Natalia Król pisze:Neuron jesteś nie fair- to,że Ty nie umiesz, nie chcesz....pozbyć się to nie znaczy ,że innym się nie uda. Bóg jest większy niż demony-wystarczy uwierzyć.
nie , Natalia zle to odebrałaś , to bez znaczenia czy ja w cos wierze czy nie , takie mam dośw a nie inne i dla mnie to tak wlasnie wyglada , widziałem więcej znaków niż bym chciał i nadal sam w nie nie wierze , nie wiem co to było i chyba nie chce wiedziec , moze to jakis bog mi daje znac ze istnieje i sie wkurza zem taki niedowiarek az zesłał i mi demona ktory mi zawraca d.... a ze mam olewczy do niego stosunek to sie czasem wscieka ze nikt nie traktuje go poważnie , cóż , pech
nie twierdze ze im sie nie uda , napisalem , moze ją ktos wyslucha o ile ktos nas w ogole slucha czego nie wykluczam ale jakos specjalnie mnie to nie porywa ...... chyba nawet w ogóle ........ napisalem tak bo nikt nie wie z czym lub kim mamy do czynienia tak naprawde , kto by to nie był i dlatego napisalem ze "bardzo inteligentnie" ....a pózniej jest placz i kupa w gaciach ze strachu i głupoty ....... nie mialem zamiaru byc nie fair , co mnie to ....
OneNight pisze:Tego typu historie słuchałem i czytałem setki razy. To mi cuchnie creepypastą. Godzina 3:33? Tablica ouija? Ciemna plama? Dmuchanie?
bingo
1Prawda1 pisze:Nie no tak też nie możemy twierdzić, bo pewnego dnia (a może właśnie tym razem) będzie to prawda i wtedy pomoc ma nie mieć miejsca?
no i dlatego pózniej jest masa klopotu i problem bo dzieci bawią sie granatem i ktos musi za kazdym razem sprawdzac i reagowac bo nie jestesmy w stanie jednoznacznie stwierdzic ze cos jest lub tego nie ma .....i po co to komu ? dziecko ma zryta psyche w jednym czy drugim przypadku .......
danut pisze:I mają po 13 lat, gdzie zmierza ten świat?
no, dokładnie ....... co tu sie wyprawia

OneNight pisze:legenda
śmiszne ale znam człowieka który twierdzi że to prawda i że to działa .......
czytałem o tym ale co to to nie wiem , nie moja bajka ....ale kiedys swego czasu duzo czytałem o niejakim Bardonie jesli znacie , ciekawy i mega dziwny typ , czech .....zamordowany przez tamtejszą ub w latach 50 ......
Franz Bardon
poczytaj o nim i jego dzialalnosci , polecam .......