OneNight pisze:Są jakieś sposoby, które pozwalają odróżnić czy przekaz napisał duch niższy czy wyższy? Z tego co mi wiadomo, to wszyscy kłamią, nawet duchy.

OneNight pisze:Z tego co mi wiadomo, to wszyscy kłamią, nawet duchy.
fruwla pisze:OneNight pisze:Z tego co mi wiadomo, to wszyscy kłamią, nawet duchy.
Z tego co mi wiadomo, duchy wyzsze nie klamia, ich przekazy to prawda, ALE jak to w ziemskim zyciu bywa,niestety czesto "niewygodna" dla odbiorcy.
Przekaz od ducha niskiego, poznasz po tym, ze nawet gdyby byl "swietlisty,zachecajacy czy tez mowil slowami ,ktore chcesz uslyszec- zawsze bedzie budzil w splocie slonecznym ("siedziba opiekujacej sie intuicji") nieprzyjemne, gniotace uczucie.
Pisze to z wlasnego doswiadczenia.

Edi pisze:
podaj proszę przykłady

OneNight pisze:Nieprzyjemne, gniotące uczucie w okolicach żołądka - zapamiętam, ale czy mogłabyś ze szczegółami opisać nam jakiś kontakt? W końcu twierdzisz, że piszesz z doświadczenia, więc byłbym wdzięczny.
A oprócz tego uczucia, towarzyszyło Ci coś innego? Uczucie słabnięcia, zawroty głowy, niepokój?
OneNight pisze:Czym są "wiadomości energetyczne"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości