potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: czarnyMag » 29 mar 2017, 09:30

OneNight pisze:To ja Ci współczuję tego stanu, który nazywa się obłąkaniem ;)

Obłąkanie ma wiele znaczeń. Jedno z tych znaczeń to zakochanie się w sobie i wiara w swój umysł - jak ty to robisz. Tacy ludzie są skazani na niepowodzenie z góry bo z góry wszystko oprą o swój umysł który odniosą do innych i poniosą porażkę w porównaniu - to TY! Dla ciebie wyznacznikiem wszystkiego jest twój umysł który dla mnie jest wadliwym urządzeniem - bo nad umysłem stawiam duszę (jaka by nie była to jest w stanie nawiązać kontakt z wyższą od siebie i zmienić rzeczywistość :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 29 mar 2017, 11:30

Weź coś na uspokojenie. Nic Ci tu nie grozi, latające krowy nie wlecą Ci przez okno ;)

Obłąkanie nie jest wiarą we własny umysł - nie twórz nowych teorii.

Wiesz co to schizofrenia paranoidalna?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 29 mar 2017, 11:40

OneNight pisze:Weź coś na uspokojenie. Nic Ci tu nie grozi, latające krowy nie wlecą Ci przez okno ;)

Obłąkanie nie jest wiarą we własny umysł - nie twórz nowych teorii.

Wiesz co to schizofrenia paranoidalna?

Wiem co to schizofrenia - to takie coś co może Cię dotknąć gdy władcą ziemi nastąpisz na odcisk :) ale wątpię byś był w stanie (bo to oznaczałoby tylko tyle żeś ze strony światła - a Ty jesteś pyłkiem :) Im na odcisk nastąpią duchy ze strony cienia :) Światło nie ma szans! Na światło są wyczuleni i zabezpieczeni - ale na ciemność już nie - a ciemność może zmienić zdanie :)
Ty jesteś pyłkiem który je z ręki ciemności - a dowodem jest twa wypowiedź w sprawie aborcji :) Zabiłbyś i nie uznałbyś tego za zbrodnię a za pozbycie się balastu i za sędziego równego Jezusowi :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 29 mar 2017, 17:39

Gadasz od rzeczy. Ja Ci wprost mówię, że uważam Cię za świra, a Ty mi o jakichś gwiezdnych wojnach opowiadasz.

A Ty mojej moralności nie osądzaj. Ja nie rzucałem klątw, uroków i nie wzywałem demonów, aby zdobyć kobietę. Tyle musiałem się nagimnastykować, aby ją zdobyć, że mi na niej zależy bardziej niż na czymś, co nawet nie jest człowiekiem! A ty swoją żonę traktujesz jak ciepłe obiadki i nawet byś palcem nie kiwnął jakby umierała! Nazywasz mnie pyłkiem, a sam jesteś kupą kamieni bez uczuć. Zachowujesz się jakbyś znał prawdę ostateczną i był samym bogiem. Nie masz prawa mnie pouczać w kwestiach moralności, okultysto. Boli cię to, że ktoś na tej planecie umie kochać swoją kobietę? Powiem wprost - guzik mnie obchodzi twoja filozofia i każda inna, jeśli chodzi o tą kwestie i tyle w temacie.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 30 mar 2017, 10:10

OneNight pisze:Gadasz od rzeczy. Ja Ci wprost mówię, że uważam Cię za świra, a Ty mi o jakichś gwiezdnych wojnach opowiadasz.

A Ty mojej moralności nie osądzaj. Ja nie rzucałem klątw, uroków i nie wzywałem demonów, aby zdobyć kobietę. Tyle musiałem się nagimnastykować, aby ją zdobyć, że mi na niej zależy bardziej niż na czymś, co nawet nie jest człowiekiem! A ty swoją żonę traktujesz jak ciepłe obiadki i nawet byś palcem nie kiwnął jakby umierała! Nazywasz mnie pyłkiem, a sam jesteś kupą kamieni bez uczuć. Zachowujesz się jakbyś znał prawdę ostateczną i był samym bogiem. Nie masz prawa mnie pouczać w kwestiach moralności, okultysto. Boli cię to, że ktoś na tej planecie umie kochać swoją kobietę? Powiem wprost - guzik mnie obchodzi twoja filozofia i każda inna, jeśli chodzi o tą kwestie i tyle w temacie.

Ale Ty nie wierzysz jako człowiek światły w zabobony typu: klątwy, uroki i demony!

A ja w przeciwieństwie do Ciebie swoją żonę traktuję jak Boginię! (tak też traktuję wszystkie kobiety!). To Ty drogi ON napisałeś w swej wypowiedzi do Pawełka, że "kto by ci gotował gdybyś z dziećmi został sam"? Ja tylko podchwyciłem Twoją wypowiedź i ją rozniosłem po forum! A co do: "Zachowujesz się jakbyś znał prawdę ostateczną i był samym bogiem" - NIE! Nie znam tej prawdy! Ale wiem że ludzie którzy mnie "szarpią" nie znają niczego co im nie napisano - a pismo dzielę na dwa - jedno pisze się pod ziemskiego niewolnika który ma pracować by posiadać by zaznać pozorów szczęścia i samowystarczalności - to Ty! a drugie pisze się pode Mnie! Czyli takich co mają samoświadomość ducha przez Tych co ryzykują by to co wie każdy wcielony ponieść na sobie wbrew KORPORACJĄ dalej :twisted:

PS. co Ty masz ON od tych korporacji takiego, że jesteś w stanie się za NASA wstawiać?! NASA drogi forumowiczu to organizacja PRZESTĘPCZA! obecnie :) A ile ci płaci pies psa NASA? Pewnie ochłapy - jak świnią! :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 30 mar 2017, 10:26

Nie napisałem nigdy, że traktuję kobietę jak obiadki - to były Twoje słowa, więc nie próbuj manipulować! Nie jestem niewolnikiem, o czym świadczy mój pogląd na temat aborcji - mam głęboko gdzieś, że dla Ciebie to niemoralne. Ja nie dam sobie odebrać szczęścia i guzik mnie obchodzi "przeznaczenie". Nikt nie będzie sterował mną i moim życiem.

Nie rozpoczynaj kolejnego offtopu o NASA. Nie mam zamiaru Ci się z niczego tłumaczyć.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 30 mar 2017, 10:27

OneNight pisze:Nie napisałem nigdy, że traktuję kobietę jak obiadki - to były Twoje słowa, więc nie próbuj manipulować! Nie jestem niewolnikiem, o czym świadczy mój pogląd na temat aborcji - mam głęboko gdzieś, że dla Ciebie to niemoralne. Ja nie dam sobie odebrać szczęścia i guzik mnie obchodzi "przeznaczenie". Nikt nie będzie sterował mną i moim życiem.

Nie rozpoczynaj kolejnego offtopu o NASA. Nie mam zamiaru Ci się z niczego tłumaczyć.

A Ty mojej moralności nie osądzaj. Ja nie rzucałem klątw, uroków i nie wzywałem demonów, aby zdobyć kobietę. Tyle musiałem się nagimnastykować, aby ją zdobyć, że mi na niej zależy bardziej niż na czymś, co nawet nie jest człowiekiem! A ty swoją żonę traktujesz jak ciepłe obiadki i nawet byś palcem nie kiwnął jakby umierała! Nazywasz mnie pyłkiem, a sam jesteś kupą kamieni bez uczuć. Zachowujesz się jakbyś znał prawdę ostateczną i był samym bogiem. Nie masz prawa mnie pouczać w kwestiach moralności, okultysto. Boli cię to, że ktoś na tej planecie umie kochać swoją kobietę? Powiem wprost - guzik mnie obchodzi twoja filozofia i każda inna, jeśli chodzi o tą kwestie i tyle w temacie.[/quote]

Ale Ty nie wierzysz jako człowiek światły w zabobony typu: klątwy, uroki i demony!

A ja w przeciwieństwie do Ciebie swoją żonę traktuję jak Boginię! (tak też traktuję wszystkie kobiety!). To Ty drogi ON napisałeś w swej wypowiedzi do Pawełka, że "kto by ci gotował gdybyś z dziećmi został sam"? Ja tylko podchwyciłem Twoją wypowiedź i ją rozniosłem po forum! A co do: "Zachowujesz się jakbyś znał prawdę ostateczną i był samym bogiem" - NIE! Nie znam tej prawdy! Ale wiem że ludzie którzy mnie "szarpią" nie znają niczego co im nie napisano - a pismo dzielę na dwa - jedno pisze się pod ziemskiego niewolnika który ma pracować by posiadać by zaznać pozorów szczęścia i samowystarczalności - to Ty! a drugie pisze się pode Mnie! Czyli takich co mają samoświadomość ducha przez Tych co ryzykują by to co wie każdy wcielony ponieść na sobie wbrew KORPORACJĄ dalej :twisted:

PS. co Ty masz ON od tych korporacji takiego, że jesteś w stanie się za NASA wstawiać?! NASA drogi forumowiczu to organizacja PRZESTĘPCZA! obecnie :) A ile ci płaci pies psa NASA? Pewnie ochłapy - jak świnią! :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 30 mar 2017, 10:31

O co Ci chodzi?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 30 mar 2017, 10:34

OneNight pisze:O co Ci chodzi?
O tą bezwzględną PRAWDĘ - NAUKĘ na której wszystko (więc i Siebie) opierasz a którą to "naukę" podają na "złotej tacy" panowie twej "egzystencji" (oni przynajmniej w to wierzą :)

Kim jest Rockefeller senior który podobno umarł? On chciał uciec przez PORTAL :twisted: Wiesz o tym? Nie - prawda?
:lol: :lol: :lol: ale został przechwycony i "karmę" odrobi co do grama :twisted: "Zdechł Pies - niech żyje Pies NASA :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 30 mar 2017, 10:45

Postradałeś zmysły. Wyłącz ten komputer i wyjdź gdzieś z żoną.
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi