assasin pisze:Jak wyjść z ciała?

Ryszard pisze:Pawełek pisze:Ryszardzie dziękuje za komplement, ale nie jestem ani administratorem ani nawet moderatorem na forumPlakietka "Spirytysta" oznacza, że staram się żyć zasadami tej filozofii i możesz być pewny, że jeśli odpowiadam Ci na jakieś pytanie to najprawdopodobniej sprawa wygląda tak jak w spirytyzmie.
Wpadłem na pomysł, byś mógł poczytać i spróbować medytacji, co o tym myślisz?
Próbuję wszystkiego Pawle, Zen, Yoga, Różaniec, Kata,"Rozmowy" przy grobie.
Całe moje JA chce jednego, potwierdzenia, że istnieje dusza oraz, jeżeli tak to kontaktu.
Czyż nie jest to forum spirytystyczne ?
Anka pisze:Ryszard pisze:Pawełek pisze:Ryszardzie dziękuje za komplement, ale nie jestem ani administratorem ani nawet moderatorem na forumPlakietka "Spirytysta" oznacza, że staram się żyć zasadami tej filozofii i możesz być pewny, że jeśli odpowiadam Ci na jakieś pytanie to najprawdopodobniej sprawa wygląda tak jak w spirytyzmie.
Wpadłem na pomysł, byś mógł poczytać i spróbować medytacji, co o tym myślisz?
Próbuję wszystkiego Pawle, Zen, Yoga, Różaniec, Kata,"Rozmowy" przy grobie.
Całe moje JA chce jednego, potwierdzenia, że istnieje dusza oraz, jeżeli tak to kontaktu.
Czyż nie jest to forum spirytystyczne ?
Skoro chcesz kontaktu dlaczego sie o niego nie pomodlisz ?
Porzuć złość tak wiem ze cierpisz Pomódl sie do osoby od której chciałbyś jakiś znak Zmarli z rodziny często sie za nami wstawiają tam po drugiej stronie wiec czemu by nie chcieli sie z tobą skontaktować ... Pomódl sie i spij spokojnie a moze we śnie otrzymasz odpowiedz od osoby za ktora bedziesz sie modlił
Zaznaczam ze czasami trzeba sie pomodlic dłużej niz jeden wieczor
Pozdrawiam cie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
assasin pisze:Jak wyjść z ciała?
OneNight pisze: Pewnej nocy pokazano mi w OOBE jak z mojego ciała schodzi skóra, a pod skórą znajduje się istota, która nie wygląda zbyt przyjaźnie. Byłem tym czymś.
OneNight pisze:Widziałem też istoty, które patrzyły na mnie z niechęcią, jakbym im coś zrobił. Po pierwszym spotkaniu z nimi zachorowałem
A co jeśli natkniesz się na nich po śmierci ?

Ryszard pisze:Nie szukam kontaktu z kosmitami - muszę po raz kolejny uściślić.
Ryszard pisze:Nie jestem wkurzony tylko ogromnie zawiedziony.

Marzyciel pisze:Ja spotkałem siebie i ten drugi "ja" powiedział: "ty musisz umrzeć, żebym ja mógł żyć".
fruwla pisze:Marzyciel pisze:Ja spotkałem siebie i ten drugi "ja" powiedział: "ty musisz umrzeć, żebym ja mógł żyć".
Reinkarnacja ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości