OneNight pisze:Nie napisałem nigdy, że traktuję kobietę jak obiadki - to były Twoje słowa, więc nie próbuj manipulować! Nie jestem niewolnikiem, o czym świadczy mój pogląd na temat aborcji - mam głęboko gdzieś, że dla Ciebie to niemoralne. Ja nie dam sobie odebrać szczęścia i guzik mnie obchodzi "przeznaczenie". Nikt nie będzie sterował mną i moim życiem.
Nie rozpoczynaj kolejnego offtopu o NASA. Nie mam zamiaru Ci się z niczego tłumaczyć.
A Ty mojej moralności nie osądzaj. Ja nie rzucałem klątw, uroków i nie wzywałem demonów, aby zdobyć kobietę. Tyle musiałem się nagimnastykować, aby ją zdobyć, że mi na niej zależy bardziej niż na czymś, co nawet nie jest człowiekiem! A ty swoją żonę traktujesz jak ciepłe obiadki i nawet byś palcem nie kiwnął jakby umierała! Nazywasz mnie pyłkiem, a sam jesteś kupą kamieni bez uczuć. Zachowujesz się jakbyś znał prawdę ostateczną i był samym bogiem. Nie masz prawa mnie pouczać w kwestiach moralności, okultysto. Boli cię to, że ktoś na tej planecie umie kochać swoją kobietę? Powiem wprost - guzik mnie obchodzi twoja filozofia i każda inna, jeśli chodzi o tą kwestie i tyle w temacie.[/quote]
Ale Ty nie wierzysz jako człowiek światły w zabobony typu: klątwy, uroki i demony!
A ja w przeciwieństwie do Ciebie swoją żonę traktuję jak Boginię! (tak też traktuję wszystkie kobiety!). To Ty drogi ON napisałeś w swej wypowiedzi do Pawełka, że "kto by ci gotował gdybyś z dziećmi został sam"? Ja tylko podchwyciłem Twoją wypowiedź i ją rozniosłem po forum! A co do: "Zachowujesz się jakbyś znał prawdę ostateczną i był samym bogiem" - NIE! Nie znam tej prawdy! Ale wiem że ludzie którzy mnie "szarpią" nie znają niczego co im nie napisano - a pismo dzielę na dwa - jedno pisze się pod ziemskiego niewolnika który ma pracować by posiadać by zaznać pozorów szczęścia i samowystarczalności - to Ty! a drugie pisze się pode Mnie! Czyli takich co mają samoświadomość ducha przez Tych co ryzykują by to co wie każdy wcielony ponieść na sobie wbrew KORPORACJĄ dalej
PS. co Ty masz ON od tych korporacji takiego, że jesteś w stanie się za NASA wstawiać?! NASA drogi forumowiczu to organizacja PRZESTĘPCZA! obecnie

A ile ci płaci pies psa NASA? Pewnie ochłapy - jak świnią!