Voldo pisze:Kto wie, kto wie.
Tak, to też jest zbiorem literek nic nie wnoszącym do tematu, wiem.
Filtr przez który przepuszczasz swoje posty wydaje się być cokolwiek przestarzały i dalej nie wiadomo o co chodzi. Może cofniesz się do mojego postu pisanego po dłuższej przerwie i dasz upust swoim pisarskim możliwościom. Nie oczekuję wyników dorównujących blogowi ale wyraziłbyś przynajmniej swoją opinię o forum i czy można mówić, że spełnia pokładane w nim oczekiwania zarówno przez tych znających spirytyzm, jak i nim zainteresowanych.
Jeśli wchodzę do jakiegoś sklepu, to mniej więcej wiem czego szukam lub co potrzebuję. Jesteś na forum i też masz jakiś cel lub z jakichś pobudek stałeś się jego użytkownikiem.
Masz jakiś poważny zamiar czy tylko tak sobie wchodzisz do tego umownego sklepu żeby po prostu połazić, ponarzekać na tego czy innego klienta? Czy wydaje Ci się, że jesteś ważniejszą personą od niejednego z nich i możesz pozwolić sobie na robienie uwag i krytykować obecność odwiedzającego w miejscu wspólnym dla wszystkich?
Zbyt dużo postów jest zlepkiem kilku słów, jakby umysł piszącego nagle dostał zadyszki.
Skoro brak czasu i zmęczenie daje się we znaki, to lepiej wypocząć i potem spróbować napisać coś bardziej treściwego. Dukanie świadczy o braku przygotowania, co chyba nie jest żadną tajemnicą. Wklepywanie byle czego dla podniesienia stanu licznika obniża loty forum i znacznie pogarsza jakość znajdujących się tam wiadomości.