Ja również z tego powodu nad nią siedzę i ją rozpracowuję.
danut pisze:Ale zadałam pytanie jaką naprawdę wiedzę to niesie?Jakoś rytualizm ogłupiał ludzi przez tysiące lat i nic nie odkryto, nauczono się nim tylko straszyć innych i manipulować nimi. To co prezentuje ezoteryka na tych starych wiadomościach się opiera i na wyczytanych gdzieś starych poradach magicznych. Dziś gdy mamy dobrze rozwiniętą naukę z każdej dziedziny jesteśmy w stanie odpowiedzieć co i kiedy za co odpowiada. Zdziwiłbyś się ile na ten sam temat wie psychiatria, neurologia i psychologia, to czy nie warto po te wiadomości sięgnąć , zamiast powracać do ciemnych wieków?
jaKrzyś pisze:OneNight pisze:Krzyś, tu nie chodzi o faktyczne wstrzmanie moczu, ale o napięcie odpowiednich mięśni gdzieś w okolicach. Celowo dałem cudzysłów...
Przepraszam...chyba za mocno "pojechałem po bandzie". Przepraszam

Mirek pisze:Wiedzę należy używać tylko w dobrych celach. Takie jest moje zdanie.
jaKrzyś pisze:Jaką to niesie wiedzę? To powiedz co daje pełne przebudzenie Kundalini...wtedy poznasz tą wiedzę. Rytuały mogą nas do czegoś doprowadzić, chociaż nie muszą...do Kundalini nie potrzeba tego. Nauka dopiero uczy sie...o ciele astralnym, o energiach wewnątrz nas, o Kundalini. I ja chcę się czegoś dowiedzieć...ale czegoś konkretnego.
Nigdy nie słyszałam by to
rytuały do takich sytuacji
doprowadziły, a ja ich doświadczyłam
i co mi teraz odpowiesz ?

danut pisze:A przecież, że ci powiem. Masz taką energię, ze jesteś w stanie wyskakiwać i zeskakiwać na duże wysokości i z dużych wysokości sprawnie jak sarna, pokonać wysoką wodę i przejść pod nią po dnie zupełnie przez inną rzeczywistość, dociskać dłonie do rozżarzonej blachy do czerwoności i nie mieć oparzeń, sprawić by ta rzeczywistość na ciebie nie oddziaływała, bo odrywasz się od tej uznanej za taką twardą rzeczywistości, a w rzeczywistości będącą tylko holograficznym obrazem, który można zmieniać i wymieniać na te momenty. Nigdy nie słyszałam by to rytuały do takich sytuacji doprowadziły, a ja ich doświadczyłam i co mi teraz odpowiesz?
OneNight pisze:Nigdy nie słyszałam by to
rytuały do takich sytuacji
doprowadziły, a ja ich doświadczyłam
i co mi teraz odpowiesz ?
A dowody gdzie? Mamy wierzyć na słowo?
A ja byłem na Alpha Centauri - i co mi teraz odpowiesz?
wiem, ze uwielbiasz hihyhihi

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości