czarnyMag pisze:Są sny i sny - przeczytaj to co napisałem w temacie "Sny i wywieranie wpływu" - to też był sen!
czarnyMag pisze:To nie uciekaj jak takie coś widzisz tylko zapytaj "kim jesteście?" Co Ci mogą zrobić?
To samo do "tej kobiety" - co ona Ci może zrobić? Albo wpadnie w szał i się odsłoni albo Cię pouczy że jesteś niegrzeczny.
czarnyMag pisze:To nie uciekaj jak takie coś widzisz tylko zapytaj "kim jesteście?"
neuron pisze:czarnyMag pisze:To nie uciekaj jak takie coś widzisz tylko zapytaj "kim jesteście?" Co Ci mogą zrobić?
To samo do "tej kobiety" - co ona Ci może zrobić? Albo wpadnie w szał i się odsłoni albo Cię pouczy że jesteś niegrzeczny.
nie da sie uciec w zaden sposob , juz probowałem ..... nie ma szans .
nigdy nie udalo mi sie zadac im zadnego pytania , tylko jeden jedyny raz zapytalem czy moge cofnąć czas i uslyszalem ze moge tylko oni mi na to nie pozwolą .....tyle .
a sorry , teraz to sobie przypomnialem , ta istota w dlugim plaszczu ktora trzymala mnie za reke , mialem do niego straszne pretensje wtedy , pozniej przez 2 czy 3 dni nie moglem dojsc do siebie prawie , mialem pretensje ze mnie tu zostawili i pytalem dlaczego , ale to jest tak glupie i niedorzeczne ze to chyba poprostu wyobraznia , bo niby co ?? kto mialby mnie zostawiac i gdzie , no i dlaczego ? z jakiej okazji moge miec takie pretensje do jakiejs istoty ....to bzdura jakas i tyle bo co innego .
czarnyMag pisze:Ten gość to pewnie Twój opiekun ducha
neuron pisze:czarnyMag pisze:Ten gość to pewnie Twój opiekun ducha
hmm no niezle ,szkoda tylko ze niemowa .....
czarnyMag pisze:A nie masz jakiś szczególnych zdolności typu bez nauki potrafisz naprawiać elektronikę itp.? Moja córka lat 6 potrafi poprawić błędy zaistniałe w systemie kompa - sama nie wie jak to robi ale potrafi powtórzyć to co zrobiła i ponownie poprawić na dobre, potrafi naprawić zepsuty smartfon coś przyciskając albo "przeprogramować"
...czasami się zastanawiam czy ona wcześniej nie prowadziła pojazdów typu ufo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości