Zresztą coś mi mówi że jesteś w tym aż za dobry i widzisz go jak przeźroczyste szkło.
Myślę że o savoir vivre dopiero od Ciebie usłyszał więc hmmm.
Zresztą widać jego przyszłość czy raczej jej synonim

OneNight pisze:Ten jeden francuz to był tylko przykład. Dodałem później do tego przykładu, że SĄ nieśmiali, ale pomocni. Ehh, przejedź się tam, to zobaczysz o co mi chodzi. Z Norwegami miałem więcej doczynienia.
Trudnie się w sztucznej inteligencji i systemach zarządzania robotami. Ja karierę z kosmosem dopero zaczynam.
Nie przyjmuję za fakty prywatnych nagrań z youtube ze swoimi teoriami, ani artykułów z innemedium.

OneNight pisze:Kris mówił, że podsyłał mi tematy z dziedziny, którą się trudnie. To wyjaśniam, że zajmuje się robotyką i "sztuczną" inteligencją. Chodzi bardziej o oprogramowanie.
Kris podawał filmy dokumentalne? Widziałem raczej prywatne nagrania, w których ktoś tłumaczy jakieś swoje teorie.
jaKrzyś pisze:OneNight pisze:Kris mówił, że podsyłał mi tematy z dziedziny, którą się trudnie. To wyjaśniam, że zajmuje się robotyką i "sztuczną" inteligencją. Chodzi bardziej o oprogramowanie.
Kris podawał filmy dokumentalne? Widziałem raczej prywatne nagrania, w których ktoś tłumaczy jakieś swoje teorie.
Mi chodziło o filmy które ja Tobie zasugerowałem, żebyś sobie obejrzał. Zresztą - mniejsza o to. I dziękuję, że chciałeś wyjaśnić bardziej szczegółowo czym się zajmujesz. Na przyszłość proszę - napisz mniej a dokładniej. Dziękuję i pozdrawiam.

OneNight pisze:Kris mówił, że podsyłał mi tematy z dziedziny, którą się trudnie. To wyjaśniam, że zajmuje się robotyką i "sztuczną" inteligencją. Chodzi bardziej o oprogramowanie.
Kris podawał filmy dokumentalne? Widziałem raczej prywatne nagrania, w których ktoś tłumaczy jakieś swoje teorie. Mi brakuje podstawowej wiedzy? A kto tu pisał, że układ słoneczny krąży wokół centrum galaktyki po elipsie?
Skafandry kosmiczne wytrzymyją taką temperaturę, o jakiej mówiłeś, ale tylko te, których się używa. Nie zapominaj o eksperymentalnych niewypałach :/
Każdy krater na Księżycu ma taką samą głębokość, co może świadczyć o "pancerzu", jakąś twardą powłoką na tej głębokości. Wiesz co się stało po rozbiciu tam jakiegoś obiektu? NASA zanotowała echo.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości