Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 09 maja 2017, 14:43

Czarusiu, czarny pan?
Przecież to idealnie pasuje do Ciebie. :lol:
Nudzisz mnie, prawdę powiedziawszy.
Nawet nie wiedziałem że masz córkę, ale skoro tak twierdzisz.
Aha, ja nie jestem czarny i to też dobrze wiesz.

No i po wyborach we Francji.
Tak sobie zerknąłem na przyszłość panów francuzów i jeśli urzeczywistni się ta pokazująca się wersja przyszłosci, to będą mieli ciężkie problemy w swoim kraju, ponieważ zanosi się na jakieś, hmm, no najbardziej mi tu pasuje powstanie czy pucz, albo wojna domowa, gdzieś na przełomie lipca i sierpnia.
Takie informację są bardzo ulotne i trudne do wyłowienia z ogromu zmyłek, ale jeśli to jednak prawda, a nowy prezydent nie zrobi czegoś co by temu zapobiegło, to może się zrealizować.
Tak czy inaczej nami się przestanie zajmować, bo będzie musiał być może walczyć o byt.
Jeśli ich służby wywiadowcze w porę to wykryją i rząd podejmie radykalne, a nie doraźne środki, to mogą się jakoś wybronić.
Jednak nie okłamujmy się, to będzie ciężka wona, pewnie bardziej w formie partyzantki, bo o czołgi i samoloty raczej nie posądzam tak zwanych uchodźców.
Lepiej jednak żeby to się nie sprawdziło.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 09 maja 2017, 14:57

Sorry, musiałem zapytać. Już ci z chodzę z twojego pola - z Bogiem.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 13 maja 2017, 20:34

Wróćmy do przyrody bo tutaj dochodzą niezbyt pocieszające informacje dotyczące ekstremalnych opadów jakie mogą wystąpić na znacznej części globu.
Od dwóch lat pisałem że będziemy mieli więcej opadów i to się sprawdziło.
Powodziami zagrożone są całe kontynenty takie jak Ameryka Północna, Południowa, Azja, troszkę w mniejszym stopniu Europa, natomiast Afryka i Australia to pożary.
Czy do tego dojdzie?
To co już się dzieje chociażby u nas, czyli deszcze, zimno, zagrożenie powodziowe o którym słyszymy w mediach i inne kłopoty nie zaprzeczają temu.
Wiadomo że jeśli podnosi się temperatura to woda szybciej paruje, dodajmy do tego wiatry i wyładowania atmosferyczne które w oczywisty sposób są tego następstwem i mamy wyjaśnienie dlaczego tak się dzieje.
Jeśli do tego dojdzie, to ci którzy planują wojny, zamachy mogą nie mieć do tego okazji bo będą zajęci ratowaniem własnego życia.
Co powiecie na upadek walut? bo może dojść do tego że te które są używane na ewentualnie zalanych kontynentach, gdzie zniszczeniu ulegnie przemysł jak i rolnictwo po prostu stracą wartość.
Euro może być tańsze od złotówki jeśli przetrwa.
Jeśli opady wywołają jednorazowe powódź, to kraje się mogą po nich odbudować, jednak stałe i ciągle występujące opady to koniec cywilizacji na danym terenie i ogromne straty ludzkie, bo ci którzy się nie utopią, umrą z głodu chłodu i pragnienia, lub się potrują powodziową wodą którą w końcu będą pili.
Co mnie martwi to możliwość występowania opadów w sposób ciągły, przez długie miesiące, albo dłużej a do czego coś takiego może doprowadzić chyba nie trzeba pisać.
Niby dlaczego nie miało by padać ciągle skoro mamy coraz wyższą średnia temperaturę na Ziemi.
Kiedy przestanie działać przemysł i jego skutki uboczne, temperatura coś tam może opaść, ale są jeszcze inne powody wzrostu temperatury, na które nie wiem jak ludzie mogli by wpłynąć, ale o tym trochę jest wiadomo.
Co byście powiedzieli na około trzydziestoletni deszczyk?
Kris

Postautor: OneNight » 13 maja 2017, 21:50

Pokolei, skoro Europa nie będzie aż tak zagrożona powodzią, to czemu euro ma być tańsze od złotówki?

Co powiem na trzydziestoletni deszczyk? Gdzie go przechowywałeś przez tyle lat? :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 15 maja 2017, 12:02

OneNight pisze:Pokolei, skoro Europa nie będzie aż tak zagrożona powodzią, to czemu euro ma być tańsze od złotówki?

Co powiem na trzydziestoletni deszczyk? Gdzie go przechowywałeś przez tyle lat? :lol:

OneNight - obojętnie w co wierzysz - zamień połowę swych aktywów na złoto a połowę zostaw w walucie której ufasz! Albo się nagle zdziwisz gdy komputery w których trzymasz swą wirtualną kasę zostaną nagle wyzerowane :twisted:
A się tak w końcu stanie bo ci co "potrząsają" kasą tak zapowiadają a jak zapowiadali 10 lat przed atakiem na WTC że złożą ofiarę o godz. 11.09 lub o 9.11 - 10 lat przed w każdym filmie się to powtarzało i w każdym westernie :twisted: To się wypełniło :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 15 maja 2017, 15:46

Kris napisał "euro tańsze od ZŁOTÓWKI". Pragnę przypomnieć, że złotówka też jest walutą!
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 15 maja 2017, 17:03

Jeśli dojdzie do opisanych wydarzeń, a jak na razie nie mam informacji że coś się zmieniło, to wątpię czy zalane elektrownie będą produkowały cokolwiek, a gdyby nawet to zmyte z powierzchni ziemi słupy energetyczne ją gdziekolwiek doprowadzą, a w
końcu gdzie, żeby prądem ryby łowić.
Waluty zachowają wartość w tych regionach które przetrwają, lepiej jednak mieć je w garści, a nie gdzieś tam, ale to chyba oczywiste.
Pomimo działań mających na celu przekonanie ludzi aby przeszli na jasną stronę, 70%pozostaje czarusiami i być może są to ich ostatnie wcielenia, skoro wybrali co wybrali, w końcu to ich decyzja.
Co do formy w jakiej trzymać swoje oszczędności to chyba artykuły pierwszej pomocy, żywność, ziarna do siewu, czyli to co zapewnia egzystencję, bo gdy pola obeschną czymś je trzeba zasiać czy obsadzić, no i maszyny, paliwo, albo motyka którą też trzeba mieć.
Kris

Postautor: czarnyMag » 17 maja 2017, 09:51

My trzymamy w złocie!
Zanim zacząłeś to pisać drogi Krisie to my już to wiedzieliśmy :) Ale nie będzie żadnego potopu w PL ! :D Nasi potomkowie spokojnie położą buta na buźcie sąsiada i przejmą władzę - o to się nie martw Drogi Krisie - martw się o siebie :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 17 maja 2017, 17:47

No to już jestem spokojny :D
Pewnie wiesz też co Ciebie czeka :lol:
Kris

Postautor: czarnyMag » 18 maja 2017, 09:11

Kris pisze:No to już jestem spokojny :D
Pewnie wiesz też co Ciebie czeka :lol:

Tak, czeka mnie czerwona planeta. I dzięki za troskę :)
A i jeszcze jedno - nie uważasz, że unoszenie się nad innych zwłaszcza jak ci "inni" mają świadomość swego "oczyszczenia" przez Jezusa opierając to oczyszczenie również na info od bliźnich którzy też potwierdzili to oczyszczenie w oparciu o informacje od swoich duchów i Jezusa który im to tam "coś" potwierdził jest daleko idącą przesadą?
Nie boisz się, że jak Nacht mówi mi - "zostałeś oczyszczony i nic nie muszę już robić w twojej sprawie". Aron mówi - "jesteś oczyszczony więc już nie grzesz", Inni mówią - "Jezus cię oczyścił" (w tym kapłani kościoła katolickiego) a ty mówisz - "masz 0,1 tam czegoś i ciemno to widzę", przy czym jak ja piszę Jezus to ty piszesz MIT :twisted:
Nie boisz się złudy która cię zaćmiła?!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka