Krzysztoff pisze:czarnyMag pisze:To Forum ktoś założył! Miał swoje ideały! W coś wierzył! Komuś ufał!![]()
no więc ?!
Jak pisząc w oparciu o swoje domniemania, przemyślenia, doświadczenia, sumienieCzy "KTOŚ" to weryfikuje?!
Bo ja jednak chciałbym się zderzyć z "BETONEM" wiary lub w oparciu o wiarę w prawdziwość domniemań Pana Szanownego Francuza Kardeca
![]()
![]()
Ktoś nad tym co pisał i w oparciu o "swoje - Jego" (autora i prekursora spirytyzmu) przekonania PANUJE ?!![]()
Czym obecnie jest SPIRYTYZM tegoż forum?! Wiarą we wszystko co ludzki umysł wymyśli?!![]()
Ktoś tu w ogóle panuje nad czymkolwiek?!
A więc opierając się na "spirytyzmie" mówisz - JESTEM ATEISTĄ![]()
Widzę Czarny Magu że testujesz granice wolności swoich wypowiedzi , myślę że osiągnąłeś już tą granicę
Właściwie nie widzę potrzeby dalszego tolerowania walk różnych ezoteryków na tym forum i różnych agresywnych zachowań.
Masz rację - jest pewna granica pomiędzy tolerancją a biernością , myślę że przeszliśmy już na stronę bierności. No ale to się zmieni
Jeżeli ktoś jest zainteresowany spirytyzmem, rozwojem moralnym - zapraszamy na forum, jeżeli łamiesz regulamin, toczysz ciągłe wojny, obrażasz albo straszysz innych - ban.
Co do uwag do Spirytyzmu - jeżeli masz jakieś konkretne pytanie (mówię konkretne) - to zadaj
Jeżeli potrzebujesz pomocy - to powiedz wreszcie o co Ci chodzi
Krzysztoff - rozwój moralny to może Mi podawać A.K. a nie pan schizofrenik z Brazylii który napisał 400 książek
"dziękuję Eminencjo, przepraszam za odstępstwo Eminencjo"
Zanim mnie usuniesz odpowiedz na pytanie: czemu Francisco Cândido Xavier nie odpowiedział na pytanie zadane mu przez telewizję a bezpośrednio przez "medium widzące" ?!
Dla mnie osobiście bał się konfrontacji z takim jak ja publicznie w TV!