Wywoływanie dla początkującego.

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Wywoływanie dla początkującego.

Postautor: czarnyMag » 23 cze 2017, 14:09

OneNight pisze:Powiedział gość, któremu wiecznie się nieszczęścia przydarzają - od krwawienia z brody, po zarysowany samochód. Ty już widzę zaznałeś satysfakcji.

Ale gostek wszystko sprawdził i na temat duchy/demony/diabeł osiągnął pełnie wiedzy (choć teoretycy mają swoje zdanie). Nie będę musiał w następnym wcieleniu nic sprawdzać i urodzę się już jako człowiek z pewnością na 100 procent. A te rysy na samochodzie i ta na brodzie - cóż to konsekwencja wtykania być może nosa w nie swoje sprawy i powrót pewnie karmy (podwojonej).
A napisałbyś tak dla przestrogi/nauki swoje prywatne spotkanie z duchem nie pokornym ? Masz coś takiego w tle życia jaszczurki na Ziemi?

Pozwolę sobie jeszcze na jedno pytanie? Jesteś tu na Ziemi bo.....? Nie masz już jak ja żadnych wątpliwości? Całkowicie wykorzystałeś to życie i jeszcze czegoś się nauczyłeś? Ja tak a Ty?

a teraz coś dla "nauki" - mam najładniejszą i najmądrzejszą żonę (kobietę za którą ogląda się co drugi młodszy i starszy facet) i córkę która nie dość że jak "anioł" wygląda to jak już się wypowiada to można notować i trzeba przemyślać wszystko - a żem zwykły satanista który nigdy nie miał żadnych granic i nigdy niczego żem nie żałował :lol:
Do żony przychodzi Jezus a co ona mówi się staje (na to są świadkowie i jest super :) a do córki przychodzą duchy a co ona mówi to zawsze ma potwierdzenie w faktach które nie ma prawa znać :)
Wiesz jak to jest powiedzieć - chcę tą kobietę i za sekundę odnotować ten fakt a po chwili powiedzieć chcę światłe dziecko i znów odnotować taki fakt - nie wiesz - to spróbuj mnie powielić :lol:
Ostatnio zmieniony 23 cze 2017, 14:34 przez czarnyMag, łącznie zmieniany 1 raz
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 23 cze 2017, 14:31

Nie będę powielać chorób psychicznych.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 23 cze 2017, 14:49

OneNight pisze:Nie będę powielać chorób psychicznych.

Dlatego się tu jeszcze odrodzisz i wszystko w swoim czasie pojmiesz. Nie warto się spieszyć. Nawet nie pamiętasz swojej bytności z poza tego układu gwiazd. Ja, żona ma i me dziecko pamiętamy życie szczątkowo ale z poza Ziemi :twisted:
A co do psychiki - najważniejsze że się jeszcze nie załamałeś. Trzymam kciuki :) Ten czas to nie czas na wiedzę z poza Ziemi a więc TAK my pochodzimy od małpy i...coś tam jest...
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 23 cze 2017, 14:59

Fałszywe wspomnienia. Skończ bredzić.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 30 cze 2017, 08:25

OneNight pisze:Fałszywe wspomnienia. Skończ bredzić.

"Szatanie" - wy już z stąd schodzicie :!:

Życzę więcej otwartości na Świat Duchów i powodzenia na kolejnej Ziemi w kolejnych cyklach odświeżenia :twisted:

...ale ponieważ cały czas masz "szansę" to radzę się jednak zwrócić do wewnątrz :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 30 cze 2017, 09:02

Wolę zwrócić się 4 literami do Twoich "rad".
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 30 cze 2017, 09:18

OneNight pisze:Wolę zwrócić się 4 literami do Twoich "rad".

Wolna wola :!: Twoje prawo :!: :P

Tylko widzisz są DWIE strony - ta w prawo i ta w lewo :!: i nic więcej :?

Twój wybór wcale nie musi być wyborem innych - ale już wybór pozostałych stanie się ich wyborem - a więc w prawo czy w lewo :?: :lol: Karma/Życie pod górkę z krzyżem czy wolność i Bóg? O to jest pytanie (a Nas Diabłów jest tu bez liku) :lol:

Przy czym przez miano "Diabeł" uważam pewność w wyborze (w prawo czy w lewo)!
Wystarczy Nas obu porównać i wchodzi w to nagle decyzja: w tą lub w tamtą stronę

ps. OneNight zwróciłeś się kiedyś w tym życiu bezinteresownie o przełożenie karmy na ciebie z innej duszy? Zakładam po twoich odpowiedziach czysto naukowych/egoistycznych że nie :twisted:

A co do Moderatora - moja wypowiedź nie odbiega od treści tematu ponieważ jest ona konsekwencją wywoływania ducha/duszy. Ja nie fantazjuję w wypowiedziach w tym temacie ale niejako odpowiadam już po takim wywołaniu dla "początkującego" :D
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 30 cze 2017, 11:00

Skręcaj sobie w prawo lub w lewo. Ja wolę jak droga jest prosta :P

Karma to jedzenie dla zwierząt, a ja nie będę im jej odbierał.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 30 cze 2017, 11:16

OneNight pisze:Skręcaj sobie w prawo lub w lewo. Ja wolę jak droga jest prosta :P

Karma to jedzenie dla zwierząt, a ja nie będę im jej odbierał.

A jak będzie puk, puk "umierają moje dzieci" to będzie odpowiedź: "do roboty śmieciu :)

Kwestionujesz jako pierwszy wszystko - ale Demona nigdy nie wezwałeś choć w Niego nie wierzysz - jakież to ludzkie :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 30 cze 2017, 12:27

A Ty to niby masz się za coś lepszego od ludzi? Sam jesteś człowiekiem, a robisz z siebie jakiegoś wielkiego czarnego maga, który to jest marsjaninem.
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi