potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: czarnyMag » 07 wrz 2016, 10:42

Są sny i sny - przeczytaj to co napisałem w temacie "Sny i wywieranie wpływu" - to też był sen!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 11:30

czarnyMag pisze:Są sny i sny - przeczytaj to co napisałem w temacie "Sny i wywieranie wpływu" - to też był sen!

ehh co tu się wyprawia .....
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: czarnyMag » 07 wrz 2016, 11:37

To nie uciekaj jak takie coś widzisz tylko zapytaj "kim jesteście?" Co Ci mogą zrobić?
To samo do "tej kobiety" - co ona Ci może zrobić? Albo wpadnie w szał i się odsłoni albo Cię pouczy że jesteś niegrzeczny.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 11:43

czarnyMag pisze:To nie uciekaj jak takie coś widzisz tylko zapytaj "kim jesteście?" Co Ci mogą zrobić?
To samo do "tej kobiety" - co ona Ci może zrobić? Albo wpadnie w szał i się odsłoni albo Cię pouczy że jesteś niegrzeczny.

nie da sie uciec w zaden sposob , juz probowałem ..... nie ma szans .
nigdy nie udalo mi sie zadac im zadnego pytania , tylko jeden jedyny raz zapytalem czy moge cofnąć czas i uslyszalem ze moge tylko oni mi na to nie pozwolą .....tyle .
a sorry , teraz to sobie przypomnialem , ta istota w dlugim plaszczu ktora trzymala mnie za reke , mialem do niego straszne pretensje wtedy , pozniej przez 2 czy 3 dni nie moglem dojsc do siebie prawie , mialem pretensje ze mnie tu zostawili i pytalem dlaczego , ale to jest tak glupie i niedorzeczne ze to chyba poprostu wyobraznia , bo niby co ?? kto mialby mnie zostawiac i gdzie , no i dlaczego ? z jakiej okazji moge miec takie pretensje do jakiejs istoty ....to bzdura jakas i tyle bo co innego .

neuron

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 12:01

czarnyMag pisze:To nie uciekaj jak takie coś widzisz tylko zapytaj "kim jesteście?"

hmm nie wiem czy to moze miec i czy ma znaczenie , nigdy nie traktowałem tego serio , zawsze wydawalo mi sie ze to poprostu i raczej tylko wyobraznia , ale po tym co tu przeczytalem i czytam to juz nie jestem taki pewien .......
i jesli to mozliwe to chyba wiem kim oni są ......

w jakis sposob i nie wiem w jaki i jak to mozliwe oni zarządzają przestrzenią ..... nie wiem co to znaczy tak naprawde do konca i w jakim stopniu to mozliwe ....
my jako ludzie albo inaczej jako gatunek nie jestesmy w stanie tego zrobic w zaden sposob , czlowiek przez ograniczenia nie ma zdolnosci wyobrazic sobie braku przestrzeni , nie mamy takiej mozliwosci , to łatwo akurat sprawdzic , nikt doslownie nikt nie jest w stanie wyobrazic sobie braku przestrzeni ...... wiec moze w tym cos byc

i wiem ze to co my określamy jako gwiazdy czy planety oni nazywają KYON ......
nie wiem czemu tak i skad ta nazwa , ale jesli KYON to wiem ze chodzi o planety czy gwiazdy jako takie , w ogole.......

neuron

Postautor: czarnyMag » 07 wrz 2016, 12:01

neuron pisze:
czarnyMag pisze:To nie uciekaj jak takie coś widzisz tylko zapytaj "kim jesteście?" Co Ci mogą zrobić?

nie da sie uciec w zaden sposob , juz probowałem ..... nie ma szans .
nigdy nie udalo mi sie zadac im zadnego pytania , tylko jeden jedyny raz zapytalem czy moge cofnąć czas i uslyszalem ze moge tylko oni mi na to nie pozwolą .....tyle .
a sorry , teraz to sobie przypomnialem , ta istota w dlugim plaszczu ktora trzymala mnie za reke , mialem do niego straszne pretensje wtedy , pozniej przez 2 czy 3 dni nie moglem dojsc do siebie prawie , mialem pretensje ze mnie tu zostawili i pytalem dlaczego , ale to jest tak glupie i niedorzeczne ze to chyba poprostu wyobraznia , bo niby co ?? kto mialby mnie zostawiac i gdzie , no i dlaczego ? z jakiej okazji moge miec takie pretensje do jakiejs istoty ....to bzdura jakas i tyle bo co innego .

Ten gość to pewnie Twój opiekun ducha. A kim są "oni" ja nie wiem!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 12:03

czarnyMag pisze:Ten gość to pewnie Twój opiekun ducha

hmm no niezle ,szkoda tylko ze niemowa ..... :(

neuron

Postautor: czarnyMag » 07 wrz 2016, 12:13

neuron pisze:
czarnyMag pisze:Ten gość to pewnie Twój opiekun ducha

hmm no niezle ,szkoda tylko ze niemowa ..... :(

A nie masz jakiś szczególnych zdolności typu bez nauki potrafisz naprawiać elektronikę itp.? Moja córka lat 6 potrafi poprawić błędy zaistniałe w systemie kompa - sama nie wie jak to robi ale potrafi powtórzyć to co zrobiła i ponownie poprawić na dobre, potrafi naprawić zepsuty smartfon coś przyciskając albo "przeprogramować" :)
...czasami się zastanawiam czy ona wcześniej nie prowadziła pojazdów typu ufo :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 12:47

czarnyMag pisze:A nie masz jakiś szczególnych zdolności typu bez nauki potrafisz naprawiać elektronikę itp.? Moja córka lat 6 potrafi poprawić błędy zaistniałe w systemie kompa - sama nie wie jak to robi ale potrafi powtórzyć to co zrobiła i ponownie poprawić na dobre, potrafi naprawić zepsuty smartfon coś przyciskając albo "przeprogramować"
...czasami się zastanawiam czy ona wcześniej nie prowadziła pojazdów typu ufo

no , fajnie , to ciekawe .....ale dzieci chyba dzis są poprostu inteligentniejsze niz kiedys .....tak mysle
moj syn np jak mial 4 lata stale meczyl mnie dyskusjami o kosmosie , no :)

dzien w dzien kazdego wieczora przed spaniem pytal mnie zawsze tata porozmawiamy?? no to ja zawsze mowilem ze jasne i pytalem o czym , a on ze o kosmosie , nigdy nie traktowalem tego powaznie bo dzieci maja wyobraznie no i z bajek zapamietuja mase bzdur , ale zaskakiwal mnie zawsze , no bo skad dziecko w wieku 4 lat np wie i jest o tym przekonane ze kosmos jest okrągły :) planety są okrągłe albo to ze czern tak naprawde jest tylko jednym z wielu kolorów ..... i chodzilo mu wlasnie o czarny kolor ktorym wypelniony jest wszechswiat ,a jak pytalem skąd o tym wie to zaraz sie irytował ze jak , ze tata kazdy o tym wie tylko ty jeden nie , no , takie jaja, takie pierdoly ale potrafia czlowieka zastanowic , skad taki gnojek wie takie rzeczy albo skad w ogole czerpie takie teorie , mniej lub bardziej trafne ...... świnka peppa? tomek i przyjaciele ?? no i moj mlody dzis ma juz 8 lat i nadal mnie zaskakuje , np ostatnio poprosil mnie o gre , bardzo chcial miec pewna gre na komputer no i kto zgadnie jaka gre moze chcec 8 letni gnojek ?? strzelanke? nie , jakies rpg? nie , zadne tam bzdury ,moj mlody jest jakims dziwnym mechanikiem i ciagle cos buduje i usprawnia ,wymysla i kombinuje , i jak mi pokazal ta gre to mnie tez zastanowilo , gra nazywa sie scrapmechanic ...... w zyciu bym nie powiedzial ze go to zainteresuje , kazdy w jego wieku strzela sie ze soba w sieci i tyle ich interesuje ale nie jego , on buduje jakies statki z kosmosu , cos wymysla i usprawania a wczoraj powiedzial mi ze musi uzbierac milion zloty , i mysli ze w ciagu 10 lat mu sie uda, na co Ci synu milion zloty zapytalem a ten mi mowie ze potrzebne mu bo musi gdzies byc jakis lepszy komputer niz te ktore w ogole sa i taki mu jest potrzebny .....i dlatego potrzebuje tyle kasy ,az sie boje co z takim kompem taki gnojek móglby wymyslec, takie to ma marzenia moj 8 letni synal ..... o co chodzi , nie wiem , chyba nawet nie chce wiedziec, jak to dziecko , ma wyobraznie i tyle

ja akurat nie mam chyba zadnych specjalnych zdolnosci , a technicznie to juz w ogole lipa , ja jestem muzykiem .......
no chyba ze pod specjalne zdolnosci podciagniemy u mnie powazne zainteresowanie przedmiotami mega scislymi z ktorymi w szkole zawsze mialem ogromne trudnosci , moze nie przez brak zolnosci ale na pewno przez brak checi do nauki tego , poprostu mnie mdlilo na mysl o matmie ,fizyce itp ...... ale od conajmniej 10 lat nie wiem czemu i skad to sie wzielo raptem ogarniam wszystkie te przedmioty i do tego jeszcze filozofie , czuje sie tak jakbym zajmowal sie tym od zawsze ...... totalny zwrot ...... malo tego ze okazuje sie ze to bardzo lubie to i fascynuje mnie to ,ciekawi i do tego rozumiem o co chodzi ..... a nie bylo tak , bylo dokladnie odwrotnie .......

ale to chyba zadna specjalna zdolnosc , w koncu to ciekawe tematy i nie trzeba byc geniuszem zeby sie tym zainteresowac .

neuron

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 13:05

to było jakos na poczatku grudnia w 2010 r albo 2011 r .....ale chyba w 2011 r jakos tak zaraz po moich urodzinach , poczatek grudnia w kazdym razie ....
wieczorem , siedzialem w domu juz i cos tam chyba czytalem ...juz nawet nie pamietam dokladnie , tak czy inaczej na luzie w domu , bez zadnego cisnienia ...... i wtedy go zobaczylem .. do tej pory jestem swiecie przekonany ze to poprostu jakas taka mysl od czapy mi sie pojawila w glowie bo w koncu czlowiek stale o czyms mysli , swiadomie lub nie ........ to trwało ułamek sek doslownie , ale do tej pory pamietam twarz tego faceta ,jego wzrok itd i w glowie pojawilo mi sie haslo ale to bylo takie inne w sensie jakby ta mysl nie pochodzila odemnie tylko jakby mi ktos raptem przerwal moj tok myslenia w ogole ,wsadzil to haslo i tyle , to byl ulamek sek , az mnie wzdrygnelo i pamietam ze zaskoczony pomyslalem ze wow, co to bylo ? a tylko przech chwilke zobaczylem tego goscia i razem z nim pojawilo sie to hasło "transport informacji" doslownie , i po chwili olalem sprawe i tyle , ale nie wiem czemu i w jaki sposob ale od tamtej pory nie daje mi to spokoju , pamietam jak tydzien pozniej po tym zdarzeniu to czulem wrecz ze musze sie dowiedziec o co chodzi , ze jaki transport i jakiej informacji , doslownie jakby mnie cos chcialo zmusic zeby zaczal szukac i wnikac wlasnie w to ....no bzdura jakas z kosmosu ale do tej pory tak mam ....... tylko nie wiem o jaki transport i jakiej informacji ..... moze i jest to jasne i oczywiste , nie twierdze ze nie i mi tez rozne teorie do glowy przychodzily i przychodza ale nie poddaje sie wyobrazni i nie ulegam paranoi , przynajmniej sie staram jak moge ....... wiec nie swiruje ale to tez zastanawia ..........

w ogóle mieszkam nad rzeka , nie jakies tam zrodelko tylko mega rzeka , jakies 300 m od wody doslownie, i jak to na takich terenach czy to w nocy czy nad ranem czesto i gesto pojawia sie mgłą , czasem to jest tak ogromna ze az myslisz co sie dzieje , i kiedys podchodze do balkonu zeby wyjsc zapalic patrze a tu nie widac nawet barierki , mleko totalne , mega mgła taka ze reki wlasnej nie widac , no ale wychodze i pale , i mysle o tej mgle i biore tel i dzwonie do znajomej i mowie , wow dziewczyno ale mgla u mnie na maxa jakby ufo mialo zaraz wyladowac ...a ta do mnie mowi ze czemu sie dziwie ze przeciez wiem dobrze ze wyladuje ...... az mnie ciarki przeszly ,poczulem sie nieswojo w tej mgle , mimo ze stalem na wlasnym balkonie we wlasnym domu to poczulem sie dziwnie conajmniej

neuron

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi