Natasza pisze:jedynym medium - wyświechtane to słowo sie zrobiło- jest soldado
to znaczy , że odebrał informacje dokładnie takie jakie miał odebrać i zrobił to idealnie słowo w słowo
mógł patrzeć w karty, fusy po kawie albo w gwiazdy
transfer informacji był skuteczny - a narzędzie obojętne, Nadawcom komunikatu przeznaczonego dla mnie - było to obojętne
to ludzie mają problem a nie Ci , którzy nadają wiadomości:)
pozdrawiam i życzę miłego dnia
Orobas pisze:soldado pisze:Coś Ci napiszę, bo Cię lubię.
Warto wtedy mieć otwarte dłonie, i przeżegnać się nie jak wszyscy to robią, tylko nieco później...
Gdy np. mamy do czynienia z osobą opętaną przez demona, to nigdy jej nie odpowiadamy, tylko robimy swoje...
Robimy tak właśnie dlatego, żeby nie przejąć tego, co zostało do nas skierowane przez tą istotę.
Dziękuję.
Mama też mi o tym mówiła. O otwartych dłoniach i znaku krzyża, gdy poczuję Jego obecność po błogosławieństwie.
Jednakże nie będę miał na to okazjiBo nie idę tą drogą, choć głęboko ją szanuję (jak każdą drogę życia o nazwie religia).
Asystowałeś kiedyś przy egzorcyzmach?
soldado pisze:Orobas pisze:
Asystowałeś kiedyś przy egzorcyzmach?
Nie asystowałem, bo jestem zdania, że lepiej zadziałać na przyczynę, niż na skutek.
Natasza pisze: JESTEM MEDIUM- DYSKUSJA- co to za dyskusja to bicie piany i wielkie g na końcu
nic z niej nie wynikło a zaciemniło obraz jeszcze bardziej
Xsenia pisze:Wrócę do trochę wcześniejszej wypowiedzi Nataszy.Natasza pisze: JESTEM MEDIUM- DYSKUSJA- co to za dyskusja to bicie piany i wielkie g na końcu
nic z niej nie wynikło a zaciemniło obraz jeszcze bardziej
Nataszo, ten wątek nie został stworzony po to by obrażać media, czy obrażać ludzi, czy po to by wytykać pseudomedia palcami. Zostało ono stworzone, by wspierać te media, które się ujawnią. Po to by oni nie czuli się gorsi, nienormalni, psychiczni czy jak to podli ludzie potrafią nazywać. Nie wszyscy ludzie potrafią uwierzyć medium, a co dopiero zrozumieć czy wspierać. Ten wątek powstał właśnie po to by media wspierać, dodawać im otuchy i być może rady, które mogłyby pomóc. Dlatego "zwykli" ludzie nie piszą na wątku mediów, tylko tutaj. Dzieje sie tak też po to, by nie zaciemniać ich wypowiedzi. Tak by ich doświadczenia, ich nauka mogła dotrzeć do przyszłych mediów łatwo i zrozumiale. A także by dodać "nowym" mediom odwagi i świadomości, że nie są jedynymi takimi ludźmi na świecie. Że to czego sami doświadczają nie spotyka tylko ich.
Taki był pierwotny zamysł wątku MEDIÓW i wątku "dyskusja, uwagi".
Owszem dla Danut większość "naszych" mediów to szarlataneria, ale pamiętajmy, że to jest tylko jej zdanie i jej opinia. I ma do swojego zdania prawo, jak każdy.
Jednakże Danut prosiłabym cię, byś już więcej nie obrażała nikogo personalnie, a nawet nie insynuowała oszustwa innym forumowiczom, bo takie twoje posty będę stanowczo kasować.
To tyle, co miałam do napisania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość