mmm, ciekawe jest to co piszesz
a właśnie w innym temacie pisałam, że jest w Tobie bardzo dużo dobra:)
widać zmianę w Tobie na plus:)
Natasza pisze:mmm, ciekawe jest to co piszesz
a właśnie w innym temacie pisałam, że jest w Tobie bardzo dużo dobra:)
widać zmianę w Tobie na plus:)
Natasza pisze:moim przeżyciem a tym samym moim doświadczaniem jesteś w tej chwili Ty
czarnyMag pisze:
No to gdzie Droga Nataszo widziałaś diabła ?! (.....)
A masz dużą wiedzę na jego temat....ale ja widziałem (jak i moderator forum magów i inni adepci) bestię uwięzioną w piekle![]()
To może zacznijmy jej opis - pośrodku morza lawy i ognia, na jego środku stoi klatka wielkości i....
poprowadź opis który poprowadził moderator (zgodny z moją prawdą) forum magów!
czarnyMag pisze:A może wolisz opis sądu nad duszą a więc: na środku czegoś co przypomina salę stoi jeden na przeciwko świetlistego za którego plecami jest złote światło które ma początek swój w sercu stojącego na schodach bytu a w twej głowie rozbrzmiewa pewność że ktoś ponad tym na schodach słucha i do głowy nie przychodzi kłamstwo lecz...co??! i gdzie jesteś wtedy TY?!
Natasza pisze:czarnyMag pisze:
No to gdzie Droga Nataszo widziałaś diabła ?! (.....)
A masz dużą wiedzę na jego temat....ale ja widziałem (jak i moderator forum magów i inni adepci) bestię uwięzioną w piekle![]()
To może zacznijmy jej opis - pośrodku morza lawy i ognia, na jego środku stoi klatka wielkości i....
poprowadź opis który poprowadził moderator (zgodny z moją prawdą) forum magów!
troszkę okroiłam Twoją wypowiedź
gdzie widziałam ,, diabła,,? - fabryka jest na ziemi, tworzeni są każdego dnia , liczba ich jest niewyobrażalna , codziennie się rodzą i codziennie umierają i zostają tu
opis morza, lawy i ognia , klatka itp itd -jeśli dostaliście ten sam ,, hologram,, to znaczy , że zostaliście podpięci pod niego a łatwo było to zrobić, bo byliście w jednym ,, zbiorze,,
,, demony,, -czyli pierwsi z pierwszych mają dość szkaradny wygląd , potrafią jednak zmieniać formę na jaką chcą - to tylko obrazki zależnie co i komu chcą pokazać, czasami emanując ohydną czernią ( choć lubię ten kolor) tracą energię i jest jak jest , że zabraknie na ,, twarz,, i jest mały błąd w ich ekspozycji, dodam, że chodzi o używanie ,, gaszenia świateł,, ofierze i wytwarzanie pola takiego strachu, że czujesz się ofiarą
sam wygląd nie jest wyznacznikiem , że któryś z nich jest zły- ocena , że świecisz na jasno a ja na ciemno nie ma nic wspólnego kim jesteśmy
sugerowanie się wyglądem, nasyceniem barw jest ludzkim postrzeganiem i stawianiem warunków co ma jak wyglądać by było dobre albo złe
Natasza pisze:troszkę okroiłam Twoją wypowiedź
gdzie widziałam ,, diabła,,? - fabryka jest na ziemi, tworzeni są każdego dnia , liczba ich jest niewyobrażalna , codziennie się rodzą i codziennie umierają i zostają tu
opis morza, lawy i ognia , klatka itp itd -jeśli dostaliście ten sam ,, hologram,, to znaczy , że zostaliście podpięci pod niego a łatwo było to zrobić, bo byliście w jednym ,, zbiorze,,
Natasza pisze:,, demony,, -czyli pierwsi z pierwszych mają dość szkaradny wygląd , potrafią jednak zmieniać formę na jaką chcą - to tylko obrazki zależnie co i komu chcą pokazać, czasami emanując ohydną czernią ( choć lubię ten kolor) tracą energię i jest jak jest , że zabraknie na ,, twarz,, i jest mały błąd w ich ekspozycji, dodam, że chodzi o używanie ,, gaszenia świateł,, ofierze i wytwarzanie pola takiego strachu, że czujesz się ofiarą
sam wygląd nie jest wyznacznikiem , że któryś z nich jest zły- ocena , że świecisz na jasno a ja na ciemno nie ma nic wspólnego kim jesteśmy
sugerowanie się wyglądem, nasyceniem barw jest ludzkim postrzeganiem i stawianiem warunków co ma jak wyglądać by było dobre albo złe
czarnyMag pisze:
(...)kiedyś aspirowałem do tytułu dowódcy diabła w ostatecznej rozgrywce (..)
Rozumiesz? Jestem równy wobec równych czyli równy wobec stworzenia i nie boję się niczego poza swym Stwórcą ale gdy łamię nakazy swego Stwórcy to jako wcielony odczuwam strach że szanse nie są z niematerialnym równe - bom mu równy choć mogę jako wcielony umrzeć a jako poza ciałem może mi skoczyć!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości