Fatima

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Fatima

Postautor: czarnyMag » 21 kwie 2017, 12:53

Nikita pisze: Chodzilam na spotkania medjugorskie i doznalam tej niesamowicie wielkiej mocy wspolnej modlitwy...to nie bylo zle....to bylo piekne i cudowne..

Byłaś tam na miejscu tam w medjugori gdzie opowiada o tych objawieniach znudzona życiem i podenerwowana tymi wizytami pani a obok niej ksiądz który objawia takie samo zmęczenie całą tą sytuacją że wygląda jakby właśnie przed chwilą go z krzyża zwlekli?
Oboje robią łaskę że żyją a ta ich "łaska" udziela się grupie która właśnie zapłaciła za wysłuchanie tego (dominującym uczuciem jest nienawiść i chęć rozdarcia ich na strzępy u bardziej poirytowanych całą tą sytuacją. A już po jedni wychodzą z mieszanymi uczuciami a drudzy 100% przekonani że oni bredzą!
Staliśmy tak pół godziny nad nimi a oni sobie w najlepsze rozmawiali siedząc przed nami i lejąc na nas - według mnie dali świadectwo prawdzie.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Nikita » 21 kwie 2017, 19:23

Nie bylam w Medjugorie ale w Neviges sa spotkania w krypcie i tam chodzilam....moje doswiadczenie bylo pozytywne...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: czarnyMag » 24 kwie 2017, 12:29

Nikita pisze:Nie bylam w Medjugorie ale w Neviges sa spotkania w krypcie i tam chodzilam....moje doswiadczenie bylo pozytywne...

Cieszę się, że znalazłaś miejsce gdzie odnalazłaś Siebie - ale takie miejsca są wszędzie (to my kreujemy miejsce spotkania Boga!).
Twoim miejscem jest Neviges a moim pokój choć poleciłbym Polakom Wąwolnicę z Matką Boską Kębelską gdzie krzyżują się drogi Gdańska, Szczecina i Krakowa - byłem, widziałem, dostąpiłem zaszczytu pośrednictwa!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi