Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 16 lut 2017, 09:32

OneNight pisze:Nie wiem o kim mówisz.

Mówię o sobie i o moich kolegach i o kolegach moich kolegów którzy aktualnie wytyczają naukę! Nauka to tacy jak my sprzedający za kasę swoją duszę korporacji która płaci za tą że "naukę". Nauka to obecnie PRODUKT na sprzedaż!!! :lol: Naukę się kupuje jak jajka na bazarze :lol:
I w oparciu o te "jaja" chcesz dedukować? No to dedukuj!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 16 lut 2017, 09:35

.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2017, 09:40 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: OneNight » 16 lut 2017, 09:38

A więc mówisz, że jesteś profesorem, który pojęcia o nauce nie ma? A potem Ty i Twoi koledzy się obudziliście i znów brak wam tytułu. Tylko nie denerwuj się tak, bo znów zaczniesz krwawić i zwalać na mnie.

Już Ci odpowiedziałem w innym dziale na czym to polega.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2017, 09:44 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 16 lut 2017, 09:44

OneNight pisze:A więc mówisz, że jesteś profesorem, który pojęcia o nauce nie ma? A potem Ty i Twoi koledzy się obudziliście i znów brak wam tytułu.

Ja się zatrzymałem na poziomie magistra i tak samo kupiłem sobie uprawnienia które TY robiłeś na egzaminach - ja nigdy nikomu nic nie płaciłem - ja to mam bo mam - tak po prostu!
I znam ludzi z tytułami profesora którzy to mają jak ja - na cyknięcie palców! I wiem że zagranicą są układy takie same jak u nas :)
Tzw. nauka, archeologia jest tak samo do kupienia jak te "jaja" na bazarze! Ty podajesz cenę - oni ci płacą i Ty zaczynasz tuszować swoje badania i bredzić :twisted:

Ale wiesz sobie w naukę i powodzenia. Masz prawo wierzyć w co chcesz i w oparciu o ideały w które wierzysz - masz takie prawo!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 16 lut 2017, 09:49

Ja się zatrzymałem na poziomie
magistra i tak samo kupiłem sobie
uprawnienia które TY robiłeś na
egzaminach
- ja nigdy nikomu nic nie
płaciłe
- ja to mam bo mam - tak
po prostu !

To kupiłeś czy nie?
W takim razie skoro to dla Ciebie nie problem, to załatwisz mi tytuł profesora i ciepłą posadę? Potrzebuję poasady jako Software engineer.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 16 lut 2017, 09:57

OneNight pisze:
Ja się zatrzymałem na poziomie
magistra i tak samo kupiłem sobie
uprawnienia które TY robiłeś na
egzaminach
- ja nigdy nikomu nic nie
płaciłe
- ja to mam bo mam - tak
po prostu !

To kupiłeś czy nie?
W takim razie skoro to dla Ciebie nie problem, to załatwisz mi tytuł profesora i ciepłą posadę? Potrzebuję poasady jako Software engineer.

Ja nie jestem matką Teresą którą zresztą kupili :lol: Ale wyślij w języku angielskim CV do Coca- Cola i napisz tam że nie posiadasz rodziny (zaznacz to!) i że jesteś obecnie sam (to też zaznacz!) i że jesteś dyspozycyjny i możesz podjąć pracę w każdym miejscu - że nic Cię nie ogranicza! I wylądujesz na Marsie jako niewolnik :lol: Tam lądują na dożywocie ludzie którzy kontaktują się z korporacją Coca-Cola !
Trzymam kciuki!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 16 lut 2017, 10:00

Wolałbym NASA, ESA, SpaceX albo chociaż Airbus Space & Defence.

Przechwałki niczym nie poparte. Magistrat pewnie z zarządzania.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 16 lut 2017, 10:17

OneNight pisze:Wolałbym NASA, ESA, SpaceX albo chociaż Airbus Space & Defence.

Ale Coca-Cola idzie wprost do nich! Wiesz co wzięła Coca z holokałstu? Jak się sam do tego nie dogrzebiesz to ja ci nie podpowiem - zostań nieuświadomiony i pij coca-colę dla zdrowia i chwały :lol:

OneNight pisze:Przechwałki niczym nie poparte. Magistrat pewnie z zarządzania.

Poszukaj sobie moją odpowiedz dotyczącą Wałęsy kiedy krew zaczęła mi się lać z brody i nie chciała się zatamować przez 3 godziny! Nic więcej nie mam do dodania.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 16 lut 2017, 10:32

My tu sobie żartujemy, a mój sprzęt do obserwacji nieba sam się nie odbierze. Jakbyś jednak zmienił zdanie i postanowił mi to udowodnić, przyznając mi tytuł profesora i wkręcając mnie do sektora kosmicznego, to wiesz gdzie mnie szukać :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 16 lut 2017, 10:49

OneNight pisze:My tu sobie żartujemy, a mój sprzęt do obserwacji nieba sam się nie odbierze. Jakbyś jednak zmienił zdanie i postanowił mi to udowodnić, przyznając mi tytuł profesora i wkręcając mnie do sektora kosmicznego, to wiesz gdzie mnie szukać :lol:

Tacy ludzie jak Ty są jednak potrzebni - Bóg to wiedział - otrzeźwiacie Nas i zmuszacie do wzmożenia wysiłku do uwolnienia prawdy która ogranicza planetę. Ja jestem z kolei narzędziem w rękach prawdy :) i godzę się na to choć w pewnym sensie mam już przydział na "czerwoną planetę" (jaki to jest przydział niestety nie pamiętam - zielonego pojęcia nie mam czy będę walczył po stronie Marsa czy po stronie uzurpacji ? Ale w przeciwieństwie do Ciebie i Krisa który twierdzi że się rozpłynę we wszechświecie MAM PRZYDZIAŁ i wiem że na Marsie "czerwonej planecie" na B A N K :twisted: w przeciwieństwie do Ciebie, mojej żoniy i córce.
Zawróciłbym ale mam "przydział" - tak mi powiedzieli świetliści gdym umierał - idę na "czerwoną planetę" bezpośrednio z Ziemi :)
A czy "czerwona planeta" to Mars? Czy "czerwona planeta" to planeta w innym układzie słonecznym - zielonego pojęcia nie mam - ale po tym życiu idę na ten "przydział" i będzie to "czerwona planeta"! :twisted:
A Ty masz pewność gdzie się urodzisz po tym życiu? Myślę że mają tą świadomość duchy które obojętnie z które strony ale wybrali duchowy rozwój! Ty wybrałeś technologie! I powodzenia T E C H N O L O G U !!!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi