dzien dobry

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: dzien dobry

Postautor: Natasza » 22 lis 2016, 22:47

to zło musi się skończyć

p.s.
Mirku ty nawet nie wiesz i żywię nadzieję, że nigdy się nie dowiesz co znaczy opłakiwać swoje dziecko
takiego płaczu i takiej rozpaczy nie wytrzymało by twoje serce
a obłęd zaczynałby i kończył każdy ruch wydawanej sekundy
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: agnieszkag » 23 lis 2016, 10:17

Soldado kochany

Po prostu serce mi sie scisnelo.
Tak bardzo to wszystko straszne. Swiat jest okropnym miejscem.
Rozumiem co czujesz , wspolczuje I przytulam najmocniej jak potrafie.
Straszne to co napisales.
agnieszkag

Postautor: annahdz » 23 lis 2016, 11:59

Tęsknimy za obecnością, cierpimy z powodu rozłąki i tylko miłość daje nam sile i nadzieję na kolejny dzień.... pięknie napisaliście, choć serce pęka patrząc na cały Wasz ból, ból moich rodziców. Soldado współczuję, to straszne. Jakakolwiek wiadomość o śmierci, szczególnie takiej nagłej niespodziewanej strasznie odbija sie na człowieku, dla mnie to jest zawsze wstrząs, myśli na niczym skupić nie można. Wracają tylko wspomnienia, wspólne chwile, wspólny uśmiech i bliskość. Te wspomnienia warto pielęgnować, wierze ze one wrócą. Tak mówię Rodzicom, że jeszcze będziemy mieli szanse by być blisko, razem, we czwórkę jak dawniej...tak czuję. Brata choć juz nie ma, to jest blisko we snach, wspomnieniach i daje bardzo dziwnie znać ;) Choć czuć te obecność nie daje ona pocieszenia, wiem Agnieszko lecz jest nadzieja i ona nas karmi i daje możliwość dalszej egzystencji tu i szukania jakiegoś sensu w tym bałaganie.
Awatar użytkownika
annahdz

Postautor: Mirek » 29 lis 2016, 12:39

Obrazek
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Zuna » 30 lis 2016, 14:58

Soldado bardzo, bardzo mi przykro z powodu Twego kolegi. Z jego duszą jednak wszystko jest dobrze. Reinkarnacja... to odpowiedź! Piszę, ponieważ traumatyczne przeżycie Tobie szkodzi, dużo energii życiowej utraciłeś ..., Na przekór złu otaczaj się wiarą, spokojem, miłością. Pomoże to i Tobie i koledze, naszym bliskim po tamtej stronie jest o wiele ciężej gdy dociera do nich energia smutku, gniewu , żalu. Pozdrawiam Cię ciepło, bądź silny ufnością w najwyższe dobro i sprawiedliwość , one zatriumfują prędzej czy później ...
Zuna

Postautor: soldado » 01 gru 2016, 22:51

Zuna pisze:Soldado bardzo, bardzo mi przykro z powodu Twego kolegi. Z jego duszą jednak wszystko jest dobrze. Reinkarnacja... to odpowiedź! Piszę, ponieważ traumatyczne przeżycie Tobie szkodzi, dużo energii życiowej utraciłeś ..., Na przekór złu otaczaj się wiarą, spokojem, miłością. Pomoże to i Tobie i koledze, naszym bliskim po tamtej stronie jest o wiele ciężej gdy dociera do nich energia smutku, gniewu , żalu. Pozdrawiam Cię ciepło, bądź silny ufnością w najwyższe dobro i sprawiedliwość , one zatriumfują prędzej czy później ...

Tak, bardzo dużo energii ostatnio straciłem.
Praktycznie codziennie nieoficjalnie docierały do mnie szczegóły tej makabrycznej zbrodni.
Zaoszczędzę to wszystkim i tutaj już na ten temat nie będę o tym pisał.

Również Cię pozdrawiam serdecznie.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Zuna » 02 gru 2016, 09:14

dobrym sposobem podnoszenia energii są głębokie oddechy praniczne(brzuszne), z wstrzymaniem na 4 sek. oddechu między wdechem , a wydechem. Kilka takich oddechów dla każdej czakry bardzo zasila i wzmacnia. Sposobów jest różnych wiele, sam na pewno też dużo wiesz. Gdybyś jednak czegoś potrzebował, daj znać.

Pozdrawiam
Zuna

Postautor: annadekiel » 06 gru 2016, 12:48

Hej, mam na imię Anka, jestem nowa na forum, na razie czytam. Miłego dnia!
annadekiel

Postautor: Xsenia » 06 gru 2016, 21:39

Witaj serdecznie Aniu :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: Hansel » 07 gru 2016, 13:52

Cześć
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
Awatar użytkownika
Hansel

PoprzedniaNastępna

Wróć do Witamy!