Nikita pisze:...ja Cale moje zycie splacam dlugi karmiczne... splacilam juz ok 70 % karmy na to wcielenie.
Nikita pisze:Tez mnie to meczy Magu...ja Cale moje zycie splacam dlugi karmiczne...tak mi wyliczono z numerologii i tak jest...podobno od polowy zycia ma troche ulzyc....czekam juz na to bo jestem zmeczona juz tym wszystkim...jedna wrozka powiedziala mi, ze splacilam juz ok 70 % karmy na to wcielenie....to juz chyba duzo? Powinno juz byc z Gorki...ale jeszce nie jest z Gorki...

Nikita pisze:Fruwla jak splace negatywna karme to moje zycie sie wyprostuje...zycie bedzie trwac dalaj ale juz bez tych przeszkod, bez tych chorob , bez balastow....czlowiek sie rozwija , ewoluuje....zycie jest ewolucja...nigdy sie nie konczy....jest tyle mozlöiwowsci...
czarnyMag pisze:Nie chcę krytykować Pablo i nie chcę krytykować Augustyna ale to:
",,To ostatnia chwila i zwłaszcza wtedy ważne jest by nie sprzeniewierzyć swojego wysiłku narzekaniem ,jeśli nie chcemy stracić jego owoców i zaczynać wszystko od początku. Zamiast się skarżyć ,dziękujcie Bogu, który daje wam okazję do wygrany,dzięki czemu możecie poczuć smak zwycięstwa,,. i to o tym niesieniu krzyża z pokorą u katolików ze sobą współgra a gdzieś czytałem, że jest na Ziemi celowość w umacnianiu w człowieku znoszenia krzywdy, i cierpienia z pokorą i że jest to wypatrzenie słów Jezusa który mówił tylko o miłości, miłosierdziu, braterstwu i wspólnocie a nie o zaciskaniu zębów przez skrzywdzonego i chwaleniu Pana za zło które przyjmując w pokorze nas uświęci. Bo Bóg miłości i Bóg miłosierny nie jest synonimem Boga krzywdy i zaciskania zębów w uniżeniu i poddaństwie. Do Boga można się uciec ale nie można mu dziękować za zło (cierpienie, krzywdę) które nas dopadło. Poza tym Bóg jeśli jest Bogiem dobra powinien nam wybaczyć a nie dawać nam kolejne szanse ubogacenia się w gnoju.

Bóg w nowych życiach często wiąże duchy,które nie żywiły do siebie sympatii w poprzednich egzystencjach,stąd rady Ducha Augustyna

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości