JESTEM MEDIUM - dyskusja, uwagi

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: JESTEM MEDIUM - dyskusja, uwagi

Postautor: agnieszkag » 21 lip 2016, 21:42

Ja rowniez prosze modetatorow o intetwencje.
agnieszkag

Postautor: Krzysztoff » 21 lip 2016, 21:49

danut pisze: Proponuje skończyć te zabawy z widział, nie widział ducha, bo to co prezentują ludzie, których nazywacie mediami jest żałosne - ludzka intuicja i nawet minimalna znajomość ludzkiej psychiki oraz schematycznych zachowań jest w stanie powiedzieć wam dużo więcej i litości- ci ludzie, którzy tak potrafią sprawę rozpatrywać nie ogłaszają się, jak to nie są oni obdarowanymi jakimiś darami, jak to nie wyćwiczyli swoich zdolności po to by innych oszukiwać.

Nie wiem co cię ugryzło Danut, przecież badania naukowe na temat mediumizmu są przeprowadzane od wielu lat, o jednym z takich badań pisaliśmy niedawno
http://www.portal.spirytyzm.pl/badania- ... indbridge/
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Krzysztoff » 21 lip 2016, 22:01

Danut, tego typu personalne ataki, zwłaszcza na osobę która jest w trudnej sytuacji życiowej nie będą tutaj na forum tolerowane.
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 21 lip 2016, 23:11

Krzysztof - Badania nad mediumizmem, a udawanie mediumizmu to dwie zupełnie różne rzeczy, ja staram się podchodzić do tego tematu bardzo poważnie i pewnie dlatego nie jestem tu mile widziana.

A jeśli chodzi o ataki personalne, to mam jednak skromną nadzieję, że będą one wychwytywane tutaj sprawiedliwie, a uwagi dawane tam, gdzie one rzeczywiście notorycznie się pojawiają np. w postach wyżej, w których króluje - bezpodstawne i zupełnie z chmur wzięte oskarżanie mnie, o nie wiem przechowywanie w sobie demona i skierowanie do demonologów, co to jest? :D Czy samo wkładanie w moje palce słów, których nigdzie nie napisałam, nadinterpretacje i dodawanie im drażliwego sensu. Serdecznie pozdrawiam!
danut

Postautor: Mirek » 22 lip 2016, 07:19

Danut dopóki się nie pojawiłaś na tym forum można bylo normalnie dyskutować.
Kiedy przyszlaś, do dzisiaj się zastanawiam po co, zaczęlaś wszystko podważać i krytykować.
Skoro z Ciebie taki naukowiec, to czy nie lepiej poświęcić się tej nauce? Napisać kolejną książkę z naukowymi przeżyciami i nie tracić czasu na te głupoty, wg Ciebie, jakie tu wypisujemy na tym forum?
Ostatnio zmieniony 22 lip 2016, 07:22 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Pawełek » 22 lip 2016, 07:21

danut pisze:ja staram się podchodzić do tego tematu bardzo poważnie i pewnie dlatego nie jestem tu mile widziana.

A my podchodzimy do tego tematu jak do zabawy?
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Natasza » 22 lip 2016, 07:31

danut pisze:
bezpodstawne i zupełnie z chmur wzięte oskarżanie mnie, o nie wiem przechowywanie w sobie demona i skierowanie do demonologów, co to jest? :D Czy samo wkładanie w moje palce słów, których nigdzie nie napisałam, nadinterpretacje i dodawanie im drażliwego sensu. Serdecznie pozdrawiam!

DZIŚ JESZCZE RAZ CI POWTARZAM : SKONTAKTUJ SIĘ Z NIEZALEŻNĄ OD TEGO FORUM OSOBĄ - znawcą tematu
przywlokłaś go po ,, eksperymencie,, / doświadczeniu
szukałaś w jakiejś grupie potwierdzenia i... kontaktu

MIŁOŚĆ? to nie jest miłość, to podszywo wykorzystujące twoje pragnienia

bedzie ujadał za mna dalej
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 22 lip 2016, 09:06

Jak można wmawiać ludziom takie paranoje jak robi to Natasza( patrz post wyżej). Pawełku to nie jest zabawa, nie mam pojęcia co to jest, może potrzebny by był tu dobry lekarz?
danut

Postautor: OneNight » 22 lip 2016, 09:07

Mirek pisze:Danut dopóki się nie pojawiłaś na tym forum można bylo normalnie dyskutować.
Kiedy przyszlaś, do dzisiaj się zastanawiam po co, zaczęlaś wszystko podważać i krytykować.
Skoro z Ciebie taki naukowiec, to czy nie lepiej poświęcić się tej nauce? Napisać kolejną książkę z naukowymi przeżyciami i nie tracić czasu na te głupoty, wg Ciebie, jakie tu wypisujemy na tym forum?

Pani Dudzik nie ma tytułu naukowego :)
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Pawełek » 22 lip 2016, 09:15

danut pisze:Pawełku to nie jest zabawa, nie mam pojęcia co to jest, może potrzebny by był tu dobry lekarz?

Chodziło mi o to, że nie tylko Ty traktujesz mediumizm poważnie.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm