OneNight pisze:Przeczytałem to i nic sensownego nie znalazłem. Sporo mówi o tym jak to działa, ale nigdzie nie jest napisane jak to zastosować w praktyce. Jego teorie są podobne do niektórych teorii fizyków - wyssane z palca i niepoparte obserwacjami. Ciekaw jestem czy sam potrafi to, o czym tak pisze.

Pawełek pisze:Liczą się wyniki, a wyniki są zadowalające.
danut pisze:Pawełek pisze:Liczą się wyniki, a wyniki są zadowalające.
Takiej przechwałki nie uznam za pozytywne wyniki w tworzeniu przez Ciebie rzeczywistości, chyba że podasz mi tu jak na tacy konkrety dotyczące tego na co tą swoją potęgą podświadomości wpłynąłeś oraz podasz definicję, bo na pewno w książce nie jest ona definicją naukową, tego co według ciebie jest podświadomością.

OneNight pisze:Anastazje czytałem, film the secret oglądałem. Znam też legendy o lustrze Kozyriewa, a nawet czytałem o tym dziesiątki artykułów, włącznie z Pająkiem.
Odniosę się do książki Anastazja - jest w niej zawarta technika na teleportacje człowieka, której nie da się wykonać, bo trzeba sobie wyobrazić każdy atom w ciele. Według mnie to po prostu fikcja literacka, bo sam Władimir przyznał, że ktoś taki jak Anastazja nie istnieje, choć niektórzy uważają że to ze względu na prawa autorskie do książki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 0 gości