fruwla pisze:I tak n.p. rozwinieta i czynna siodma czakra czyli czakra korony (czubek glowy okolice ciemienia)
tworzy dookola glowy tzw. aureole, ktora na obrazach wyroznia swietych (dusze najwyzsze) i blogoslawionych
od zwyklych smiertelnikow.
czarnyMag pisze:spróbuj unieść rękę nad głową i w myślach powiedz: "Boże/Ojcze lub co tam wierzysz "proszę o biały promień Twego światła", następnie przyciągnij rękę do np. serca i powiedz dziękuję. Może zarejestrujesz to co ja - a wtedy spróbuj przenieść ten promień na cierpiącego bliźniego. Mnie to już przerasta! Ale tak ma od niedawna co trzeci wcielony tylko tego jeszcze nie wie.
czarnyMag pisze:
A to serio: Jesteś w stanie w oparciu o tą wiedzę w czakramy sama się tylko uzdrowić z czegokolwiek np. z kaca tak by przez 3 godziny robić rzeczy które nie byłabyś w stanie zrobić po kacu?![]()
Bo ja jestem w stanie się podnieść w oparciu o czakramy które zlewam po 30 sekundach przelecenia przeze mnie białego promienia przy tzw. ostrym ataku trzustki i to dowiodłem już milion razya duszą wyższą nie jestem
Spróbuj! Olej to kto to pisze i spróbuj unieść rękę nad głową i w myślach powiedz: "Boże/Ojcze lub co tam wierzysz "proszę o biały promień Twego światła", następnie przyciągnij rękę do np. serca i powiedz dziękuję. Może zarejestrujesz to co ja - a wtedy spróbuj przenieść ten promień na cierpiącego bliźniego. Mnie to już przerasta! Ale tak ma od niedawna co trzeci wcielony tylko tego jeszcze nie wie.
Hansel pisze:http://www.fronda.pl/a/kto-otwiera-czakramy-otwiera-sie-na-wplyw-ducha-ciemnosci,44602.html ? Jak do tego problemu odnosi się Spirytyzm To znaczy coś takiego jak Czakramy w ogóle istnieje ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości