Uciazliwe przekazy-jak zastopowac?Prosba do doswiadczonych

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Uciazliwe przekazy-jak zastopowac?Prosba do doswiadczony

Postautor: cthulhu87 » 08 gru 2016, 08:44

procurator pisze:cthulhu87
Wlasnie chyba sprobuje.A masz jakies namiary na sprawdzonych ludzi w Warszawie?
Kiedys bawilam sie w hipnoterapie i diagnozy chorob.
Ale widzac osoby z wyraznymi odchyleniami psychicznymi i oszustow zerujacych na potrzebyjacych -porzucilam srodowisko jakis czas temu.

struczyklf@gmail.com
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: procurator » 08 gru 2016, 09:57

Neuron
Bardzo chetnie bym ja odprowadzila.
Za zycia bylysmy w nienajlepszym kontakcie.
Jednakze jej informacje sa bardzo cenne-ma dobre zamiary.informowala o depresji swojej corki i jej probie samobojczej.Wiem, ze po tej informacji jej corka troche ochlonela.Jednakze ostatnie info mowia o smierci i to mnie martwi.
Znalazlam w miare dobry sposob na przekazanie danym osobom tego co ona chce -mowie , ze mi sie snila.Wtedy nie traktuja tego jak bredni nawiedzonej osoby.
Chyba musialam sie wygadac,bo bardzo ciazy mi ta sprawa.
Nie mam z kim tym pogadac, bo mam samych mocno stapajacych po ziemi znajomych.
procurator

Postautor: neuron » 08 gru 2016, 10:27

procurator pisze:Chyba musialam sie wygadac,bo bardzo ciazy mi ta sprawa.
Nie mam z kim tym pogadac, bo mam samych mocno stapajacych po ziemi znajomych.

no,spoko.pewnie

to gadaj do woli :) czuj się wolna :)
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Nikita » 08 gru 2016, 20:05

Procurator czy tesciowa przeszla na tamta strone czy jest blisko Ziemi?
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: procurator » 08 gru 2016, 20:25

Nikita pisze:Procurator czy tesciowa przeszla na tamta strone czy jest blisko Ziemi?

Ja sie na tym nie znam niestety.
Nie jestem w stanie okreslic jej lokalizacji.
To sa proste przekazy, czasami dziwnie sformulowane.
Na poczatku prosilam ja aby udowodnila , ze to ona i to co mowi jest prawda.Ale nigdy tego nie uczynila.Natomiast wyniki badan, sytaucje po konfrontacji z wymienionymi przez nia osobami sprawdzaja sie .
procurator

Postautor: neuron » 09 gru 2016, 08:44

procurator pisze:prosilam ja aby udowodnila , ze to ona i to co mowi jest prawda.Ale nigdy tego nie uczynila.Natomiast wyniki badan, sytaucje po konfrontacji z wymienionymi przez nia osobami sprawdzaja sie

to nie musi byc ona , a wyniki takich badan zawsze sie sprawdza bo to cos poprostu wyprojektuje Ci wszystko co masz w głowie ,bez zadnego problemu ,poprostu

powie Ci to co chcesz usłyszeć i pokaże Ci to co chcesz zobaczyć i usłyszysz to i zobaczysz , nie dlatego że to coś tak powiedzialo tylko dlatego ze tak jest i to cos o tym wie ...... rozumiesz?

to cos nie pojawiło sie dlatego że o tym myślisz tylko myślisz o tym dlatego że to się pojawiło ...........

neuron

Postautor: procurator » 09 gru 2016, 12:30

Neuron
Wlasnie, ze nie mysle o tym.To sie pojawia znikad.Nagle.Nie przeraza mnie czestotliwosc , bo to bylo tylko 5 razy w ciagu 3 lat.Ale ostatnie 3 razy byly w ciagu ostatnich 6 miesiecy.Intensywne.

Ja nie jestem juz specjalnie uduchowiona osoba.
Wszystko wlasnie zmienilo sie przez fakt, ze prawie utonelam podczas nurkowania.I wtedy wszystko przewartosciowalo sie.Ale dokladnie w druga strone.Tam nic nie bylo-jak juz zabraklo tlenu.Pustka,ciemno, koniec i ta swiadomosc beznadziejnosci sytuacji.Zadnych anielskich wizji rodem z opowiesci.
Jedynie co moge stwierdzic, to napewno nie bylo mnie w moim ciele, bo slyszalam , ze ktos kaszle i wymiotuje.A potem otworzylam oczy i poczulam , ze to ja ja kaszle etc.

Ok- dziekuje wszystkim za ich wypowiedzi i pomoc w prywatnych wiadomosciach.
Pozdrawiam.
procurator

Postautor: neuron » 09 gru 2016, 13:27

procurator pisze:Tam nic nie bylo-jak juz zabraklo tlenu.Pustka,ciemno, koniec i ta swiadomosc beznadziejnosci

obawiam sie ze dokladnie tak tam jest , nie ma tam nic .....i jest tam wszystko

to mattaru , wieczna pustka , przestrzeń falista , miejsce gdzie zachodzi proces .....

Daath to miejsce istnieje pomimo tego, że jest niewidoczne

znajdujesz się w nieskończonej przestrzeni pomiędzy światami - światem widzialnego i światem niewidzialnego. W nieskończonej próżni. Wszystko jest ze sobą sprzeczne, a mimo to giną tutaj wszystkie sprzeczności. Tutaj wszystko jest możliwe, a mimo to niemożliwe. Nie jest łatwo pojąć siłę tego miejsca, tak bardzo jest ona nieuchwytna. U twojego boku pojawia się Aloha (przewodnik pustki) Rozpoczyna on z tobą podróż w świat tego, co niewidzialne.

Tutaj widzisz, jak każda możliwa i niemożliwa myśl, kazde uczucie, każde słowo, każde wyobrażenie zaznacza się w eterze i przyjmuje swoją niezależną formę. jest to królestwo, które znasz ze swych snów. Tutaj istnieją najwyższe i najniższe formy ludzkiego wyrazu, które kiedyś przemknęły przez umysł człowieka. Każda forma rozpuszcza się, kiedy nie jest przestrzegana. Jeśli jednak zostanie ona naładowana energią (poprzez uczucia i myśli), wówczas zaczyna pulsować i rozwija własne życie. Im więcej ludzi ładuje daną formę, tym większy jest wytwarzany przez nich prąd siły. Tutaj istnieje wszystko. Wszyscy ludzie są połączeni tą niewidzialną siłą. Zaczyna ona poprzez eter szukać swojego odpowiednika w świecie tego, co widzialne, i urzeczywistnia się w przestrzeni i czasie. Im silniej jest ona naładowana,tym wyraźniej będzie objawiać się w gęstym drganiu materii.

gra sił Dobrego i Złego zaczyna się w niewidzialnym świecie, zanim objawi się w świecie widzialnym. Zaczynasz rozumieć, że świat widzialny jest tylko formą wyrazu niepojętego, niewidzialnego świata i prądów siły, które w nim powstają. Odkrywasz, że jako człowiek zostałeś obdarzony ogromnymi zdolnościami. Odkrywasz, że boska siła objawia się przez ludzkiego ducha. Odkrywasz, że powolne, zagęszczone drganie czasu i przestrzeni służy temu, aby bez przeszkód wypróbować i wyszkolić to źródło nieograniczonych możliwości. Jesteś w pełni odpowiedzialny za wyrażanie swojej siły. Żyjesz miłością czy strachem? Dajesz się sprowadzać z dobrej drogi, manipulować sobą, jesteś podatny na wpływy z zewnątrz? A może to ty maniupulujesz rzeczywistością? Siła ta dotknęłą cię do głebi.

Otchłań jako "lodowate światy nicości zwane "Meon". Zatoka ta jest, w kategoriach nieskończoności, wytrzymałości i odległości, kosmiczną analogią nieskończenie bliskiego i nieskończenie ulotnego: drobnej i normalnie niezauważalnej szpary pomiędzy myślami, poddającej się hipersensytywnej uważności, nagłego wglądu w prawdziwe podłoże Istnienia. Tylko to jest Rzeczywistością, jedyną Rzeczywistością, i jest to Nie-Istnienie - noumenalne źródło, z którego powstaje świat przejawień

Świat, w którym nic nie jest prawdziwe, ponieważ wszystko jest możliwe.

Powstała otchłań tworzy studnię bez dna - studnię Urd, studnię życzeń. Chłonność tej przetrzeni rodzi pragnienie, pożądanie i żądzę. Tworzy się nieskończona przestrzeń (nieskończoność), której sednem jest sam jej nieograniczony potencjał

to tam jeśli nie jesteś świadoma możesz przypadkiem stworzyc wlasne piekło ......

Wraz z van Daath zaczyna się usuwanie własnych ograniczeń i cudzych przekonań. „Myślę, jednak nie jestem swą myślą. Czuję, jednak nie jestem swym uczuciem. Działam, jednak nie jestem swym działaniem. Żyję, jednak nie jestem swym życiem. Kto albo co myśli, czuje, działa i żyje poprzez mnie? Jakie siły we mnie działają?"

Siła nicości jest prącem podążającym za nieświadomością zbiorową. Jest siłą, która napędza ewolucję. Poprzez nią dochodzi do przejść kwantowych, nagłych przemian i zmian kierunków we wspólnocie ludzkiej. Jest ona również określana jako pole morfogenetyczne: jest to pole składające sięz nicości, w którym jednak zawarte jest wszystko - każda myśl, każde uczucie, każde słowo, które zostały wysłane przez człowieka.

Daath to wiedza ...... wszystkiego o wszystkim
Ostatnio zmieniony 09 gru 2016, 20:38 przez neuron, łącznie zmieniany 1 raz

neuron

Postautor: neuron » 09 gru 2016, 18:07

procurator pisze:Jednakze ostatnie info mowia o smierci i to mnie martwi.

nie wierz w to , za nic , oni nie znaja przyszlosci , "dusza" czy "duch" o ile to on , nie zna przyszlosci i nie ma opcji zeby ja znała

mój diabełek też jej nie zna i za każdym razem kiedy go o to pytam to mówi to samo , on nic nie wie, nawet co bedzie za minute , chyba że łże gamoń , kto wie ....

byc moze ona mowi o swojej śmierci , czy ona w ogole wie ze nie zyje juz tutaj ?? mi ponad rok zajeło wyjaśnienie jednej pannie że nie żyje , kłuciła się ze mną , pokazywała mi że jak to , ze ona tez ma palce, ciało, rece nogi itp itd

nie ogarniała w ogóle nic , a zgineła w jakims wypadku niby wiec to mozliwe , śmierć kiedy jest gwałtowna zawsze jest szokiem i w takim szoku mozesz tkwić setki lat jak nie wiecej ........ nie ogarniasz i nie masz pojecia co sie dzieje , tym bardziej ze w bardzo ograniczonym zakresie oni w tym stanie moga cokolwiek ogarnąć ......cos czuja , cos widza ale nie wiedza co i dlaczego ,czym to jest ani skąd itp itd

i tak się plączą łajzy po świecie i zawracają głowę ;)

neuron

Postautor: danut » 09 gru 2016, 18:38

neuron skąd skopiowałeś ten dobry tekst do poprzedniego postu? :D Bo drugi Twój post tym wiadomościom zawartym w tym wyżej zaprzecza.

"Odkrywasz, że boska siła objawia się przez ludzkiego ducha. Odkrywasz, że powolne, zagęszczone drganie czasu i przestrzeni służy temu, aby bez przeszkód wypróbować i wyszkolić to źródło nieograniczonych możliwości." - inna możliwość ducha ma takie same funkcje do spełnienia jak ta w tej naszej rzeczywistości, dlatego postać z tej innej możliwości nie przyzna ci racji, ze ona nie żyje, tak jakbyś to zrobił ty dzisiaj i w tej chwili, bo przecież żyjesz.

Nikt nie zawraca głów ludziom w tej rzeczywistości, bo wszystko ma swoją przyczynę. To zapętlenie i połączenie także.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi