danut pisze:ale wydaje mi się ze jest tam wpis o naukach sekciarskich, czy o praktykowaniu zakazanej magii?
Że Natasza? Ona i nauki sekciarskie? A ile już osób przekabaciła do swojej sekty na tym forum bo nie zauważyłem?
danut pisze:ale wydaje mi się ze jest tam wpis o naukach sekciarskich, czy o praktykowaniu zakazanej magii?

danut pisze:Pawełek trzeba umieć patrzeć
Wszystkie dyskusje muszą być prowadzone z poszanowaniem pozostałych użytkowników forum. Nie musimy się we wszystkim zgadzać, jednakże kategorycznie zabrania się:
- drwienia z innych osób, w tym z ich niewiedzy na jakikolwiek temat - zadawanie pytań, nawet naiwnych jest lepsze niż zadufanie w sobie i przekonanie o własnej nieomylności
- wyśmiewania czyichś poglądów - nie musimy się zgadzać we wszystkim, szanujmy jednak prawo innych do wyrażania swoich przekonań

danut pisze:No właśnie drwienie z poglądów, doświadczeń innych i próby narzucania wiary w to że jej kosmita o mnie opowiada, mnie przekazuje , ja mam się go bać , bo i tu groźby co mi tam zrobią , itd. Naprawdę nie widzicie tego w jej wpisach, czy śnię? Czy to nie jest bezpardonowe narzucanie drugiej osobie swoich poglądów?
neuron pisze:drogie Panie , o co wy się sprzeczacie ??
Mirek pisze:neuron pisze:drogie Panie , o co wy się sprzeczacie ??
Pewnie same już zapomniały, o co.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości