OneNight pisze:My tu sobie żartujemy, a mój sprzęt do obserwacji nieba sam się nie odbierze. Jakbyś jednak zmienił zdanie i postanowił mi to udowodnić, przyznając mi tytuł profesora i wkręcając mnie do sektora kosmicznego, to wiesz gdzie mnie szukać

Tacy ludzie jak Ty są jednak potrzebni - Bóg to wiedział - otrzeźwiacie Nas i zmuszacie do wzmożenia wysiłku do uwolnienia prawdy która ogranicza planetę. Ja jestem z kolei narzędziem w rękach prawdy

i godzę się na to choć w pewnym sensie mam już przydział na "czerwoną planetę" (jaki to jest przydział niestety nie pamiętam - zielonego pojęcia nie mam czy będę walczył po stronie Marsa czy po stronie uzurpacji ? Ale w przeciwieństwie do Ciebie i Krisa który twierdzi że się rozpłynę we wszechświecie MAM PRZYDZIAŁ i wiem że na Marsie "czerwonej planecie" na B A N K

w przeciwieństwie do Ciebie, mojej żoniy i córce.
Zawróciłbym ale mam "przydział" - tak mi powiedzieli świetliści gdym umierał - idę na "czerwoną planetę" bezpośrednio z Ziemi

A czy "czerwona planeta" to Mars? Czy "czerwona planeta" to planeta w innym układzie słonecznym - zielonego pojęcia nie mam - ale po tym życiu idę na ten "przydział" i będzie to "czerwona planeta"!
A Ty masz pewność gdzie się urodzisz po tym życiu? Myślę że mają tą świadomość duchy które obojętnie z które strony ale wybrali duchowy rozwój! Ty wybrałeś technologie! I powodzenia T E C H N O L O G U !!!