proszę o uspokojenie tej dyskusji i stosowanie podstawowych zasad normalnej konwersacji.
przypomnę że wątek jest związany z odprowadzaniu dusz miłością.

Kris pisze:To kto Ci mordkę rozwalił?
Niezłe tam walczycie o żer.

Kris pisze:Czarusiu, aby nie ciągnąć dalej tego tematu wiedz to że te nasze przegaduszki z Tobą traktuje jako kabaret, taką wiesz rozrywkę, żarcik i nie mam w sumie do Ciebie jakiejś tam specjalnej urazy, po prostu taki jesteś jaki jesteś, czyli czaruś całą buzieczką, co sam wiele razy potwierdziłeś i się tym nawet szczyciłeś, zostawię Ci też Twoich Bogów bo nie są mi potrzebni do niczego.![]()
Czyli tak, ja Ci ich zostawiam i co zgoda?
Jeśli masz jeszcze jakieś uwagi do mnie to chętnie przedyskutuję![]()
Co do Twoich zarzutów których nie będę powielał to może napisz jak Ty widzisz drugą stronę a nie tylko krytykuj, bo w sumie to przynudzasz, daj coś chłopie od siebie a nie żądaj ciągle czegoś.
Ja wiem że starasz się dużą ilością pytań i zarzutów sprowadzić dyskutantów do obrony, ale ja te numery też znam, więc wymyśl coś nowego, może przynajmniej będzie ciekawiej, bo ze smutkiem stwierdzam że znasz tylko jedna nutkę, a to mi zalatuje wiesz czym.
Kris pisze:Czarusiu, aby nie ciągnąć dalej tego tematu wiedz to że te nasze przegaduszki z Tobą traktuje jako kabaret, taką wiesz rozrywkę, żarcik i nie mam w sumie do Ciebie jakiejś tam specjalnej urazy, po prostu taki jesteś jaki jesteś, czyli czaruś całą buzieczką, co sam wiele razy potwierdziłeś i się tym nawet szczyciłeś, zostawię Ci też Twoich Bogów bo nie są mi potrzebni do niczego.![]()
Czyli tak, ja Ci ich zostawiam i co zgoda?
Jeśli masz jeszcze jakieś uwagi do mnie to chętnie przedyskutuję![]()
Co do Twoich zarzutów których nie będę powielał to może napisz jak Ty widzisz drugą stronę a nie tylko krytykuj, bo w sumie to przynudzasz, daj coś chłopie od siebie a nie żądaj ciągle czegoś.
Ja wiem że starasz się dużą ilością pytań i zarzutów sprowadzić dyskutantów do obrony, ale ja te numery też znam, więc wymyśl coś nowego, może przynajmniej będzie ciekawiej, bo ze smutkiem stwierdzam że znasz tylko jedna nutkę, a to mi zalatuje wiesz czym.
Kris pisze:Wszyscy na Ziemi są oczyszczani-egzorcyzmami i w większości o tym nie wiedzą, bo jest to robione bardzo delikatnie, żeby nie powodować dyskomfortu, za pośrednictwem wyższych ciał energetycznych i co najważniejsze z pomocą Nadświadomości zwanej tez Stwórcą czy Bogiem ale bezosobowym.
Ty Czarusiu też i jak widać nie masz o tym bladego pojęcia.![]()
Ci wymienieni przez Ciebie również.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości