Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 10 mar 2017, 18:06

Wiesz Krzychu ja mu podesłałem tematy z dziedziny o której twierdzi że się nią trudni i nawet nie zajarzył, ale oprócz tego widać przecież poziom inteligencji i wiedzy, to co się spodziewać.
Zresztą coś mi mówi że jesteś w tym aż za dobry i widzisz go jak przeźroczyste szkło.
Myślę że o savoir vivre dopiero od Ciebie usłyszał więc hmmm.
Zresztą widać jego przyszłość czy raczej jej synonim :(
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: OneNight » 10 mar 2017, 18:54

Ten jeden francuz to był tylko przykład. Dodałem później do tego przykładu, że SĄ nieśmiali, ale pomocni. Ehh, przejedź się tam, to zobaczysz o co mi chodzi. Z Norwegami miałem więcej doczynienia.

Trudnie się w sztucznej inteligencji i systemach zarządzania robotami. Ja karierę z kosmosem dopero zaczynam.

Nie przyjmuję za fakty prywatnych nagrań z youtube ze swoimi teoriami, ani artykułów z innemedium.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 10 mar 2017, 19:05

Aaa w sztucznej, a z biologiczną jak widać się całkiem rozminąłeś
Smutne :( .
Kris

Postautor: jaKrzyś » 10 mar 2017, 20:16

OneNight pisze:Ten jeden francuz to był tylko przykład. Dodałem później do tego przykładu, że SĄ nieśmiali, ale pomocni. Ehh, przejedź się tam, to zobaczysz o co mi chodzi. Z Norwegami miałem więcej doczynienia.

Trudnie się w sztucznej inteligencji i systemach zarządzania robotami. Ja karierę z kosmosem dopero zaczynam.

Nie przyjmuję za fakty prywatnych nagrań z youtube ze swoimi teoriami, ani artykułów z innemedium.

Jak nie przyjmujesz filmów dokumentalnych z Youtube... to może zacznij czytać książki. Kariera z kosmosem.... Ty "OneNight".. poważnie radzę - wybierz sobie lżejszy temat. I jeszcze poproszę o szczegółowe wyjaśnienie (możesz to przetłumaczyć na język dla wszystkich zrozumiały) - co znaczy - Trudnię się w sztucznej inteligencji? Jak już chcesz zabłysnąć to proszę dokładniej. Systemy zarządzania robotyką, lub automatyką..czy nie tak powinno to zabrzmieć? Ach - jeden francuz to przykład? A może wyjątek?
jaKrzyś

Postautor: OneNight » 10 mar 2017, 20:51

Kris mówił, że podsyłał mi tematy z dziedziny, którą się trudnie. To wyjaśniam, że zajmuje się robotyką i "sztuczną" inteligencją. Chodzi bardziej o oprogramowanie.

Kris podawał filmy dokumentalne? Widziałem raczej prywatne nagrania, w których ktoś tłumaczy jakieś swoje teorie. Mi brakuje podstawowej wiedzy? A kto tu pisał, że układ słoneczny krąży wokół centrum galaktyki po elipsie?

Skafandry kosmiczne wytrzymyją taką temperaturę, o jakiej mówiłeś, ale tylko te, których się używa. Nie zapominaj o eksperymentalnych niewypałach :/

Każdy krater na Księżycu ma taką samą głębokość, co może świadczyć o "pancerzu", jakąś twardą powłoką na tej głębokości. Wiesz co się stało po rozbiciu tam jakiegoś obiektu? NASA zanotowała echo.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: jaKrzyś » 10 mar 2017, 21:01

OneNight pisze:Kris mówił, że podsyłał mi tematy z dziedziny, którą się trudnie. To wyjaśniam, że zajmuje się robotyką i "sztuczną" inteligencją. Chodzi bardziej o oprogramowanie.

Kris podawał filmy dokumentalne? Widziałem raczej prywatne nagrania, w których ktoś tłumaczy jakieś swoje teorie.

Mi chodziło o filmy które ja Tobie zasugerowałem, żebyś sobie obejrzał. Zresztą - mniejsza o to. I dziękuję, że chciałeś wyjaśnić bardziej szczegółowo czym się zajmujesz. Na przyszłość proszę - napisz mniej a dokładniej. Dziękuję i pozdrawiam.
jaKrzyś

Postautor: OneNight » 10 mar 2017, 21:06

jaKrzyś pisze:
OneNight pisze:Kris mówił, że podsyłał mi tematy z dziedziny, którą się trudnie. To wyjaśniam, że zajmuje się robotyką i "sztuczną" inteligencją. Chodzi bardziej o oprogramowanie.

Kris podawał filmy dokumentalne? Widziałem raczej prywatne nagrania, w których ktoś tłumaczy jakieś swoje teorie.

Mi chodziło o filmy które ja Tobie zasugerowałem, żebyś sobie obejrzał. Zresztą - mniejsza o to. I dziękuję, że chciałeś wyjaśnić bardziej szczegółowo czym się zajmujesz. Na przyszłość proszę - napisz mniej a dokładniej. Dziękuję i pozdrawiam.

Musiały mi umknąć, już szukam.

EDIT:
Apollo 20?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: jaKrzyś » 10 mar 2017, 21:37

Kris podawał filmy dokumentalne? Widziałem raczej prywatne nagrania, w których ktoś tłumaczy jakieś swoje teorie. Mi brakuje podstawowej wiedzy? A kto tu pisał, że układ słoneczny krąży wokół centrum galaktyki po elipsie?

Skafandry kosmiczne wytrzymyją taką temperaturę, o jakiej mówiłeś, ale tylko te, których się używa. Nie zapominaj o eksperymentalnych niewypałach :/

Każdy krater na Księżycu ma taką samą głębokość, co może świadczyć o "pancerzu", jakąś twardą powłoką na tej głębokości. Wiesz co się stało po rozbiciu tam jakiegoś obiektu? NASA zanotowała echo.

Brak słów. Ja mam na imię Krzysztof... nie Kris. Co do Ciebie napisze - odpowiadasz - a Kris powiedział, a Kris wysłał, a Kris napisał. Więc zobacz "naukowcu" jak krąży układ słoneczny wokół centrum galaktyki.
https://www.youtube.com/watch?v=C4V-ooITrws
Teraz jeszcze napisz - co mnie obchodzą jakieś eksperymentalne niewypały? Po co mam o tym myśleć? Nie widzę sensu. Co mnie obchodzą jakie temperatury wytrzymują skafandry których się nie używa? O kraterach - miałeś coś napisać. Zabrzmiało to jak rozwiązanie jakiejś wielkiej tajemnicy. A tu proszę - coś jest pod spodem. I tylko tyle? A ten tekst - Wiesz co się stało po rozbiciu tam jakiegoś obiektu? NASA zanotowała echo.[/quote] - to już powalił mnie na kolana. "OneNight" - jakbyś obejrzał film który Tobie zaproponowałem
https://www.youtube.com/watch?v=SgLlsKkwoKI&t=2s
to nie wypisywał byś takich głupot.
jaKrzyś

Postautor: OneNight » 10 mar 2017, 21:54

Nie dostrzegam elipsy, o której wspominał Kris.

A co Ty masz do echa? Chyba nie myślisz, że wykryli go mikrofonem? Jakiej się niby spodziewałeś informacji?

Z jednym francuzem to się jedynie bardziej niż z innymi zakumplowałem. Mówię że reszta francuzów ma problemy z językami obcymi, ale z chamstwem się nie spotkałem z ich strony, są raczej skłonni do pomocy. No a co w Norwegii niby jest takiego złego, że tak mało wg. Krisa dobrych osób, czyżbym miał farta i na nich trafiał? To trochę tak, jakby mi znajomych obrażał z tymi procentami.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 10 mar 2017, 23:59

A istnieją planety czy galaktyki które krążą po okręgu?.
Jeśli tak to pokaż.
Potrafisz rozróżniać dobro od zła, sprawiedliwość od nie sprawiedliwości?
Jeśli myślisz że tak, a myślisz, to przypomina to filozofię Kalego.
Czy Ty nie widzisz jakie energie wysyłasz do osób z którymi się nie zgadzasz?
Czy wiesz że na tych których nie lubisz z negatywną energią wysyłasz też swoje negatywne wcielenia i podobnie robią Twoi Francuzi i inni.
A wiesz jak się zabijacie?
Wcielenia są neutralizopwane a energie które wytworzyły wracają do właścicieli będących w ciałach , lub tych którzy są pomiędzy inkarnacjami i w pewnym momencie jak nazbiera im się tego zła i niesprawiedliwości więcej niż wynosi nazwijmy to masa krytyczna, po przekroczeniu której też się unicestwiają albo zamrażają i już się nie mogą inkarnować.
Tacy pomiędzy sobą mogą sobie pomagać i uśmiechać się do siebie co nie zmienia faktu że krzywdzą innych którzy nie mają ciemnych ciał lustrzanych.
Jest to tak masowe a równocześnie uważane za normę że nawet nie widzicie że czasy się zmieniły i ci do tej pory krzywdzeni bronią się i konsekwentnie oddają zło jakie ich spotkało, ale uwaga, z całego kontinuum czasowego, nie tylko z obecnego żywota a ze wszystkich żywotów.
No i co się dzieje?
A coś takiego czego nie odczuwacie za bardzo, albo nie kojarzycie przyczyny i skutku, a najbardziej to egoizm i buta blokuje racjonalną ocenę sytuacji bo skoro nie oddawano Wam razów to myślicie że tak będzie wiecznie.
No to nie będzie, ale będziecie raczej już jesteście w ostatnim stadium przed masą krytyczną a wielu już ją przekroczyło i opisywałem ich los wyrywkowo.
Możesz się nadal wyśmiewać ze mnie, co robisz od początku, co nie wiesz o tym? nie wiesz że jesteś mała żmiją kąsającą wszystko co jej się nie podoba.
Nie próbujesz nawet prowadzić neutralnej rozmowy bo agresja i nienawiść to Twoja natura i nie umiesz po prostu inaczej.
Po między sobą też się lejecie niezgorzej, a kto Czarnego maga rozkrwawił?
Ataki są majstersztykiem, bezbłędnie atakujecie najsłabsze miejsca przeciwnika a najlepiej słabszego bo silniejszego się nie da i tak rozkwasiłeś czarusia.
Tak, to Ty.
Ale na mnie Ci się nie udaje ugrać, zwracam Ci karmę w miarę Twoich ataków i inni też to robią i jak myślisz kiedy się unicestwisz.
Nikt Cie palcem nie dotyka, to dokładnie twoje zwrócone zło cię neutralizuje.
Z butą piszecie że nie przymujecie karmy, to dobre dla innych, a kto się Ciebie pyta czy przyjmujesz?
A Ty się pytałeś jak swoja wlewałeś na innych? no nie, to jak myślisz, czy ktokolwiek obowiązany jest pytać Ciebie?
CHŁOPIE ZBLIŻASZ SIĘ DO KOŃCA A NADAL BEZROZUMNIE GRYZIESZ, ALE TERAZ JUŻ SIEBIE.
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka