Masz audycje do wysłuchania, może ona będzie mogła cokolwiek rozjaśnić ci w tej sprawie.
https://www.youtube.com/watch?v=9RODc-H ... e=youtu.be
Jagoda_ pisze:Moze to tak nieladnie sie wtracac w czyjas dyskusje, ale moim zdaniem odpowiedzi na te pytania znajdziesz bez problemu w ksiazce Wdrowka dusz Dr Newtona, wszystko spojnie i logicznie wyjasnione, nic sie tam z soba "nie gryzie". Polecam, bo klaruje naprawde wiele spraw.
Estia72 pisze:Jagoda_ pisze:Moze to tak nieladnie sie wtracac w czyjas dyskusje, ale moim zdaniem odpowiedzi na te pytania znajdziesz bez problemu w ksiazce Wdrowka dusz Dr Newtona, wszystko spojnie i logicznie wyjasnione, nic sie tam z soba "nie gryzie". Polecam, bo klaruje naprawde wiele spraw.
Hej JagodaCzytalam ksiazke "Wedrowka Dusz" i gdy to czytam to dostaje bialej goraczki...
![]()
na samo slowo przewodnicy, rada starszych , tych niebieskich i zoltych majacych sie za mistrzow i zaawansowanych...odpala mi sie bomba w kieszeni ktorej nie posiadam...
a juz opis podwojnego sadu/oceniania to przegiecie, nie wspominajac o grupach i szkolach...i oddzieleniach poszczegolnych dusz...
danut pisze:
a Natasza pisze o orbach, chociaż te orby którymi tak wielu się jara to tylko kurz, pył na obiektywie, czasami płatki śniegu, czasami iskra z ogniska, lub palonego akurat papierosa, to te kule energii prawdziwie zaobserwowane są ...
danut pisze:Widziałam oprócz tej mojej złocistej, białą, która rozwinęła się w ruchu jak wstążka i sunęła po duszę zmarłego w tym samym czasie człowieka, centralnie w kierunku jego domu, musiała być jego kulą, jego kompleksem świadomości zjawiającym się tu po to żeby wrócić z zapisem jego istnienia tu do źródła.
I jeszcze należy zwrócić uwagę na to, ze i my swoją okrojoną świadomością na podobieństwo tej szerszej możemy tworzyć takie myślokształty, kule zapisane własną sugestią,"Psi Bale"jak tam to nie określają wszelacy "magowie", które to potrafią przesyłać do innych ludzi, a wszystko ten rodzaj informacji zachodzi w obrębie naszej rzeczywistości i w naszym fizycznym polu, ja z taką się nie zaprzyjaźniłam, wręcz przeciwnie - odepchnęłam ją i wyszły z niej czarne węże, wróciły i oplotły samych jej twórców.
Natasza pisze:może dlatego, że jesteśmy energią i ona po nas zostaje
i tylko jest pytanie na jak długo ma zasilanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 0 gości