JESTEM MEDIUM - dyskusja, uwagi

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: JESTEM MEDIUM - dyskusja, uwagi

Postautor: soldado » 31 lip 2016, 22:17

Natasza pisze:Wiem bo dawno by nas zgladzili z jakiegoś powodu nie pokazują sie a właściwie ukrywają przed nami nie znam powodu i nie chce konfabulowac wsród nich jest jeden głos zawsze słyszę męski głos dojrzałego mężczyzny jest tak poważny , ze gdy z nim rozmawiałam zwazalam na słowa żadne hihi ha ha oni nas sie nie boja byc może nas stworzyli i zostawili naturze

Chodzi o rozwój naszej Duszy.
Ci którzy szukają, to m.in. Ich znajdą.
Dla większości, którzy żyją chwilą, wyznają wartości materialne, dla nich są nie widoczni.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 31 lip 2016, 22:19

soldado pisze:
Jestem silny dzięki Tobie.
To co obserwujesz na wielu forach i jest moim udziałem jest dzięki Tobie.

Nigdy Cię nie zastanowiło, że takich osób jak ja jest niezmiernie mało ?
Nie miałem tego od urodzenia, to się zaczęło ok. 7 lat temu.

Mam ogromną wiedzę, dzięki Tobie.
Bardzo duży mam wpływ na duchy, osoby opętane, dzięki Tobie.

Napiszę to, co wiele osób zszokuje.
Można podzielić duszę.
Można to zrobić na dwa sposoby.
Poprzez gwałt na naturze, poprzez morderstwa na innych.
Wtedy rozszczepia się nasza dusza i jej mroczna część zostaje na tym łez padole...
Albo można to zrobić jeszcze przed wejściem w ciało, można wejść w więcej niż jeden hologram - więcej niż jedną rzeczywistość jednocześnie.
Możemy dzięki temu bardzo przyspieszyć rozwój swojej duszy.
Jednak każda nasza część jest w danym hologramie słabsza niż normalnie, bo nasza energia życiowa jest rozdzielona.
Dlatego jesteśmy bardziej niż inni podatni na ciężkie choroby.
Możemy to zrobić za przyzwoleniem Strażników, którzy kontrolują wymiary.
Jesteśmy pod Ich ścisłym nadzorem,
Wszelka pomoc w danym wcieleniu pochodzi zawsze od Nich.
Chociaż jest to nieraz przez różne osoby, ale te osoby są przez Nich do tego inspirowane.
Osoba, która się na to decyduje od urodzenia aż do śmierci jest pod Ich ścisłym nadzorem.

Nie wiem, czy masz cokolwiek dzięki mnie, zwłaszcza że bardzo wielu rzeczy, o których piszę/ mówię nie rozumiesz i nie chcesz ich zrozumieć. Jest osoba wróżka z tarotem, oczywiście czuję tę osobę, ale nie znam jej personaliów ona od 7 a może nawet i 8-miu lat ma na Ciebie ogromny wpływ, ta która wmówiła Ci, że widzi nad Tobą wielką jasną gwiazdę, która ma Cię strzec. To kłamstwo, ta "gwiazda" przejmuje Twoją osobowość i nie działa dla Twojego dobra, ani na Twoją korzyść. To oddziaływanie skończy się za następnych 6/ 7 lat, wtedy się od niego wyzwolisz. To działa na podobieństwo słów, w których wydał się u mnie pewien niecny pan z bródką, też musiałam przez to przejść :). Ja mam to dawno za sobą. Nie chyl czoła przed strażnikami, którzy nas zniewalają i straszą swoją kontrolą, nie licz na ich pomoc, zerwij maskę z ich twarzy.
danut

Postautor: OneNight » 31 lip 2016, 22:22

Natasza pisze:Wiem bo dawno by nas zgladzili z jakiegoś powodu nie pokazują sie a właściwie ukrywają przed nami nie znam powodu i nie chce konfabulowac wsród nich jest jeden głos zawsze słyszę męski głos dojrzałego mężczyzny jest tak poważny , ze gdy z nim rozmawiałam zwazalam na słowa żadne hihi ha ha oni nas sie nie boja byc może nas stworzyli i zostawili naturze

Widziałaś ich technologie, znasz się na tym? Dlaczego mieliby się przed nami ukrywać? Obserwują nas, bo chcą nas mieć pod kontrolą?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: soldado » 31 lip 2016, 22:23

danut pisze:
soldado pisze:
Jestem silny dzięki Tobie.
To co obserwujesz na wielu forach i jest moim udziałem jest dzięki Tobie.

Nigdy Cię nie zastanowiło, że takich osób jak ja jest niezmiernie mało ?
Nie miałem tego od urodzenia, to się zaczęło ok. 7 lat temu.

Mam ogromną wiedzę, dzięki Tobie.
Bardzo duży mam wpływ na duchy, osoby opętane, dzięki Tobie.

Napiszę to, co wiele osób zszokuje.
Można podzielić duszę.
Można to zrobić na dwa sposoby.
Poprzez gwałt na naturze, poprzez morderstwa na innych.
Wtedy rozszczepia się nasza dusza i jej mroczna część zostaje na tym łez padole...
Albo można to zrobić jeszcze przed wejściem w ciało, można wejść w więcej niż jeden hologram - więcej niż jedną rzeczywistość jednocześnie.
Możemy dzięki temu bardzo przyspieszyć rozwój swojej duszy.
Jednak każda nasza część jest w danym hologramie słabsza niż normalnie, bo nasza energia życiowa jest rozdzielona.
Dlatego jesteśmy bardziej niż inni podatni na ciężkie choroby.
Możemy to zrobić za przyzwoleniem Strażników, którzy kontrolują wymiary.
Jesteśmy pod Ich ścisłym nadzorem,
Wszelka pomoc w danym wcieleniu pochodzi zawsze od Nich.
Chociaż jest to nieraz przez różne osoby, ale te osoby są przez Nich do tego inspirowane.
Osoba, która się na to decyduje od urodzenia aż do śmierci jest pod Ich ścisłym nadzorem.

Nie wiem, czy masz cokolwiek dzięki mnie, zwłaszcza że bardzo wielu rzeczy, o których piszę/ mówię nie rozumiesz i nie chcesz ich zrozumieć. Jest osoba wróżka z tarotem, oczywiście czuję tę osobę, ale nie znam jej personaliów ona od 7 a może nawet i 8-miu lat ma na Ciebie ogromny wpływ, ta która wmówiła Ci, że widzi nad Tobą wielką jasną gwiazdę, która ma Cię strzec. To kłamstwo, ta "gwiazda" przejmuje Twoją osobowość i nie działa dla Twojego dobra, ani na Twoją korzyść. To oddziaływanie skończy się za następnych 6/ 7 lat, wtedy się od niego wyzwolisz. To działa na podobieństwo słów, w których wydał się u mnie pewien niecny pan z bródką, też musiałam przez to przejść :). Ja mam to dawno za sobą. Nie chyl czoła przed strażnikami, którzy nas zniewalają i straszą swoją kontrolą, nie licz na ich pomoc, zerwij maskę z ich twarzy.

Naprawdę myślisz, że cokolwiek uzyskałem od Ciebie z tej rzeczywistości ? :)
Nic nie wiem o wróżce, o której piszesz...
Za to wiem doskonale dzięki komu mam swój dar. ;)
Ostatnio zmieniony 31 lip 2016, 22:27 przez soldado, łącznie zmieniany 1 raz
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 31 lip 2016, 22:25

Nie tylko widziałam ale doświadczyłam na żywo
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 31 lip 2016, 22:28

Natasza pisze:Nie tylko widziałam ale doświadczyłam na żywo

A jaką masz wiedzę naukową, że oceniasz ich poziom rozwoju technologicznego? Może to tylko tak wygląda?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 31 lip 2016, 22:29

Prócz fizycznego doświadczenia mówiłam wam wielokrotnie o informacjach i wskazaniach co kiedy i jak mam zrobić by uratować komuś życie do tego oni uratowali moje życie w kilku przypadkach prowadzone było śledztwo i tyle na razie bo celem nie jest opowiadanie moich doświadczeń ale mówienie ze nie jesteśmy sami
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 31 lip 2016, 22:31

Nie chyl czoła przed strażnikami, którzy nas zniewalają i straszą swoją kontrolą, nie licz na ich pomoc, zerwij maskę z ich twarzy.

NIGDY nie doświadczyłabyś tego, co było Ci dane, gdyby nie było na to Ich zgody.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 31 lip 2016, 22:34

Przypomnij sobie rozmowy początkowe na zaginionym forum FN - zła wróżka też powinna Ci się przez to przypomnieć. Nietoperz za moim oknem, awaria samochodu, biała kula dymu, reakcja Twojego syna, cóż może starczy tych podpowiedzi. Być może pomaga Tobie ktoś, kto i mnie chciał jakoś kiedyś pomóc, z pewnej grupy dusz, mówiąc "Masz oczy jak żaba" - Teraz Ty je masz. :D Bo tego kogoś nie rozpoznajesz prawidłowo.
danut

Re: JESTEM MEDIUM - dyskusja, uwagi??

Postautor: Natasza » 31 lip 2016, 22:47

Mówisz soldado by sobie przypomniał ? Mówisz zdrowemu by zaczął sie leczyć? Przypominasz sobie przyjaźń a ja ci powiem , ze to tak nie było bo to było uczucie miłości i pamiętasz te dłoń i rękawice i palce szczupłe jak i chirurga? Ja jej dotykałam dokładnie
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm