Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: czarnyMag » 28 lut 2017, 10:48

Kris pisze:To Ci drogi Czarusiu najlepiej wychodzi :lol:

Najpierw piszesz do mnie że mam jakieś 0,5% czegoś tam. Potem piszesz że już mam 0,0001% czegoś tam :twisted: A potem piszesz że duchy takie jak ja właśnie odnotowały spadek o 25% - to ile Ja teraz mam?! :lol:

Sam nie jesteś w stanie mnie tknąć - i to wiem na 100%! :twisted: Więc o czym Ty piszesz Drogi Kolego? :lol:

Zwiodłeś już Danut :) Plus i gratulacje od czarnyMag :twisted: Ale mnie nie sięgniesz!

Ja uważam, że Ty Drogi kolego - B R E D Z I S Z ! ! ! !

Ja akurat jestem duchem który się klasyfikuje według twego bredzenia do utylizacji - więc stań "Drogi Kolego" na przeciw mych obrońców św. Rity, Matki Boskiej i w końcu Chrystusa i pokaż, że nie bredzisz - zutylizuj mnie! :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 28 lut 2017, 19:43

To nie ja Ci zagrażam a Twoja zbrodnicza karma i ona się Tobą zajmie, a w zasadzie już jakieś 30% zajęła patrząc na stan zdrowia i to co Cie jeszcze czeka, a co tych jeszcze bardziej zaawansowanych czeka? nic dobrego w każdym razie, oj narozrabialiście na miarę istnienia , a bardziej tego drugiego.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: OneNight » 28 lut 2017, 20:35

Ostatnio zapieprzam jak mały robocik.Już prostuję tą opowiastkę o Księżycu. Myląca ta nazwa "ciemna strona". Łazik Yutu zamarzł, gdy znalazł się po tamtej stronie, skafander astronauty ma problem by wytrzymać takie temperatury - zmyliła mnie nazwa "ciemna", gdyż tym terminem posługuje się, aby określić strefe pokrytą cieniem. Co do ewentualnych baz po tamtej stronie, to wszystko można zweryfikować. Czekam na dane z tej części Księżyca. Tym razem nie od amerykanów.

Dziwisz się, że ufoludków nie widziałem podczas OOBE? To proste - wystarczy wyjść z ciała, a nie świadomie śnić.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: OneNight » 28 lut 2017, 21:02

Powiedziałbym wam czemu kratery mają tą samą głębokość, ale to sporo gadania. Jeszcze kolejną teorie spiskową wymyślicie. Powiem kiedy indziej.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: jaKrzyś » 28 lut 2017, 21:20

OneNight pisze:Ostatnio zapieprzam jak mały robocik.Już prostuję tą opowiastkę o Księżycu. Myląca ta nazwa "ciemna strona". Łazik Yutu zamarzł, gdy znalazł się po tamtej stronie, skafander astronauty ma problem by wytrzymać takie temperatury - zmyliła mnie nazwa "ciemna", gdyż tym terminem posługuje się, aby określić strefe pokrytą cieniem. Co do ewentualnych baz po tamtej stronie, to wszystko można zweryfikować. Czekam na dane z tej części Księżyca. Tym razem nie od amerykanów.

Dziwisz się, że ufoludków nie widziałem podczas OOBE? To proste - wystarczy wyjść z ciała, a nie świadomie śnić.

Uffff. Brak słów. Zacytuje Wikipedię - "Skierowana w stronę Ziemi strona Księżyca jest nazywana stroną widoczną, zaś strona przeciwna – niewidoczną. Strona niewidoczna nie powinna być mylona z ciemną stroną, czyli półkulą aktualnie nieoświetloną przez Słońce (podczas nowiu strona zwrócona ku Ziemi jest ciemną stroną Księżyca"
Tutaj masz informację odnośnie temperatur na księżycu - "Temperatura powierzchni zmienia się w zakresie od +140°C do -190°C, ale 1 m pod powierzchnią jest w przybliżeniu stała i wynosi -30°C."
A teraz temperatura w przestrzeni kosmicznej - "W przestrzeni kosmicznej, w okolicach orbity Ziemi, ciała wystawione na bezpośrednie działanie promieni słonecznych rozgrzewają się do temperatury przekraczającej 100 °C, natomiast pozostające w cieniu oziębiają się nawet poniżej –180 °C."
I takie temperatury wytrzymują skafandry kosmiczne. Poczytaj sobie o skafandrach - http://pwszzamosc.pl/skafander/?page_id=1332 .
Napisałeś też - Co do ewentualnych baz po tamtej stronie, to wszystko można zweryfikować. Czekam na dane z tej części Księżyca. Tym razem nie od amerykanów.
No to proszę - masz następne filmy z księżyca-
https://www.youtube.com/watch?v=5o1P4oD-7Cg&t=8s
i jak byś poszukał przez Google Moon to znajdziesz pojazd wielkości Manchattanu który możesz oglądać na w/w filmach. A tego zdania to już całkowicie nie rozumiem -Dziwisz się, że ufoludków nie widziałem podczas OOBE? To proste - wystarczy wyjść z ciała, a nie świadomie śnić. - Przecież OOBE jest lepsze od śnienia...masz większą możliwość decydowania o tym co chcesz tam robić. Czy Ty naprawdę osiągasz OOBE czy to jest Twoja fantazja? Zaczynam wątpić w to co napisałeś.
Pozdrawiam
jaKrzyś

Postautor: jaKrzyś » 28 lut 2017, 21:21

OneNight pisze:Powiedziałbym wam czemu kratery mają tą samą głębokość, ale to sporo gadania. Jeszcze kolejną teorie spiskową wymyślicie. Powiem kiedy indziej.

Powiedz... jestem bardzo ciekawy... i myślę, że nie tylko ja bym chciał się dowiedzieć - dlaczego... dlaczego nie chcesz teraz usłyszeć kolejnej teorii spiskowej, a "kiedy indziej" się na to zgadzasz.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2017, 21:27 przez jaKrzyś, łącznie zmieniany 1 raz
jaKrzyś

Postautor: jaKrzyś » 28 lut 2017, 21:26

czarnyMag pisze:
Kris pisze:To Ci drogi Czarusiu najlepiej wychodzi :lol:

Najpierw piszesz do mnie że mam jakieś 0,5% czegoś tam. Potem piszesz że już mam 0,0001% czegoś tam :twisted: A potem piszesz że duchy takie jak ja właśnie odnotowały spadek o 25% - to ile Ja teraz mam?! :lol:

Sam nie jesteś w stanie mnie tknąć - i to wiem na 100%! :twisted: Więc o czym Ty piszesz Drogi Kolego? :lol:

Zwiodłeś już Danut :) Plus i gratulacje od czarnyMag :twisted: Ale mnie nie sięgniesz!

Ja uważam, że Ty Drogi kolego - B R E D Z I S Z ! ! ! !

Ja akurat jestem duchem który się klasyfikuje według twego bredzenia do utylizacji - więc stań "Drogi Kolego" na przeciw mych obrońców św. Rity, Matki Boskiej i w końcu Chrystusa i pokaż, że nie bredzisz - zutylizuj mnie! :lol:

Trochę mało tych świętych zaangażowałeś...Tym bardziej, że Chrystus był człowiekiem... jego "cuda" są teraz powtarzane przez wielu "magików"... A niektórzy są w tym, jakby to ująć - znacznie lepsi.
jaKrzyś

Postautor: OneNight » 28 lut 2017, 21:52

OOBE to nie LD. To ja śmiem wątpić w Twoje spotkania z ufoludkami.

Chodzi mi o transmisje z łazika, o którym mało kto mówi(start w 2018 bodajże) - wszyscy skupiacie się wokół NASA. Apollo 20 nie miało miejsca, więc co to ma znaczyć?

Mam teraz odpoczywać, unikać stresu i nadmiernego wysiłku umysłowego. Łeb mi tak pęka, że nie mam siły ani na szukanie źródeł ani na kłótnie z wami - dlatego kiedy indziej. Chyba że sami poguglujecie o tym, co się działo, gdy NASA rozbijała coś o Księżyc.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2017, 22:02 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Marzyciel » 28 lut 2017, 21:54

jaKrzyś pisze:Uffff. Brak słów. Zacytuje Wikipedię - "Skierowana w stronę Ziemi strona Księżyca jest nazywana stroną widoczną, zaś strona przeciwna – niewidoczną. Strona niewidoczna nie powinna być mylona z ciemną stroną, czyli półkulą aktualnie nieoświetloną przez Słońce (podczas nowiu strona zwrócona ku Ziemi jest ciemną stroną Księżyca"

Zapomniałeś dodać również za Wikipedią : obserwuje się niewielkie odchylenia Księżyca, zwane libracjami, które pozwalają na obserwowanie z Ziemi około 59% jego powierzchni

Na 2016 to tak wyglądało:

https://www.youtube.com/watch?v=Vjyl3gLsgww
Sed fugit interea, fugit irreparabile tempus.
Awatar użytkownika
Marzyciel

Postautor: Kris » 28 lut 2017, 22:45

Karma to bardzo ciekawe sprawa.
Mamy tutaj jednego, no więcej ich jest ale o nim napiszę.
Ma w tej chwili 80% karmy i to narzuconej, a nie tak dawno miał 90.
Zerkając w niezbyt odległą przyszłość, jakieś 6 do 7 miesięcy, zmniejsza mu się o około 50% i tak dalej.
Inny nasz kolega forumowy, nie napiszę jego danych bo i po co, w każdym razie może się nie bardzo czuć bo ma już 40%, a nie tak dawno było mniej, ale uwaga, za pół roku jakieś 50 do 60% przybywa i to nie jest narzucona karma a swoja własna z takim rozmachem naprodukowana przez życie w kolejnych wszechświatach-Bing Bongach, bo przecież my jesteśmy baaaaardzo wiekowi, jeśli by ktoś nie wiedział i to w obydwie strony.
Różne choróbska obserwuje u ludzi od dawna, jak się rozbudowują, pęcznieją i rozrastają w komórkach.
Mam niejaką trudność w rozróżnianiu czy to jest już fizyczne czy jeszcze na poziomie energetycznym, ale przeważnie i tak się zamanifestuje w ciałku fizycznym, bo przecież cudów nie ma, a wszystko ma racjonalną przyczynę.
Inaczej ma się sprawa z chorobami tych z pozytywnej strony, tam one się wycofują w miarę ubywania narzuconej karmy, bo ta wraca do producentów, czyli różnej maści czarusiów, jak ładnie ich nazywam :lol:
żeby w końcu mnie polubili, bo przecież jestem pogodnym chłopakiem i nikomu źle nie życzę, życzę tylko sprawiedliwość i a to przecież dobra cecha i chyba każdy czaruś tak myśli? :lol: , no przynajmniej powinien.
Aha, jeden tutaj pisał że sprawiedliwość jest nudna, no tak , to nie wszyscy jednak, ale ciekawe czy kilka rozwijających chorób go nie rozerwie. :lol:
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka