I dla jasności nie chodzi mi o oobe ani ld ani medytacyjny kontakt - a o taki gdy wstając widzisz swoje własne ciało w bezruchu !
Przecież to jest właśnie oobe - wstajesz i widzisz własne ciało w bezruchu.
I dla jasności nie chodzi mi o oobe ani ld ani medytacyjny kontakt - a o taki gdy wstając widzisz swoje własne ciało w bezruchu !

OneNight pisze:I dla jasności nie chodzi mi o oobe ani ld ani medytacyjny kontakt - a o taki gdy wstając widzisz swoje własne ciało w bezruchu !
Przecież to jest właśnie oobe - wstajesz i widzisz własne ciało w bezruchu.
OneNight pisze:Nie jestem medium! Ja się nie chwalę zdolnościami, których nie mam - w przeciwieństwie do niektórych na tym forum.
bernadeta1963 pisze:Czarny Magu .
Rzadko zaglądam na forum .Dzisiaj przeczytałam twój wpis o tym , że każde medium na tym forum jest według ciebie niewiarygodne .
Myślę ,że jestes niesprawiedliwy w stosunku do tych z nas , którzy pomagają ludziom .
Przykro mi że przepełnia cię taka gorycz . Każdy człowiek ma prawo do szczęścia i radości z życia , Ciesz się życiem odsłaniając choć trochę jaśniejszą stronę swojej osobowości![]()
Pozdrawiam cię serdecznie.
czarnyMag pisze:JAK BĘDZIE CI UMIERAŁ BLISKI a Ty nie będziesz w stanie tegoż zatrzymać

napisał do bernadeta1963:"ps. zdajesz sobie sprawę, że co roku tzw. kapłani (ginie 300-parę niewinnych dzieci) składają ofiarę Demonowi i Świat (Nasz Świat) to akceptuje?"
Marzyciel pisze:czarnyMag pisze:JAK BĘDZIE CI UMIERAŁ BLISKI a Ty nie będziesz w stanie tegoż zatrzymać
Zastanawiam się po co w ogóle miałbym chcieć to zatrzymać? Nikt nie uniknie śmierci, takie są prawa natury.
OneNight pisze:Irytujesz mnie próbując zrobić ze mnie czarownika, medium czy jakąś istote obdarzoną mocami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości