Tzw. USTĘPSTWA - byle do przodu

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Tzw. USTĘPSTWA - byle do przodu

Postautor: czarnyMag » 07 paź 2016, 12:47

Krzysztoff pisze:
czarnyMag pisze:To Forum ktoś założył! Miał swoje ideały! W coś wierzył! Komuś ufał! :twisted:
no więc ?!
Jak pisząc w oparciu o swoje domniemania, przemyślenia, doświadczenia, sumienie :) Czy "KTOŚ" to weryfikuje?! :lol: Bo ja jednak chciałbym się zderzyć z "BETONEM" wiary lub w oparciu o wiarę w prawdziwość domniemań Pana Szanownego Francuza Kardeca :lol: :lol:
Ktoś nad tym co pisał i w oparciu o "swoje - Jego" (autora i prekursora spirytyzmu) przekonania PANUJE ?! :twisted:
Czym obecnie jest SPIRYTYZM tegoż forum?! Wiarą we wszystko co ludzki umysł wymyśli?! :twisted:
Ktoś tu w ogóle panuje nad czymkolwiek?!

A więc opierając się na "spirytyzmie" mówisz - JESTEM ATEISTĄ :lol: :twisted:

Widzę Czarny Magu że testujesz granice wolności swoich wypowiedzi , myślę że osiągnąłeś już tą granicę
Właściwie nie widzę potrzeby dalszego tolerowania walk różnych ezoteryków na tym forum i różnych agresywnych zachowań.
Masz rację - jest pewna granica pomiędzy tolerancją a biernością , myślę że przeszliśmy już na stronę bierności. No ale to się zmieni

Jeżeli ktoś jest zainteresowany spirytyzmem, rozwojem moralnym - zapraszamy na forum, jeżeli łamiesz regulamin, toczysz ciągłe wojny, obrażasz albo straszysz innych - ban.

Co do uwag do Spirytyzmu - jeżeli masz jakieś konkretne pytanie (mówię konkretne) - to zadaj

Jeżeli potrzebujesz pomocy - to powiedz wreszcie o co Ci chodzi

Krzysztoff - rozwój moralny to może Mi podawać A.K. a nie pan schizofrenik z Brazylii który napisał 400 książek :) Krzyszroff jesteście już przegrani bo na Panu A.K. obecnie opiera się większość - ale tylko na nim i nie na kontynuatorach jego teorii :lol:

"dziękuję Eminencjo, przepraszam za odstępstwo Eminencjo" :lol: Tak mówił w Tv Brazylia Twój Mistrz Prawdy :lol: :twisted:

Zanim mnie usuniesz odpowiedz na pytanie: czemu Francisco Cândido Xavier nie odpowiedział na pytanie zadane mu przez telewizję a bezpośrednio przez "medium widzące" ?! :lol: :twisted:
Dla mnie osobiście bał się konfrontacji z takim jak ja publicznie w TV! :lol: :twisted:
Ostatnio zmieniony 07 paź 2016, 13:28 przez czarnyMag, łącznie zmieniany 1 raz
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 07 paź 2016, 13:27

i zobaczcie do czego dochodzimy - do prawdy!

te tajemnice , brak konkretów , brak czytelnej i jednoznacznej odpowiedzi, tworzenie wyrafinowanej filozofii ze strzępów niemych sygnałów , które dostrzega parę osób i wszystko przez to , że ten cały astral jest jednym wielkim cyrkiem

zakręcono nami wszystkimi , całym światem . rzesza ludzi będzie szukała w tym jakiejś głębi , że to tak musi być byśmy sami coś lepili , ale robimy to jak ślepcy
dorabiając kolejne prawdy
na szczęście kilka osób dobrze się przebudza i już widzi czym to wszystko jest

jedną wielką sciemą
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 07 paź 2016, 13:31

Natasza pisze:i zobaczcie do czego dochodzimy - do prawdy!

te tajemnice , brak konkretów , brak czytelnej i jednoznacznej odpowiedzi, tworzenie wyrafinowanej filozofii ze strzępów niemych sygnałów , które dostrzega parę osób i wszystko przez to , że ten cały astral jest jednym wielkim cyrkiem

zakręcono nami wszystkimi , całym światem . rzesza ludzi będzie szukała w tym jakiejś głębi , że to tak musi być byśmy sami coś lepili , ale robimy to jak ślepcy
dorabiając kolejne prawdy
na szczęście kilka osób dobrze się przebudza i już widzi czym to wszystko jest

jedną wielką sciemą

..ale Szanowna Pani się nie wypowiada konkretnie - szkopuł w tym :lol: kto według Szanownej Pani się przebudził? Uściślenie? :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natalia Król » 07 paź 2016, 13:46

Jak dobrze mają Ci co nie muszę tyle myśleć :)
Natalia Król

Postautor: czarnyMag » 07 paź 2016, 14:01

Natalia Król pisze:Jak dobrze mają Ci co nie muszę tyle myśleć :)

Moja rada: Oprzyj się tylko na swoim sumieniu - tylko w oparciu o swoje sumienie będziesz sądzona! :twisted: Albo olej to i rób co inni ci podpowiadają :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 07 paź 2016, 14:41

nie zostanie poddany manipulacyjnemu osądowi ten kto ma świadomość
i nikt nikogo nie będzie karał ani wmawiał mu win
od razu izolujcie i blokujcie podszywa i nie dawajcie się psychotestom żadnych bogów i sędziów- kto zapamięta ten wykorzysta to co przeczytał

szeregi się zwężą
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi