Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Mirek » 06 mar 2017, 16:56

czarnyMag pisze:
Mirek pisze:A tak na poważnie podobnym do Jezusa był swego czasu Bruno Gröning. Nie był jednak lepszy od Jezusa i nie był magiem.

Piszesz o tym jegomościu: "Słynny był przypadek chorej na gruźlicę Ruth Kuhfuß, która zmarła po jego zabiegach i odstawieniu przepisanych jej przez lekarzy leków. W 1957 został skazany na karę grzywny, a rok później na karę 6 miesięcy pozbawienia wolności. Sam zainteresowany wniósł apelację, jednak zmarł na raka przed wydaniem prawomocnego wyroku."

Uważasz, że Jezus umarłby na raka jak tamten gdyby zachorował? Uważasz, że ten gość Bruno jest warty porównania z Jezusem Chrystusem?
Co do Krisa - Kris jest "egzorcystą" dusz - przynajmniej wierzy w to wiarą władną przenosić góry - szkoda że tak marnotrawi wiarę :lol: Mógłby przenieść górę zamiast zmuszać szwajcarskich iluminatów do drążenia tunelu Gotarda i im wejść w paradę (nie mogli by otworzyć portalu pod pretekstem drążenia tunelu za biliony euro bo by ich Kris wyręczył :)

To o czym piszesz, to plotki oczerniające Gröninga. Tej kobiecie odmówił uzdrowienia, ponieważ nic by ono ją nie zmieniło. Dalej postepowalaby jak poprzednio. Najpierw podejrzewali, że jest to rak. Kiedy po śmierci zrobiono sekcję zwłok okazało się, że miał wszystkie wnętrzności popalone.
Mówił, że jak mu zabranią uzdrawiać, to ta energia, która przez niego przepływa, go zabije. I tak się stało.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Estia72 » 06 mar 2017, 22:09

Bruno Groening odmawial pomocy tym ktorzy nie chcieli sie nawrocic , chcieli za pieniadze kupic sobie uzdrowienie...poniewaz twierdzil,ze taki czlowiek gdyby odzyskal zdrowie uczynil by jeszcze wiecej zla....rowniez nigdy nikogo nie namawial do tego by odstawil leki, to zwykle klamstwo i pomowienia. Mowil zawsze ,ze najwiekszym lekarzem jest Bog i ze to on uzdrawia a nie on...

EW. Jana 14-12

12 Zapewniam was: Kto Mi wierzy, będzie czynił cuda takie, jak Ja – a nawet jeszcze większe, bo już odchodzę do Ojca. 13 I zrobię to, o co poprosicie w moim imieniu – w ten sposób otoczę mojego Ojca chwałą. 14 Jeśli będziecie Mnie o coś prosić w moim imieniu, zrobię to.
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Kris » 07 mar 2017, 08:06

Kochani, tutaj opisano część tego co staram się przybliżyć.

https://www.youtube.com/watch?v=wCOizZ0sx68
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Kris » 07 mar 2017, 19:44

Oglądałem temat związany ze wzrostem temperatury na ziemi.
https://www.youtube.com/watch?v=O9Gtn9qj6ak
Mówią o podnoszeniu się temperatury co jest prawdą ale bardzo mało jest o tym że woda wyparuje.
Widzą w tym jedynie większe burze i ulewy i jest to prawda ale do pewnego czasu.
Zapomnieli o badaniach które prowadzili ich koledzy i opisali czasy gdy na ziemi było dużo cieplej i co się okazało?
Woda wyparowała w wyższe warstwy atmosfery i stała się dodatkowym regulatorem temperatury a dodatkowo chroniła przed promieniowaniem ze słońca.
Obecnie wiadomo że pole magnetyczne ziemi słabnie i to bardzo szybko i co może nas uchronić przed promieniowaniem, ano właśnie para wodna w atmosferze i zanosi się na to że w ciągu 4 lat taka osłona powstanie
Sprawdzałem to telepatycznie i dostałem odpowiedź o tych 4 latach, zresztą więcej tego było ale to za dużo pisania.
Jednak zanim się to stanie czeka nas niezła jazda i trochę jest o tym w przepowiedni.
Ostatnio bardzo wiało i zanosiło się na niezłą jazdę a ja akurat rozmawiałem z jedną panią, osobą bardzo wysoko wibracyjną, trochę się przestraszyła i trochę jakby intuicyjnie powiedziała żeby wiatr ucichł.
Ku naszemu zaskoczeniu naglę, dosłownie w sekundę wiatr zamarł.
Zaczęliśmy szukać powodu takiej sytuacji i okazało się że wysłała dużo różowej energii miłości co zneutralizowało nienawiść jaka nasączony było powietrze - wiatr i ten w momencie się uciszył.
To jest niejakim wytłumaczeniem przepowiedni o kataklizmach.
Jest bardzo mało podobnie uduchowionych ludzi, może procenty w skali Ziemi.
Skanowaliśmy kontynenty i większe kraje aby się dowiedzieć ile jest tam tych dobrych ludzi i okazało się że ogólnie bardzo mało, a żeby nie wystąpiły większe kataklizmy powinno być minimum 5%.
Ogólnie obie Ameryki nie więcej niż 2 %, podobnie Azja, Australia , Afryka 3%, Europa bardzo zróżnicowana i na przykład nasi sąsiedzi Niemcy może 1, 5%, reszta zachodniej i południowej Europy około 2%
Co ciekaw w Polsce mamy więcej iż potrzeba aby się obronić przed większością problemów i może dlatego tyle jest o tym że w naszym kraju będzie najbardziej bezpiecznie.
Kilka mniejszych państw, naszych sąsiadów też mają trochę więcej dobrych ludzi więc powinni jakoś przetrwać.
Gdyby nie to że wielu rodaków wyemigrowało do Niemieć Angli i innych zachodnich sąsiadów to ich los byłby jeszcze trudniejszy, ale jeśli się zorientują co się święci i w porę wrócą, a mają dostać pomoc i być może będzie to telepatyczna wiadomość żeby wracali to hmm, lepiej opisał to co ich czeka jasnowidz, a raczej wielu telepatów.
Biorąc rozkład pozytywny i negatywnych energii na Ziemi co się można spodziewać że stanie się cud i nagle dobrzy się cudownie rozmnożą w ciągu może już dosłownie paru miesięcy?
Albo źli od miliardów lat nagle się wrócą do cywilizacji miłości?, raczej maaaaarne szanse.
Wolą się kłócić niż poprawić.
Kris

Postautor: OneNight » 07 mar 2017, 21:58

Podaj mi proszę coś o krajach: Norwegia i Francja.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 08 mar 2017, 08:56

Francja 1,8, Norwegia może kilka setnych lepiej, jakieś 0,6 to przyjezdni.
Kraje z drugiej strony Bałtyku podobnie.
A stało się tak że źli zablokowali możliwość inkarnowania się tym pozytywnym bo siłą zajmowali ciała dla dobrych i teraz mamy co mamy.
Jeśli by spełniła się inna przepowiednia że nagle i szybko dużo złych umrze to może by się coś zmieniło w rozkładzie energii, żeby było te 5% ale czy ja wiem?
Niby coraz więcej ludzi widzę z ciężkimi choróbskami i pewnie jeśli nie kataklizmy to to ich w końcu zmorze.
Pozytywni starali się pompować energie miłości w celu blokowania kataklizmów ale z uwagi na to ze są jeszcze bardziej atakowani wycofują energię żeby się mieć czym obronić i jakby już data się przybliżyła przynajmniej o 1 miesiąc a jak wycofają wszystką to lepiej sobie kupie żywności co nieco.
Kris

Postautor: OneNight » 08 mar 2017, 11:53

A teraz ja się do tego odniosę:
Norwegia to chyba najbardziej przyjazny kraj w Europie. Tamtejsi ludzie są bardzo pomocni i nie są ślepi na ludzką krzywdę. Panuje tam też powrzechna tolerancja - nie ważne czy jesteś sprzątaczem, kelnerem czy naukowcem - "każda praca jest potrzebna" - takie słowa można usłyszeć. Wszyscy traktują siebie z szacunkiem. Ponadto, panuje tam równpuprawnienie i na randce kobieta nie chce, aby za nią płacić - dzieli się rachunkiem na pół, co świadczy o tym, że nie lecą one na pieniądze.

Francja - mam kolegę z Francji. Wystarczyło jedynie go poprosić raz o pomoc i pomógł mi bez zastanowienia. Tak się zakumplowaliśmy, że do tej pory mówi do mnie "bro"(z ang. brat). Wie że jestem polakiem i nawet z tego względu nauczył się parę słów, aby się mi pochwalić :D Ludzie tam są może nieśmiali i kiepsko u nich z językami obcymi, ale są oni bardzo przyjaźni i skłonni do pomocy, choć nie tak bardzo jak norwedzy.

Polska - w Polsce spotkałem się z największym chamstwem w Europie. Ludzie wyzywają od demonów mnie za sam fakt bycia niewierzącym. Na obcokrajowców mówią, że to degeneraci, a ukraińcy to już największe zło. Mało spotkałem osób przyjaznych, tutaj każdy radzi sobie sam. Za granicą "polak polakowi wrogiem".

Także taka jest moja opinia. Więc nie bluźnij.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2017, 19:07 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 08 mar 2017, 14:14

Mirek pisze:[To o czym piszesz, to plotki oczerniające Gröninga. Tej kobiecie odmówił uzdrowienia, ponieważ nic by ono ją nie zmieniło. Dalej postepowalaby jak poprzednio. Najpierw podejrzewali, że jest to rak. Kiedy po śmierci zrobiono sekcję zwłok okazało się, że miał wszystkie wnętrzności popalone.
Mówił, że jak mu zabranią uzdrawiać, to ta energia, która przez niego przepływa, go zabije. I tak się stało.

Odmówił uzdrowienia jako człowiek który jest pyłem - bo to nie on miał uzdrawiać! Tylko Mocą Boga (jako pośrednik) i odmówił? No to mu współczuję! Pio też współczuję :) Pio poniżał ludzi przed publiką wierząc w swoje moce i prawo do poniżenia - taka mała dygresja do Pio :)

A ten Gröninga osądzał ludzi (duchy wcielone) w oparciu o swoje "moce"? No to pewnie miał bardzo wybujałą wyższość - zresztą nieuzasadnioną!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 08 mar 2017, 14:21

Estia72 pisze:Bruno Groening odmawial pomocy tym ktorzy nie chcieli sie nawrocic , chcieli za pieniadze kupic sobie uzdrowienie...poniewaz twierdzil,ze taki czlowiek gdyby odzyskal zdrowie uczynil by jeszcze wiecej zla....rowniez nigdy nikogo nie namawial do tego by odstawil leki, to zwykle klamstwo i pomowienia. Mowil zawsze ,ze najwiekszym lekarzem jest Bog i ze to on uzdrawia a nie on...

A on był tak idealny że mógł ich osądzać? Chryste odmówiłabyś uzdrowienia jako pośrednik Boga/Stwórcy Judaszowi gdybyś miała tą świadomość iż ten człowiek chory karnuje od Judasza?! No... :twisted:

Estia72 pisze:EW. Jana 14-12
12 Zapewniam was: Kto Mi wierzy, będzie czynił cuda takie, jak Ja – a nawet jeszcze większe, bo już odchodzę do Ojca. 13 I zrobię to, o co poprosicie w moim imieniu – w ten sposób otoczę mojego Ojca chwałą. 14 Jeśli będziecie Mnie o coś prosić w moim imieniu, zrobię to.

...a mi nikt nie wierzy w mój "biały promień" (który nie jest/nie pochodzi ode mnie) który wreszcie zacząłem przenosić na innych chorych (ale na razie tylko w ramach jednej rodziny - na razie :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 08 mar 2017, 19:05

czarnyMag pisze:..........

...a mi nikt nie wierzy w mój "biały promień" (który nie jest/nie pochodzi ode mnie) który wreszcie zacząłem przenosić na innych chorych (ale na razie tylko w ramach jednej rodziny - na razie :)

Biały promień hmm to jakby energia choroby, wpuszcza się ją do ziemi, lub kamieni( po zabraniu od chorego), one mają większą moc i z nim sobie radzą. Nie wierzą Ci? Widziałam to zjawisko na własne oczy, wypuszczony ze ściśniętych dłoni potrafił zaświecić zwykły mały kamyczek, ten świecił dość długo i miałam go nie dotykać aż zgaśnie. :)
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka