czakramy

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

czakramy

Postautor: Hansel » 07 lis 2015, 14:05

http://www.fronda.pl/a/kto-otwiera-czak ... 44602.html ? Jak do tego problemu odnosi się Spirytyzm To znaczy coś takiego jak Czakramy w ogóle istnieje ?
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
Awatar użytkownika
Hansel

Re: czakramy

Postautor: czarnyMag » 27 gru 2016, 04:25

skoro nikt nie podjął tematu to znaczy że nie!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: procurator » 29 gru 2016, 20:13

Oczywiscie , ze tzw czakramy istnieja.Sa to punkty na ciele ktore skupiaja i emituja najwieksza energie- sa wyczuwalne w procesie uzdrowiania jako wibracyjne-cieplne punkty.Ich zroznicowanie energetyczne swiadczy o dysfunkcji glownie- ale to analiza pobiezna.
procurator

Postautor: fruwla » 01 sty 2017, 11:29

I tak n.p. rozwinieta i czynna siodma czakra czyli czakra korony (czubek glowy okolice ciemienia)
tworzy dookola glowy tzw. aureole, ktora na obrazach wyroznia swietych (dusze najwyzsze) i blogoslawionych
od zwyklych smiertelnikow.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: czarnyMag » 02 sty 2017, 15:20

fruwla pisze:I tak n.p. rozwinieta i czynna siodma czakra czyli czakra korony (czubek glowy okolice ciemienia)
tworzy dookola glowy tzw. aureole, ktora na obrazach wyroznia swietych (dusze najwyzsze) i blogoslawionych
od zwyklych smiertelnikow.

A to serio: Jesteś w stanie w oparciu o tą wiedzę w czakramy sama się tylko uzdrowić z czegokolwiek np. z kaca tak by przez 3 godziny robić rzeczy które nie byłabyś w stanie zrobić po kacu? :)
Bo ja jestem w stanie się podnieść w oparciu o czakramy które zlewam po 30 sekundach przelecenia przeze mnie białego promienia przy tzw. ostrym ataku trzustki i to dowiodłem już milion razy :twisted: a duszą wyższą nie jestem :twisted:

Spróbuj! Olej to kto to pisze i spróbuj unieść rękę nad głową i w myślach powiedz: "Boże/Ojcze lub co tam wierzysz "proszę o biały promień Twego światła", następnie przyciągnij rękę do np. serca i powiedz dziękuję. Może zarejestrujesz to co ja - a wtedy spróbuj przenieść ten promień na cierpiącego bliźniego. Mnie to już przerasta! Ale tak ma od niedawna co trzeci wcielony tylko tego jeszcze nie wie.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: odnowa » 02 sty 2017, 17:20

czarnyMag pisze:spróbuj unieść rękę nad głową i w myślach powiedz: "Boże/Ojcze lub co tam wierzysz "proszę o biały promień Twego światła", następnie przyciągnij rękę do np. serca i powiedz dziękuję. Może zarejestrujesz to co ja - a wtedy spróbuj przenieść ten promień na cierpiącego bliźniego. Mnie to już przerasta! Ale tak ma od niedawna co trzeci wcielony tylko tego jeszcze nie wie.

Dzięki za podzielenie się tą techniką z nami :)
odnowa

Postautor: fruwla » 02 sty 2017, 17:24

czarnyMag pisze:
A to serio: Jesteś w stanie w oparciu o tą wiedzę w czakramy sama się tylko uzdrowić z czegokolwiek np. z kaca tak by przez 3 godziny robić rzeczy które nie byłabyś w stanie zrobić po kacu? :)
Bo ja jestem w stanie się podnieść w oparciu o czakramy które zlewam po 30 sekundach przelecenia przeze mnie białego promienia przy tzw. ostrym ataku trzustki i to dowiodłem już milion razy :twisted: a duszą wyższą nie jestem :twisted:

Spróbuj! Olej to kto to pisze i spróbuj unieść rękę nad głową i w myślach powiedz: "Boże/Ojcze lub co tam wierzysz "proszę o biały promień Twego światła", następnie przyciągnij rękę do np. serca i powiedz dziękuję. Może zarejestrujesz to co ja - a wtedy spróbuj przenieść ten promień na cierpiącego bliźniego. Mnie to już przerasta! Ale tak ma od niedawna co trzeci wcielony tylko tego jeszcze nie wie.

Hahaha :lol: na zwyklego kaca szkoda byloby mi bialego promienia, za to uzupelnilabym elektrolity w organizmie ;)
tez pomaga a wielu o tym jeszcze nie wie ;)

Dobrze Magu, ze KTOS ci to biale swiatlo podsyla, jeszcze lepiej, ze pomoglo Ci w ostrym ataku trzustki oraz juz "milion razy".
Przyjemnie sie czyta,warto wiedziec - jednak strumien bialego swiatla nie zawsze wystarcza i nie zawsze dziala.
Bo przeciez gdyby tak bylo, nie potrzebowalibysmy lekarzy, szpitali, lekarstw ...a i cmentarze zapelnialyby sie wolniej.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: amiko » 08 lut 2017, 06:05

Od wielu lat, każdy może sobie zrobić zdjęcie czakramów i swojej aury.

Obrazek
amiko

Postautor: Krzysztoff » 12 lut 2017, 20:17

Hansel pisze:http://www.fronda.pl/a/kto-otwiera-czakramy-otwiera-sie-na-wplyw-ducha-ciemnosci,44602.html ? Jak do tego problemu odnosi się Spirytyzm To znaczy coś takiego jak Czakramy w ogóle istnieje ?

Istnieją, mówi się o tym głównie w kontekście fluidoterapii
np., w książce Andrei Moreiry "Leczenie i samouzdrawianie" - dostępna w rivail.pl
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: OneNight » 12 lut 2017, 20:26

Błagam was, nie czytajcie frondy. Tam takie bzdury piszą, że głowa mała. Tą stronę prowadzi jakiś katolik, z tego co pamiętam.
Awatar użytkownika
OneNight

Następna

Wróć do Pytania i odpowiedzi