Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: OneNight » 27 maja 2017, 17:49

I dla jasności nie chodzi mi o oobe ani ld ani medytacyjny kontakt - a o taki gdy wstając widzisz swoje własne ciało w bezruchu !

Przecież to jest właśnie oobe - wstajesz i widzisz własne ciało w bezruchu.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 29 maja 2017, 08:14

OneNight pisze:
I dla jasności nie chodzi mi o oobe ani ld ani medytacyjny kontakt - a o taki gdy wstając widzisz swoje własne ciało w bezruchu !

Przecież to jest właśnie oobe - wstajesz i widzisz własne ciało w bezruchu.

Tylko ja jestem chaota/chaonita i działam jak chaota/chaonita :) z stąd takie wpadki :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 29 maja 2017, 08:42

OneNight pisze:Nie jestem medium! Ja się nie chwalę zdolnościami, których nie mam - w przeciwieństwie do niektórych na tym forum.

Wiem! Ty jesteś duchem który ma zdolności (obijasz się jak ja o to co ja - dlatego cię posądzałem o wytoczenie mi krwi :)
Jesteś "czarownikiem" :lol: - cudzysłów dlatego bo nie rozumie a śmiech bo znam takich setki!

ps. wczoraj byłem na komunii i kuzynka mi pokazała jak pozbyć się podczepień (bardzo uzdolniona czarownica) - i zatrybiłem - albo jak ona pokazała albo się do niej kopsnę - taki mam wybór. I ze strony mojej mamy nie było tam nikogo kto by klęknął (obserwowałem to szczegółowo :lol: Każda Pani miała usprawiedliwienie i każdy facet jak ja z prostej linii czarownic, kiedy podniesiono krzyż wyż :lol:

Przed wzniesioną "monstrancją" nie klęknął tylko "ród czarownic" :lol:

Ale ja bardzo szanuję Pana "Kardeca" - to MISTRZ! (to człowiek który zdecydował się ubierając wierzę "rodu czarownic" :twisted: przekazać innym - jak to jest! - A więc Pan Kardek - JEST! a ci już Panowie z Brazylii - są Dla Was!
Dla mnie z "rodu czarownic" już nie są!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlatego to co piszą w dziełach swoich tzw. "mistrzowie spirytyzmu" wchodząc w korelacje tzw. "rodu czarownic" (to ma się nijak do tzw. "mistrzów" w każdej postaci :)

My Jesteśmy od nieokreślonego czasu rodem który się przeciwstawia tzw. "religii" :!: :twisted:
To nieprawda w co wierzycie (bo rody "czarownic" idą od samego początku "człowieka" i mają samoświadomość :!:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 29 maja 2017, 11:13

i tak OSTATECZNIE do ludzi którym wiara zabrania i zdrowy rozsądek również - JAK BĘDZIE CI UMIERAŁ BLISKI a Ty nie będziesz w stanie tegoż zatrzymać (napisz do mnie - napisz do "upadłych" na priv) - a zatrzymamy "śmierć" twego "krewnego" (ale napisz wcześniej bo będzie nam potrzebny czas) - obojętnie co to będzie np. nowotwór złośliwy (tylko musi być korelacja typu Twój małżonek lub Twe dziecko bądź TY!).
Zatrzymamy NAUKĘ i rzucimy Wam ją pod nogi - Wasze nogi!!! Ród "czarownic" zatrzyma wszystko w co wierzy człowiek bezinteresownie! (ale musisz napisać do mnie na priv i dać mi szansę wezwania rodu czarownic!). Pozostali mogą podejmować działania jakiekolwiek - ale Ja muszę mieć czas by zawiadomić "czarownice"!
Albo będziesz stał/stała nad grobem i zaświecał/ła świeczkę!

Tak na marginesie wszyscy wierzymy w Chrystusa (ale wierzyć a wierzyć z perspektywy tzw. syna marnotrawnego to jest różnica :) Sami zatrzymaliśmy śmierć człowieka który się strasznie męczył (wierzył z perspektywy chrześcijanina) i umarł dopiero kiedy jeden z Nas nie powiedział niech się stanie wola Boga (a pozostali w tym momencie odpuścili)!

Ja WAm powiem Drodzy Spirytyści - ja/mój ród :) przenieślibyśmy wam "skałę" gdziebyście tylko chcieli :lol: Bo Wy wierzycie a My Wiemy !!! :lol:
Wtedy umarł!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 29 maja 2017, 13:37

bernadeta1963 pisze:Czarny Magu .
Rzadko zaglądam na forum .Dzisiaj przeczytałam twój wpis o tym , że każde medium na tym forum jest według ciebie niewiarygodne .
Myślę ,że jestes niesprawiedliwy w stosunku do tych z nas , którzy pomagają ludziom .
Przykro mi że przepełnia cię taka gorycz . Każdy człowiek ma prawo do szczęścia i radości z życia , Ciesz się życiem odsłaniając choć trochę jaśniejszą stronę swojej osobowości :)
Pozdrawiam cię serdecznie :) .

A Anglii zginęła dziewczynka w zamachu terrorysty z wiary w diabła - Przeżyłaś to jakoś "bernadeta1963" szczególnie?
Bo ja "chodziłem prawie po ścianie"! I w ciągu sekundy przekwalifikowałem swoje pragnienia skierowane do swego ducha opiekuna - chcę zostać na planecie Ziemia w 3 gęstości do końca! Do ostatniego! A Ty medium?
:twisted:
bo pozostali się "już pakują" :twisted:

ps. zdajesz sobie sprawę, że co roku tzw. kapłani (ginie 300-parę niewinnych dzieci) składają ofiarę Demonowi i Świat (Nasz Świat) to akceptuje? Wiesz, że to się dzieje... :twisted: i wie o tym coraz więcej duchów wcielonych które odchodzą od wiary swych przodków - wiesz o tym medium? Powinnaś wiedzieć! A wiesz? Ja wiem! My wiemy (jest nas coraz więcej)!
A co Ty Medium wiesz? że tak spytam? Bo Ty piszesz "Każdy człowiek ma prawo do szczęścia i radości z życia" - widzisz tu radość?!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Marzyciel » 29 maja 2017, 16:49

czarnyMag pisze:JAK BĘDZIE CI UMIERAŁ BLISKI a Ty nie będziesz w stanie tegoż zatrzymać

Zastanawiam się po co w ogóle miałbym chcieć to zatrzymać? Nikt nie uniknie śmierci, takie są prawa natury.
Sed fugit interea, fugit irreparabile tempus.
Awatar użytkownika
Marzyciel

Postautor: OneNight » 29 maja 2017, 17:54

Irytujesz mnie próbując zrobić ze mnie czarownika, medium czy jakąś istote obdarzoną mocami.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: amiko » 29 maja 2017, 20:51

czarnyMag
napisał do bernadeta1963:"ps. zdajesz sobie sprawę, że co roku tzw. kapłani (ginie 300-parę niewinnych dzieci) składają ofiarę Demonowi i Świat (Nasz Świat) to akceptuje?"

Napisz dokładnie kto tego dokonuje i gdzie się to odbywa.
amiko

Postautor: czarnyMag » 30 maja 2017, 08:22

Marzyciel pisze:
czarnyMag pisze:JAK BĘDZIE CI UMIERAŁ BLISKI a Ty nie będziesz w stanie tegoż zatrzymać

Zastanawiam się po co w ogóle miałbym chcieć to zatrzymać? Nikt nie uniknie śmierci, takie są prawa natury.

Bo zostaniesz sam jak palec - przy czym śmierć współmałżonka jest dla jednych samotnością do końca pamięci (to ja, mój pradziad) a dla innych którzy chcą wolności i "skakania od kwiatka do kwiatka" (to Ty :lol:
Ponadto "coś budujesz" (budujesz rodzinę!) i umiera Ci jedynak (Twoje dziecko!) - jesteś w stanie to pojąć?! Moja matka poszła przed ołtarz i powiedziała tam, że tak nie powinno być i...umarła a ja żyję (żyję ze świadomością, że Jezus poszedł na wymianę/wziął ją za mnie). Nie rozumiesz bo nigdy jeszcze nie kochałeś! Nie kochałeś na 100 procent!
Ale się nie bój spirytysto - ta nauka przed Tobą! Zrozumiesz - a kiedy to przyjmiesz będziesz potrzebował pomocy (ale pomóc Ci nikt nie będzie już wtedy w stanie - będziesz żył z tym!) - Nie przejmuj się - czeka Cię to jak wszystkich! :lol:
Wszyscyśmy na tej samej drodze a to jak postrzegamy tą drogę - ZOBACZYCIE - jak to jest w realu :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 30 maja 2017, 08:28

OneNight pisze:Irytujesz mnie próbując zrobić ze mnie czarownika, medium czy jakąś istote obdarzoną mocami.

:lol:

Ach ta Twoja skromność :!: Trzeba było nie wcielać się na Plejadach lub na Aldebaranie! :lol: Ale spoks - nie mógłbyś się wcielić na Marsie gdybyś tego co masz nie miał! Więc i tak wychodzi na twoje :lol:
Ostatnio zmieniony 30 maja 2017, 13:46 przez czarnyMag, łącznie zmieniany 1 raz
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi