Po mojej "wizycie w tzw. zaświatach odblokowano mi lub sam sobie odblokowałem drogę która już jest poza "akcesoriami" typu notatki i książki czy krzyż i biblia
danut pisze:Wszystko staje się jasne
Natasza " Oni wiedzą co za chwilę powiesz i czujesz , że Twoja myśl jest ogólnodostępna - jakkolwiek można to usłownić
tak, doznanie jest wspaniałe, z tym, że nigdy nie byłam na tych spotkaniach w roli osądzanego."
Czarny Mag - "Przecież "on" przychodzi tylko do tych których chce "naprostować" na siebie. Czyli tych których uważa za "swoich"!
Natasza -",, demony,, -czyli pierwsi z pierwszych mają dość szkaradny wygląd , potrafią jednak zmieniać formę na jaką chcą ."
Czarny Mag -"Nie ma pierwszych z pierwszych - Wierzysz w to, to znaczy że ich program dociera do Ciebie - do mnie nie dociera bom ja równy wobec równych."
danut pisze:Wszystko staje się jasne
Natasza pisze:danut pisze:Wszystko staje się jasne
a ja czekam na konkluzję
czarnyMag pisze:Danut a czemu Ty nigdy mnie nie odebrałaś? Próbowałem się do Ciebie wielokrotnie dostać i zawsze mnie wywalano poza "tunel"Jesteś aniołem? Ty chyba twierdzisz że Jesteś ponad to. Ale przecież zakłóciłem sen nie takich gieroi - więc przyznaj się - jesteś...kim?
danut pisze:Dlatego poza tą rzeczywistością ich wygląd jest szkaradny. Mogą przemieszczać się w odpowiednie sobie obszary, bo z tych innych są zwyczajnie wypychani. Intelekt wszechświatowy segreguje podobne sobie świadomości w odpowiednie im miejsca aż do zerwania pomiędzy różnymi łączności i wyklarowania się tej jednej pięknej rzeczywistości pozbawionej wirusujących ją jej niegodnych. Przedmioty, amulety, zaklęcia i inne bzdety nie maja tu żadnego znaczenia, bo liczy się to co znajduje się w głębi danego człowieka duszy. Od powiedźcie sobie sami - kto z was i do której należnej sobie strefy należy. I jeszcze parę słów na temat rozpoznawania fałszu od prawdy- tylko fałsz ubiera się w strojne piórka, pomiędzy którymi ukrywa maleńkie elementy kłamstwa by mógł je bezpiecznie przemycić z ukrycia, prawda jest zwykle bolesna i naga, dlatego ze nie musi się ukrywać, bo nic jej nie zagraża. Ludzie unikający i bojący się bólu wybiorą kłamstwa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości