potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 18:01

wow ....... Natasza ......poprostu mnie zatkało ......
to niesamowite to o czym mówisz ......

z tym człowiekiem jestem w stałym kontakcie i nie tylko z tym ...... mam nadzieje wkrótce dowiedzieć się więcej o tym co się dzieje u mnie .....
ja sam nie czuje w żaden sposob nic niepokojącego , nie odbieralem ani nie odbieram zadnych negatywnych emocji itp nigdy nie czulem w najmniejszym stopniu ze cokolwiek mi grozi .....

to o czym napisałas , o tym ze przypominam jej kogos i dawne czasy , to samo dosłownie powiedziała mi jedna osoba już , a nawet więcej bo powiedziała tez ze byc moze dlatego tak wlasnie ja czuje , tak mocno i precyzyjnie bo jestem z nią w jakiś sposob związany ......... cokolwiek to znaczy , ale o tym ze jej kogos przypominam to doslownie slowo w slowo to samo powiedzial mi jeden czlowiek ......

miłość ...... nie mogę jej pomóc w tej kwestii , nawet gdybym chciał , jesli tak jest to ona nie znajdzie spokoju jeśli nie odejdzie i nie pozwoli sobie na wybaczenie .......
musi wiedzieć że , nic dla niej się nie skończyło , że tam czekają na nią ludzie którzy ją kochają i tam znajdzie miłość za którą teśkni , musi wiedzieć że kiedy przyjdzie czas to wróci tu i będzie szczęśliwa ......... musi wiedzieć że gdzieś żyje serce które bije tylko dla niej ........... i tylko tam znajdzie spokój ........

chce żeby wszyscy znalezli spokój , jeśli dane nam było się spotkać na granicy światów to z jakiegoś powodu , jeśli tym powodem jest potrzeba pomocy to wystarczy ,

no , to najwieksza przygoda w moim zyciu , nic tego w zaden sposob nie przebije , to najwieksza tajemnica zycia .
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Estia72 » 06 wrz 2016, 18:08

Natasza pisze:co do tej ,, zosi,, - ona ma swoje lata - przypominasz jej ,, dawne czasy,, - to osoba , która chce żyć i przeżyć to co jej nie było dane - miłość
pozdrawiam

Natasza nie chce sie wtracac w ten temat bo uwazam ze masz lepszy odbior odemnie....ale odnosnie tej osoby potwierdzilas tym wpisem to
jaka dostalam informacje....ta osoba/kobieta jest jakos powiazana z Neuronem. Ja dostalam informacje ze ona czekala... tak jak by na niego...On nie tylko przypomina jej dawne czasy On jest powiazane jakos z tamtymi/jej czasami...jest to cos zwiazane z poprzednia jego reinkarnacja...na poziomie duchowym jest miedzy nimi hmm...wiez...
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 06 wrz 2016, 18:11

neuron- oni nas widzą, bo oni żyją
fakt, to co Ciebie spotkało nie zdarza się każdemu, jesteś w każdym razie w wyjątkowej sytuacji , wyjątkowej ! bo uwikłanej w miłość
pozdrów ją głośno ode mnie - życzę wszystkiego co najlepsze dla tamtej strony także

teraz widzę co Estia napisała :) super!!!!
osobiście nie łączę tego z reinkarnacją
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 06 wrz 2016, 18:22

Z jakiego powodu dochodzi do spotkań na granicy światów? Bardzo często miejsce jest takim łącznikiem, tu dom. Miejsce, które jest związane i z osobą która nie żyje i z Tobą. Dzieje się tak, że gdy wracamy do wspomnień, często związanych z kimś kogo kochamy i przypominamy sobie chwile szczęścia przywołujemy je tak jakbyśmy wchodzili w to dane miejsce z przeszłości, ja nawet czuje zapachy takich miejsc.
danut

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 18:23

Estia72 pisze:jaka dostalam informacje....ta osoba/kobieta jest jakos powiazana z Neuronem. Ja dostalam informacje ze ona czekala... tak jak by na niego...On nie tylko przypomina jej dawne czasy On jest powiazane jakos z tamtymi/jej czasami...jest to cos zwiazane z poprzednia jego reinkarnacja...na poziomie duchowym jest miedzy nimi hmm...wiez...

no i jesteś kolejną osobą która mowi mi dokladnie o tym samym , nie wspomnialem wczesniej o poprzednim wcieleniu bo nawet dla mnie teraz to jest mocno abstrakcyjne
a to wlasnie uslyszalem juz od jednego czlowieka , dosłownie powiedział o związaniu jakąś przysięgą , slub itp i właśnie w czasie poprzedniego wcielenia , ale to jest tak niesamowita hipoteza ze ciężko mi w to uwierzyć , nawet teraz .........

neuron

Postautor: danut » 06 wrz 2016, 18:27

Bo neuron tu raczej nie ma powiązania ani z magią i z więzami krwi( bo już połapałam co ten człowiek ci naopowiadał :)) ani z reinkarnacją. Przeciwnie tu są nakładki dwóch rożnych rzeczywistości skupione na moment ich rozdzielenia się na alternatywne, tam jest ona, ty jesteś tu. Czy masz, miałeś siostrę?
danut

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 18:29

Natasza pisze:pozdrów ją głośno ode mnie - życzę wszystkiego co najlepsze dla tamtej strony także

ona tu jest , i jeśli to rozumie to już o tym wie ....... ona tu jest , teraz .......przy mnie .

miłość ........

zawsze kiedy nazywam ją skowronkiem , wtedy ona się śmieje , to jest takie inne i nie da sie tego pomylić z niczym innym .......

i nie mam pojęcia dlaczego nazywam ją skowronkiem ..... to już całkiem odjazd , nie traktuje jej jak "ducha" i mowię do niej na głoś , mimo ze nie musze ........ ale wole tak

neuron

Postautor: Natasza » 06 wrz 2016, 18:30

i takie podsumowanie ode mnie: nie znaliście się wcześniej, to stało się przypadkiem, po prostu czasami tak się zdarza , hmmm :P :P :P :P
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: neuron » 06 wrz 2016, 18:35

danut pisze:Czy masz, miałeś siostrę?

z tego co mi wiadomo to jestem jedynakiem , nigdy nie mialem rodzeństwa ....... no chyba że o czymś nie wiem , nie moge tego wykluczyć ...... tym bardziej ze moj ojciec miał duze powodzenie u kobiet i bardzo mu to odpowiadało ...... wieć kto wie ......... no i mój ociec był 4 razy żonaty i mam jednego przyrodniego brata , o tyle wiem .....

neuron

Postautor: Natasza » 06 wrz 2016, 18:38

dobrze napiszę to słowo : PACJENTKA a Ty się neuron teraz głów o co jej chodzi papappapa
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi