Zbieg okoliczności?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Zbieg okoliczności?

Postautor: 1Prawda1 » 25 lis 2016, 20:50

To demon nie może obcować z 13sto latkiem?
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: danut » 25 lis 2016, 20:53

"Księga wycia" - na pewno? A ktoś tam może wył do księżyca? :D

Prawdo właśnei o to chodzi, że to tylko 13 latki a już :o obcują , czyli raczej mają demona w sobie/ i wzywają go świadomie.
danut

Postautor: OneNight » 25 lis 2016, 20:57

danut pisze:"Księga wycia" - na pewno? A ktoś tam może wył do księżyca? :D

Chciałem napisać geotia, ale księga wycia brzmi tak bardziej epicko :lol:

Dla niewtajemniczonych - geotia to najsłynniejsza okultystyczna księga, którą rzekomo napisał salomon. Zawarte w niej są opisy rytuałów, dzięki którym możemy prosto z piekła wezwać demona, który będzie nam służył. Ale to tylko taka legenda.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 25 lis 2016, 21:10

Natalia Król pisze:Neuron jesteś nie fair- to,że Ty nie umiesz, nie chcesz....pozbyć się to nie znaczy ,że innym się nie uda. Bóg jest większy niż demony-wystarczy uwierzyć.

nie , Natalia zle to odebrałaś , to bez znaczenia czy ja w cos wierze czy nie , takie mam dośw a nie inne i dla mnie to tak wlasnie wyglada , widziałem więcej znaków niż bym chciał i nadal sam w nie nie wierze , nie wiem co to było i chyba nie chce wiedziec , moze to jakis bog mi daje znac ze istnieje i sie wkurza zem taki niedowiarek az zesłał i mi demona ktory mi zawraca d.... a ze mam olewczy do niego stosunek to sie czasem wscieka ze nikt nie traktuje go poważnie , cóż , pech :)

nie twierdze ze im sie nie uda , napisalem , moze ją ktos wyslucha o ile ktos nas w ogole slucha czego nie wykluczam ale jakos specjalnie mnie to nie porywa ...... chyba nawet w ogóle ........ napisalem tak bo nikt nie wie z czym lub kim mamy do czynienia tak naprawde , kto by to nie był i dlatego napisalem ze "bardzo inteligentnie" ....a pózniej jest placz i kupa w gaciach ze strachu i głupoty ....... nie mialem zamiaru byc nie fair , co mnie to ....

OneNight pisze:Tego typu historie słuchałem i czytałem setki razy. To mi cuchnie creepypastą. Godzina 3:33? Tablica ouija? Ciemna plama? Dmuchanie?

bingo

1Prawda1 pisze:Nie no tak też nie możemy twierdzić, bo pewnego dnia (a może właśnie tym razem) będzie to prawda i wtedy pomoc ma nie mieć miejsca?

no i dlatego pózniej jest masa klopotu i problem bo dzieci bawią sie granatem i ktos musi za kazdym razem sprawdzac i reagowac bo nie jestesmy w stanie jednoznacznie stwierdzic ze cos jest lub tego nie ma .....i po co to komu ? dziecko ma zryta psyche w jednym czy drugim przypadku .......

danut pisze:I mają po 13 lat, gdzie zmierza ten świat?

no, dokładnie ....... co tu sie wyprawia :)

OneNight pisze:legenda

śmiszne ale znam człowieka który twierdzi że to prawda i że to działa .......

czytałem o tym ale co to to nie wiem , nie moja bajka ....ale kiedys swego czasu duzo czytałem o niejakim Bardonie jesli znacie , ciekawy i mega dziwny typ , czech .....zamordowany przez tamtejszą ub w latach 50 ......

Franz Bardon

poczytaj o nim i jego dzialalnosci , polecam .......
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: neuron » 25 lis 2016, 21:20

Natalia Król pisze:to,że Ty nie umiesz

no , nie umiem ......ale pociesze Cie

NIKT NIE UMIE ........Ty tez nie

już 12 pięknych kozaków poległo a każdy jak AS .......

neuron

Postautor: 1Prawda1 » 25 lis 2016, 21:44

Nie tak ostro, Natalia tylko chciała zaznaczyć, że nie wszystkich wkłada się do jednego wora, sęk w tym, że mamy do czynienia znów z tematem spraw ciężkich.

Od siebie dodam, że jeśli tego typu rzeczy będą się powtarzać u Ciebie Kama - porozmawiaj o tym z rodzicami, jeśli Cię oleją zaproponuj psychologa, że go potrzebujesz.
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: danut » 25 lis 2016, 21:49

neuron pisze:
Natalia Król pisze:to,że Ty nie umiesz

no , nie umiem ......ale pociesze Cie

NIKT NIE UMIE ........Ty tez nie

już 12 pięknych kozaków poległo a każdy jak AS .......

Każdy As polegnie, gdy Ty będziesz mocno przytrzymywał tę Zośkę przy sobie. U Ciebie ten demon to taki pikuś, tak powiem :lol: .
danut

Postautor: neuron » 25 lis 2016, 21:55

danut pisze:U Ciebie ten demon to taki pikuś, tak powiem

no, tez tak mysle , siedzi łajza i marudzi , coś tam próbuje dyskutowac ale olewka , nie mam czasu teraz .....
mimo ze nic nie robie , z nudów ide w poniedz ocieplac budy psom do schroniska , brrrrrr pójde za to do nieba a wolałbym nie ...

:D :D :D

neuron

Postautor: danut » 25 lis 2016, 22:00

Dobry uczynek i możesz w którejś z tych bud i ją zostawić ;) . A młodzieży koniecznie trzeba stworzyć jakieś inne autorytety niż lalka Barbie, Dzieci Mocy, Harry Potter, bo źle by było gdyby musiano już w takim wieku leczyć ludzi psychiatrycznie.
danut

Postautor: OneNight » 25 lis 2016, 22:15

Ejj, Harrego Pottera sie nie czepiaj. Już nawet wyszło "fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć", aczkolwiek nie polecam, bo ten anglik gada jakby miał flegmę i nic nie rozumiem - nie ma polskich napisów.

Co do neurona - to w końcu Zosia czy Zosiek? :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi