikita pisze:Eben Aleksander w czasie spiaczki odczuwal, ze wielu jego przyjacol i rodzina modlili sie o niego....cos ta se czuje....No ale Twoja metoda Magu pewnie jest mocna..moze jeszcze trzeba poprosic Opiekuna o opieke aby sie cos innego nie przyplatalo...

Do mnie się już przyplątało tylu, że już nie zawracam sobie tym głowy.
Ja ten promień wziąłem od Mikulskiej. Tylko ona go ogranicza do uzdrowień a ja go nie ograniczam do niczego - biorę go i czynię cokolwiek np. używam do kontaktów zarówno z duchami zmarłych jak i z żyjących wcielonych w ciało. I nie ograniczam się niczym. A promień działa (nie oceniając mnie za to jaki jestem, za to co robię, za to jak robię). Zatrzymuje mi nagłe bóle trzustki, zatrzymuje mi bóle zęba, głowy a nawet kichanie alergiczne - dziś zatrzymał kichanie tak, że oczy mi zaszły mgłą, w nosie kręciło jak cholera, w uszach zaczęło szumieć jak muszla i w końcu powiedziałem sobie "o d p u ś ć" i odpuściło - prawie zakichałem się na śmierć :lol:

Lepiej pasowałby Tobie nick "JAJACARA"
Nawet gwiazdy płaczą z tym, kto płacze w nocy.
Awatar użytkownika
Ryszard

Postautor: Ryszard » 29 sie 2017, 19:10

Czy to nie przeczy Waszej wierze ?

https://youtu.be/jazBMuQzqhs
Awatar użytkownika
Ryszard

Postautor: cthulhu87 » 29 sie 2017, 19:19

Ryszard pisze:Czy to nie przeczy Waszej wierze ?

Film trwa ponad godzinkę. Może jakieś słowo wstępu na zachętę? ;)
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Ryszard » 29 sie 2017, 20:54

cthulhu87 pisze:

Neguje istnienie duszy, potepia spirytyzm, chociaż potwierdza wiarę w zmartwychwstanie .
Mnie nie przekonał, jednak warto poznawać rożne punkty widzenia.

Nadal zachęcam do przeczytania " Taniec wokół świętej krowy" Lucyny Winnickiej , aktorki i podróżniczki.
Jak wierzą i w co ludzie, jak postrzegają śmierć, życie po, wychodzenie z ciała , inaczej niż tzw OOBE, leczenie, operacje bez użycia narzędzi .... na wschodzie.
Wiedza przecież nie boli.
Nie wierzę w astrologię, ale u mnie się sprawdza , jestem wodnikiem i pragnę wiedzy, nie mitów czy ślepiej wiary, czy to złe ?
Awatar użytkownika
Ryszard

Postautor: cthulhu87 » 30 sie 2017, 07:14

Ryszard pisze:
cthulhu87 pisze:

Neguje istnienie duszy, potepia spirytyzm, chociaż potwierdza wiarę w zmartwychwstanie .
Mnie nie przekonał, jednak warto poznawać rożne punkty widzenia.

Nadal zachęcam do przeczytania " Taniec wokół świętej krowy" Lucyny Winnickiej , aktorki i podróżniczki.
Jak wierzą i w co ludzie, jak postrzegają śmierć, życie po, wychodzenie z ciała , inaczej niż tzw OOBE, leczenie, operacje bez użycia narzędzi .... na wschodzie.
Wiedza przecież nie boli.
Nie wierzę w astrologię, ale u mnie się sprawdza , jestem wodnikiem i pragnę wiedzy, nie mitów czy ślepiej wiary, czy to złe ?

Nie mam problemów z czytaniem książek, które mogłyby przeczyć moim poglądom ;) . To jest nawet wskazane, bo poglądy dojrzewają zawsze w konfrontacji ze zdaniem przeciwnym.
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: czarnyMag » 30 sie 2017, 08:35

Ale lubisz spirytystów? - znasz ich prywatnie i ich lubisz - a to rzutuje na to w co wierzysz. Wierzysz w przyjaźń więc niejako i w to co przyjaciele głoszą :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 30 sie 2017, 08:43

A ja Rysiu proponuję Ci przeczytanie tej książki:
Obrazek
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Ryszard » 30 sie 2017, 10:56

Mirek pisze:A ja Rysiu proponuję Ci przeczytanie tej książki:
Obrazek

Ty przeczytaj "krowę" ja poszukam którą Ty polecasz.
Nie zamykam się na "wiedzę" o innych kulturach.
Awatar użytkownika
Ryszard

PoprzedniaNastępna

Wróć do Na zakręcie