Wywoływanie dla początkującego.

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Wywoływanie dla początkującego.

Postautor: czarnyMag » 30 cze 2017, 13:42

OneNight pisze:A Ty to niby masz się za coś lepszego od ludzi? Sam jesteś człowiekiem, a robisz z siebie jakiegoś wielkiego czarnego maga, który to jest marsjaninem.

NIE! ale napisz to raz na zawsze! że masz lub masz na poziomie ZERO doświadczenie z Demonem (i się nie tłumacz tylko stwierdź Fakt :twisted: I nie zasłaniaj się niczym bo niektórzy z Demonem mieli do czynienia w oobe i ich zeznania się pokryły w 100 procentach z przeżyciami tych z realu! I nikt nie uważa się za nad człowieka tylko dlatego że wywoływał kiedyś Demona który dał mu potem po mordzie :lol: :!:

I nie zasłaniaj się żadną ziemską "nauką" która powstaje tak że albo się sprzedasz albo zaliczysz nura do wiadra H2SO4 a za ciebie podpisze się następny swym tytułem :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 30 cze 2017, 17:11

Nie wiem o czym do mnie mówisz ani jakich filmów się naoglądałeś. Daj mi święty spokój i przestań na forum kłamać na mój temat.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 01 lip 2017, 23:37

Tak, dość - popieram zdanie OneNigha kierując je także w swoim imieniu do czarnego maga szczycącego się tutaj swoim kontaktem z Lucyferem. Przykro mi, ale większość ludzi dąży do odłączenia się całkowitego od złej natury (swojej oczywiście) i do zerwania z nią na dobre. A to o czym on pisze na pewno nie jest żadnym powodem do dumy dla takich ludzi, których trzymam stronę. Świadczy wręcz o karmieniu jej, czy Diabła jak tam to kto nazwie, czerpaniu z tego korzyści i całkowitym zanurzaniu się w ciemnym świecie. Nikt tu tchórzem też nie jest, ani się Diabła nie lęka, ja wiem czym jest zło i potrafię je rozpoznać i nie pójdę z nim w koszachty ani na ugodę, targować się nie będę, bo to nie Targowica. Zło trzeba zwalczać jak na wojnie z otwartą przyłbicą, żadnych podchodów nie przyjmę, rzeczy nam nazywać po imieniu potrzeba wreszcie. Bo nie ma w świecie ani w tym ani w tamtym gorszego dziadostwa niż zło w samym tobie, którego się wypierasz a jednak się go trzymasz. A ono oddziałuje i na tym i na innym świecie i tym i z tego żyje
danut

Postautor: czarnyMag » 06 lip 2017, 14:39

danut pisze:Tak, dość - popieram zdanie OneNigha kierując je także w swoim imieniu do czarnego maga szczycącego się tutaj swoim kontaktem z Lucyferem. Przykro mi, ale większość ludzi dąży do odłączenia się całkowitego od złej natury (swojej oczywiście) i do zerwania z nią na dobre. A to o czym on pisze na pewno nie jest żadnym powodem do dumy dla takich ludzi, których trzymam stronę. Świadczy wręcz o karmieniu jej, czy Diabła jak tam to kto nazwie, czerpaniu z tego korzyści i całkowitym zanurzaniu się w ciemnym świecie. Nikt tu tchórzem też nie jest, ani się Diabła nie lęka, ja wiem czym jest zło i potrafię je rozpoznać i nie pójdę z nim w koszachty ani na ugodę, targować się nie będę, bo to nie Targowica. Zło trzeba zwalczać jak na wojnie z otwartą przyłbicą, żadnych podchodów nie przyjmę, rzeczy nam nazywać po imieniu potrzeba wreszcie. Bo nie ma w świecie ani w tym ani w tamtym gorszego dziadostwa niż zło w samym tobie, którego się wypierasz a jednak się go trzymasz. A ono oddziałuje i na tym i na innym świecie i tym i z tego żyje

Dzięki, super ale zanim poznasz Diabła musisz z nim mieć bezpośredni kontakt - więc dorozumiewam że takowy miałaś w poprzedniej karnacji. A zanim zaczniesz się puszyć na przykład nade mną powinnaś się zmiarkować że właśnie karmisz swój egotyczny umysł :lol: Więc jesteś nade mną :?: :!: :twisted:
Czy pode mną :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 06 lip 2017, 14:47

OneNight pisze:Nie wiem o czym do mnie mówisz ani jakich filmów się naoglądałeś. Daj mi święty spokój i przestań na forum kłamać na mój temat.

Już się odwalam na dobre :!:
Ale pozwól że Cię przedstawię czysto subiektywnie ze swego punktu lub obiektywnie. - Jesteś jedynym człowiekiem który kiedyś tam praktykując oobe powiedział przybędę - i przybył - a doznania były diaboliczne :!: Żegnaj...czarowniku :!:
Nie piszę więcej do Ciebie i nie komentuję Twoich wariacji.....Mistrzu :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 06 lip 2017, 15:00

czarnyMag pisze:
danut pisze:Tak, dość - popieram zdanie OneNigha kierując je także w swoim imieniu do czarnego maga szczycącego się tutaj swoim kontaktem z Lucyferem. Przykro mi, ale większość ludzi dąży do odłączenia się całkowitego od złej natury (swojej oczywiście) i do zerwania z nią na dobre. A to o czym on pisze na pewno nie jest żadnym powodem do dumy dla takich ludzi, których trzymam stronę. Świadczy wręcz o karmieniu jej, czy Diabła jak tam to kto nazwie, czerpaniu z tego korzyści i całkowitym zanurzaniu się w ciemnym świecie. Nikt tu tchórzem też nie jest, ani się Diabła nie lęka, ja wiem czym jest zło i potrafię je rozpoznać i nie pójdę z nim w koszachty ani na ugodę, targować się nie będę, bo to nie Targowica. Zło trzeba zwalczać jak na wojnie z otwartą przyłbicą, żadnych podchodów nie przyjmę, rzeczy nam nazywać po imieniu potrzeba wreszcie. Bo nie ma w świecie ani w tym ani w tamtym gorszego dziadostwa niż zło w samym tobie, którego się wypierasz a jednak się go trzymasz. A ono oddziałuje i na tym i na innym świecie i tym i z tego żyje

Dzięki, super ale zanim poznasz Diabła musisz z nim mieć bezpośredni kontakt - więc dorozumiewam że takowy miałaś w poprzedniej karnacji. A zanim zaczniesz się puszyć na przykład nade mną powinnaś się zmiarkować że właśnie karmisz swój egotyczny umysł :lol: Więc jesteś nade mną :?: :!: :twisted:
Czy pode mną :lol:

To Ty jesteś klasyfikator uwikłany w system zwierzęco-ludzkiej walki o byt, a o tym świadczą choćby twe słowa wypisane tu wyżej. I to takim ludziom można przypisać skłonności do rywalizacji i próby wywyższania się nad innymi. Rzucasz mi rękawicę w swoim pędzie do władzy? A przecież to świadczy właśnie o Twoim posłuchu dla podstępnego podjudzacza do rywalizacji i dla jego płonnych obietnic zysku dla tego niby zwycięzcy, który go posłucha czyli o samych poddanych Diabłu, czyż nie? hahaha Tak, jestem dumna z tego, ze jestem poza tym, że mnie taka rywalizacja nie tyka, że nie wchodzę w te konszakty. Jestem wolnym człowiekiem nie uwikłanym w fanatyzm i dogmaty.
danut

Postautor: czarnyMag » 06 lip 2017, 15:09

danut pisze:To Ty jesteś klasyfikator uwikłany w system zwierzęco-ludzkiej walki o byt, a o tym świadczą choćby twe słowa wypisane tu wyżej. I to takim ludziom można przypisać skłonności do rywalizacji i próby wywyższania się nad innymi. Rzucasz mi rękawicę w swoim pędzie do władzy? A przecież to świadczy właśnie o Twoim posłuchu dla podstępnego podjudzacza do rywalizacji i dla jego płonnych obietnic zysku dla tego niby zwycięzcy, który go posłucha czyli o samych poddanych Diabłu, czyż nie? hahaha Tak, jestem dumna z tego, ze jestem poza tym, że mnie taka rywalizacja nie tyka, że nie wchodzę w te konszakty. Jestem wolnym człowiekiem nie uwikłanym w dogmaty.

Tak tylko widzisz - Ty jesteś święta przy mnie! Ty nigdy nie poważyłaś się na wezwanie w oparciu o wolną wiolę Diabła :!: Zaprzeczysz :?: :lol:
Więc ja piszę na przeszłości w realu (wezwania po imieniu z całą świadomością i kary w tle) a Ty w oparciu o umysł i domniemania :twisted: Bo czy wezwałaś Droga Koleżanko Lucyfera - tak po prostu :?: :!:
NIE :!: :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 06 lip 2017, 15:16

No To jest przecież Twój problem, bo skoro go wzywałeś to uporaj się teraz z tym i zamiast uciekać stań do walki z honorem a nie szukaj pomocników w obliczu zagrożenia spowodowanego własną głupotą :D Ja nie zniżyłam się do zdrady i do konspiracji z wrogiem i łba za ciebie nie mam zamiaru nadstawiać, bo niby z jakiego powodu? :lol:
danut

Postautor: czarnyMag » 06 lip 2017, 15:21

danut pisze:No To jest przecież Twój problem, bo skoro go wzywałeś to uporaj się teraz z tym i zamiast uciekać stań do walki z honorem a nie szukaj pomocników w obliczu zagrożenia spowodowanego własną głupotą :D Ja nie zniżyłam się do zdrady i do konspiracji z wrogiem i łba za ciebie nie mam zamiaru nadstawiać, bo niby z jakiego powodu? :lol:

Ależ ja nie mam z żadnym Demonem problemu (choć niektórzy nie odeszli :) - ale nie mam :twisted:
Moi koledzy nie żyją lub siedzą w szpitalu a - ja nie podzieliłem ich losu :twisted:
A więc - Ja wypowiadam się z perspektywy kogoś kto przeżył coś i się po prostu pyta :twisted: i nie da sobie "wkręcić coś" do ucha na podstawie "teorii" :twisted: Rozumiesz?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 06 lip 2017, 15:25

Twoi koledzy siedzą w szpitalu a Ty drżysz o siebie bo jakoś ci się udało choć do końca nie czujesz się bezpieczny - to jeszcze nie jest wygrana!
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi